Skocz do zawartości
Nerwica.com

Komentarze do zdjęć w "Ludzie z forum"

gusia

Rekomendowane odpowiedzi

RunForrest, a laski lecą na taką brodę. Jak to jest, tak z doświadczenia.

Chyba kwestia gustu jednym się podoba innym nie

Dokładnie. Tylko podobno trzeba bardziej dbać o czystość mikrobiologiczną :mrgreen:

Dlaczego bardziej to chyba normalne że człowiek się myje :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie no szacunek, że potrafisz z takim krzakiem na twarzy wytrzymać, mnie denerwuje ponad tygodniowy zarost, bo drapie i się elektryzuje...natomiast dam upust swojej małej nietolerancyjności, bo co nie, i napiszę, że dla mnie takie brody mogą nosić brutalni extremalni metalowcy hi hi, bo inaczej jest zabawnie i pozersko, podobno była nawet jakaś moda na wielkie brody, uj wi może jeszcze jest, i na drwala jeszcze, brodaty drwal z lady gagą w uszach :brawo:

Edytowane przez Gość

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie no szacunek, że potrafisz z takim krzakiem na twarzy wytrzymać, mnie denerwuje ponad tygodniowy zarost, bo drapie i się elektryzuje...natomiast dam upust swojej małej nietolerancyjności, bo co nie, i napiszę, że dla mnie takie brody mogą nosić brutalni extremalni metalowcy hi hi, bo inaczej jest zabawnie i pozersko, podobno była nawet jakaś moda na wielkie brody, uj wi może jeszcze jest, i na drwala jeszcze, brodaty drwal z lady gagą w uszach :brawo:

Jak się myje to nie drapie :mrgreen: dziwne to myślenie to tak samo można powiedzieć Polska dla Polaków ziemia dla ziemniaków a tatuaże dla kryminalistów, ale fajnie, że masz własne zdanie :mrgreen:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi