Skocz do zawartości
Nerwica.com

Komentarze do zdjęć w "Ludzie z forum"

gusia

Rekomendowane odpowiedzi

krul, mój facet waży prawie tyle co ja (ale to kwestia choroby akurat)

mi się tam podobają chudzi ;)

Mojej byłem kobiecie też się podobali.. :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Laima, to zdjęcie rzeczywiście jest najmniej korzystne ze wszystkich, które tu wrzucałaś ;) Ale do czarownicy to Ci daaaleeekooo. Mówię to, żebyś wiedziała, że jestem szczera i kiedy chwalę, że ładnie wyglądasz to znaczy, że ładnie wyglądasz! A dowiem się ja cóż to za okazja uwieczniona na zdjęciu?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

paradoksy, mogą być dwa powody:

1. Żeby pokazać siebie "z drugiej strony"

2. Żeby po prostu pokazać zdjęcie ;)

Z tego, co widzę po znajomych, to ludzie pokazują swoje zdjęcia np. z różnymi głupimi minami i wcale nie czują się przez to źle, śmieją się sami z siebie... to imponujące... :shock:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

2. Żeby po prostu pokazać zdjęcie ;)

dokładnie dlatego

Dobrze mi z tym,że jestem brzydka i nieatrakcyjne,choć samą to mnie szokuję lubię się pokazywać jako zaniedbana,brudna, brzydula.Muszę to obgadać na terapii. :?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Laima, nie jesteś brzydka. Na tym zdjęciu też nie, jesteś tam neutralna. Poprzeglądaj sobie jakieś artykuły w necie typu "gwiazdy bez makijażu" - każdy ma lepsze i gorsze dni, lepszy i gorszy makijaż, lepsze i gorsze oświetlenie... Osoby brzydkie to takie, u których piękna nawet dobry fotograf nie uchwyci... (a bardzo brzydkie to te, którym i Photoshop nie pomoże ;) )

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Laima, Ty nie jesteś brzydka.

pamiętam Twoje posty jak pisałaś o tym, że obcięłaś włosy i ogólnie ubierasz (ubierałaś) się w taki sposób aby w ogóle nie podkreślać swojej seksualności, aby być nieatrakcyjną,aby nie przyciągać spojrzeń.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

petruszka30(zawsze czytam pietruszka) musze sie z Toba kiedys na jakis mecz wybrac :mrgreen:

slow motion, z Petruszką nie trzeba się od razu na mecz wybierać :!: Można na przykład uciąć sobie choćby całkiem przyjemną konwersację via Skype, trwającą do wczesnych godzin popołudniowych dnia następnego ;):mrgreen:.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi