Skocz do zawartości
Nerwica.com

Komentarze do zdjęć w "Ludzie z forum"

gusia

Rekomendowane odpowiedzi

Jestem brzydka, to chcę się poprawić - logiczne.

Wszystkie dziewczyny są tu komplementowane. Wszystkie, poza mną. :(a przecież nie wszystkie na zdjęciach są uśmiechnięte, a tylko mojego braku uśmiechu się czepia To dowód na to, co napisałam powyżej.

Aż się wtrącę

To nawet nie chodzi o sam brak uśmiechu ale o gradową minę , która mówi nie zbliżać się bo wbiję wam siekierę w plecy . Nikt Cię nie namawia do sztucznego wymuszonego szczerzenia zębów bo to fajnie nie wygląda, ale jakbyś się trochę rozchmurzyła na pewno wyglądałabyś korzystniej. Moim zdaniem też nie jesteś brzydka , ale z taką miną skutecznie swoje walory tuszujesz :bezradny:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wszystkie dziewczyny są tu komplementowane. Wszystkie, poza mną. :(a przecież nie wszystkie na zdjęciach są uśmiechnięte, a tylko mojego braku uśmiechu się czepia To dowód na to, co napisałam powyżej.

Aż się wtrącę

To nawet nie chodzi o sam brak uśmiechu ale o gradową minę , która mówi nie zbliżać się bo wbiję wam siekierę w plecy . Nikt Cię nie namawia do sztucznego wymuszonego szczerzenia zębów bo to fajnie nie wygląda, ale jakbyś się trochę rozchmurzyła na pewno wyglądałabyś korzystniej. Moim zdaniem też nie jesteś brzydka , ale z taką miną skutecznie swoje walory tuszujesz :bezradny:

Dokładnie

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Żałujcie, że nie widzicie moich łonowych jak nie przytnę, to dopiero koszmar, każdy w inną stronę, czasem trzy z jednej cebulki wyrastają.

Fascynujące :twisted:

-- 04 sty 2014, 21:52 --

Aurora92, czytając Twoje posty mam wrażenie, że nawet słynny już Carlos się traci...

Nikt Ci nie karze być jakąś lalką barbie, ludzie Ci tu tylko podpowiadają co zrobić żeby lepiej się zaprezentować.

Carlos juz dawno w tyle w narzekaniu :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Żałujcie, że nie widzicie moich łonowych jak nie przytnę, to dopiero koszmar, każdy w inną stronę, czasem trzy z jednej cebulki wyrastają.

Fascynujące :twisted:

-- 04 sty 2014, 21:52 --

Aurora92, czytając Twoje posty mam wrażenie, że nawet słynny już Carlos się traci...

Nikt Ci nie karze być jakąś lalką barbie, ludzie Ci tu tylko podpowiadają co zrobić żeby lepiej się zaprezentować.

Carlos juz dawno w tyle w narzekaniu :P

Bo brak mi czasu na narzekanie :mrgreen:

no ale widocznie Kaszubi mają to w genach.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość SmutnaTęcza

Wszystkie dziewczyny są tu komplementowane. Wszystkie, poza mną.

dziewczyny ktora twierdza ze sa brzydkie raczej nikt nie komplementuje bo po co?I tak w to nie uwierza

Przepraszam bardzo - skąd możesz wiedzieć, co bym sobie pomyślała?!

No tak - zapomniałam, że wszyscy tu wiedzą lepiej ode mnie samej, co myślę...

-- 04 sty 2014, 21:30 --

Aż się wtrącę

To nawet nie chodzi o sam brak uśmiechu ale o gradową minę , która mówi nie zbliżać się bo wbiję wam siekierę w plecy .

Wy chyba jacyś chorzy jesteście!!!!!! Tak wygląda normalna nieuśmiechnięta twarz!!!!!! :evil:

-- 04 sty 2014, 21:30 --

Też tak myślę. Aurora a ty chodzisz na jakąś terapię?

Nie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wszystkie dziewczyny są tu komplementowane. Wszystkie, poza mną.

dziewczyny ktora twierdza ze sa brzydkie raczej nikt nie komplementuje bo po co?I tak w to nie uwierza

Przepraszam bardzo - skąd możesz wiedzieć, co bym sobie pomyślała?!

No tak - zapomniałam, że wszyscy tu wiedzą lepiej ode mnie samej, co myślę...

ja pierd*** :hide:

-- 04 sty 2014, 22:32 --

Też tak myślę. Aurora a ty chodzisz na jakąś terapię?

Nie.

To zacznij

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość SmutnaTęcza

Aranjani, to pie*dol :twisted: No proszę bardzo - ty też wiesz ode mnie samej lepiej?

NAWET NIE WIECIE, JAK BY MI MIŁO BYŁO, GDYBY I MNIE KTOŚ SKOMPLEMENTOWAŁ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

-- 04 sty 2014, 21:33 --

Zacznę od usunięcia konta na tym po****dolonym forum!!!!!!!!! :evil:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Aurora92, dzięki za pozwolenie ;)

K.mać ludzie Ci tu piszą, doradzają a Ty i tak masz to w dupie. Weź się ogarnij bo sama wszystko sie za Ciebie nie zrobi. Jęczysz tylko i tyle.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Aurora92, Wiesz... od dłuższego czasu przeglądam i czytam Twoje posty...

Sytuacja jest na prawdę trudna...

Jeśli nie zaczniesz panować nad swoimi ripostami odnosząc się i komentując wypowiedzi innych to wszyscy zaczną po prostu omijać Twoje posty szerokim łukiem, następnie ignorować Ciebie.

Przemyśl tą psychoterapię...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No kurde tutaj wchodzi się chyba po jakieś porady. Robisz źle to Cie ktoś zjebie, zrobisz dobrze to pochwali. Nikt tu raczej nie będzie nikogo głaskał po głowie tym bardziej że tu każdy ma własne problemy.

Sorki za OT.

Edytowane przez Gość

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość SmutnaTęcza

Mam to gdzieś!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! I tak już wszyscy ignorują.

Sami idźcie w pizdu, banda przebrzydłych hadziajów!! Nienawidzę was!!!!!!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

:nono:

Aurora92, Ale świrujesz :P Masz bardzo dobre rysy twarzy .

Zdjęcie jest pochmurne też dlatego wszystko wygląda tak smutno .

Naprawdę masz ładną twarz, gdybyś ją lepiej oświetliła i lekko zmieniła nastawienie ( nie oceniam Cię ale widać po oczach)

Byłoby bajkowo.

Przede wszystkim spokój. To tylko zdjęcie. Jedno zdjęcie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi