Skocz do zawartości
Nerwica.com

Komentarze do zdjęć w "Ludzie z forum"

gusia

Rekomendowane odpowiedzi

Właśnie o to chodzi,żeby fotki były takie wiesz...nie retuszowane.

Mnie Moniko nie chodzi o retusz ale o ujęcie, kadrowanie, kolorystykę, światłocienie i sto innych pierdół. Wyretuszować w Photoshopie można np. cerę. Ostatnio się bawiłem i wyszło mi coś takiego.

probka.jpg.78a996e3afa5bc826a0a9a121d491f92.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Sabaidee -nie trzeba PS'a, wystarczy np Gimp, on też ma opcję Blura. Co do zdjęć i Ciebie- ważna jest osoba na zdjęciu, nie uważam aby z każdego można było zrobić gwiazdę. Ja jestem dla Ciebie troszkę za młoda, ale uważam że jesteś przystojny i naprawdę możesz się podobać. Masz taki naturalny wdzięk, jesteś szczupły i zgrabny, opalony, a do tego masz piękny, biały i równy uśmiech. Czego chcieć więcej?

Natusia, Allah- dzięx :smile: Natusia dlaczego nie startujesz??

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dziękuję Ci Pinkii,

Ja się nie retuszowałem w PS, ani innych wynalazkach. Wyciąłem tylko fragment z większej całości, bo za mną jest cały Mt. Everest masakrycznie wielki i gdybym wrzucił zdjęcie w całości to w ogóle by mnie nie było widać.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Sabaidee- wiem, widzę że nie :smile: Masz rację że wystarczy dobre światło, kąt itd i już człowiek wygląda dobrze. Nie potrzeba do tego żadnych magicznych programów. Zresztą to bez sensu- wyglądać na zdjęciu zupełnie inaczej niż na żywo- to po co komu takie zdjęcia?

Bliksa- niestety, za często ktoś mnie wkurza :angel:;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Haha a co ja robię? :mrgreen:

Przypomniało mi się jak kiedyś pojechałam w środku nocy na Izbę Przyjęć w Psychiatryku (chciałam dostać receptę) i zlatuje do mnie lekarz- rozbiegane oczy, rozpięty uniform i koszula, rozwichrzone włosy... Patrzy się na mnie tym dziwnym wzrokiem i krzyczy:

-Czy pani jest nienormalna?!

Że niby za późno i że z taką pierdołą :mrgreen:

Spojrzałam na niego i mówię:

-A gdzie ja jestem???

:lol::mrgreen:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi