Skocz do zawartości
Nerwica.com

MUNDIAL 2014 - Brazylia

marwil

Rekomendowane odpowiedzi

Fajnie by było gdyby jakaś drużyna czy Holandia czy Argentyna pokazała Niemcom, iż mimo że są genialną drużyną, to ze nie sa piłkarskim pępkiem świata. :twisted:

Rok 2015 będzie niewątpliwie inny.

Wraz ze zniknięciem Jej z mojego życia umarła połowa mnie. Natomiast druga połowa, która pozostała nienawidzi mnie jeszcze bardziej niż Ona.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Fajnie by było gdyby jakaś drużyna czy Holandia czy Argentyna pokazała Niemcom, iż mimo że są genialną drużyną, to ze nie sa piłkarskim pępkiem świata. :twisted:

Kto powiedział że Niemcy są pępkiem świata? :mrgreen: No chyba że Ty :lol: Już prędzej Brazylia jest pępkiem świata bo mimo iż mają dużo słabszą ekipę niż kilka lat wcześniej panoszą się że są najlepsi,że na własnym terenie pokonają wszystkich i że Neymar jest Bogiem,że Brazil w jakim skłądzie by nie grała to jest jednak Brazylia i trzeba podchodzić do niej z wielkim respektem,ostrożnie i z rozsądkiem.Że ich generacja piłkarzy jest zawsze najsys i kto by nie grał to Brazylia jest zawsze faworytem.Niemcy pokazali im miejsce w szeregu do tego się nie wywyższają i nie twierdzą że wszystkich łatwo pokonają i mimo dużych osłabień by byli nadal faworytem.Raczej ekipa Loewa jest lekko w cieniu medialnym lecz grą pokazuję że jest bardzo groźna i przez cały turniej gra na luzie i jest pewna swoich umiejętności i gra najlepiej drużynowo i jako cały zespół na mundialu.Do tego gra najrówniej ze wszystkich.Brazylia była mentalnie przekonana że jest drużynie należy sie puchar świata bez względu na umiejętności drużyny tylko z faktu że są gospodarzami i są krajem z największymi talentami piłkarskimi i krajem futbolu copacabana.Więc twoja teoria jest dekilatnie mówiąc z dupy... :mrgreen:

Lamotrygina 150mg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Chada, ty ode mnie i od moich wypowiedzi to sie odpier.......

Cytując klasyka: "Dla mnie jest Pan ZEREM Panie Zio...tzn. Chada"

Edytowane przez Gość

Wraz ze zniknięciem Jej z mojego życia umarła połowa mnie. Natomiast druga połowa, która pozostała nienawidzi mnie jeszcze bardziej niż Ona.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/6196e2bb1dcee587.html

Ostatnio modne są taśmy prawdy. Oto screen prawdy.

Rozmowa z użytkownikiem Chada

Nic nie zostaje tylko uwierzyć w konstruktywny dialog. :mrgreen:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/6196e2bb1dcee587.html

Ostatnio modne są taśmy prawdy. Oto screen prawdy.

Rozmowa z użytkownikiem Chada

Nic nie zostaje tylko uwierzyć w konstruktywny dialog. :mrgreen:

Hahahaha specjalnie to napisałem żebyś mógł się pochwalić na forumku :lol: Typie teraz chyba wiesz co to prowo xD

Lepiej przeczytaj sobie co napisałeś w tym temacie wcześniej jaka była moja odpowiedź a potem się zastanów po co drążysz skoro nie masz racji :mrgreen:

Edytowane przez Gość

Lamotrygina 150mg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Chłopcy g*wno mnie bolą wasze dyskusje na pw,jak mówi nazwa to PW! I tam to powinno zostać... następne wycieczki będą sie równać wylotce na 24

"Whoever fights monsters should see to it that in the process he does not become a monster. And when you look into the abyss, the abyss also looks into you"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kestrel, ale takie pw wiele mowie kim jest twoj "rozmowca" po 2 stronie ekranu.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Chada, Znasz takie powiedzonko ?: racja jest jak dupa każdy ma swoją ;) W takich duskusjach zazwyczaj nikt nikogo nie przekona do swojej, ale można wzajemnie sznować się nawzajem i swoje poglądy i tylko o to prosimy, Możecie dyskutować ile wlezie ale bez chaskich odzywek i wyzwisk.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Chada, Znasz takie powiedzonko ?: racja jest jak dupa każdy ma swoją ;) W takich duskusjach zazwyczaj nikt nikogo nie przekona do swojej, ale można wzajemnie sznować się nawzajem i swoje poglądy i tylko o to prosimy, Możecie dyskutować ile wlezie ale bez chaskich odzywek i wyzwisk.

Ostatnia moja wypowiedź w tym kontekście ani razu nie powiedziałem nic złego na typa o nicku po prostu maciek w tym temacie tylko grzecznie wyjaśniłem chłopakowi że nie ma racji i niech się zastanowi co piszę.Sam zaczął od wyzywania nie mając pojęcia sam o czym piszę.Do tego to było na priv(moje prowo) i nie uświadamiaj mi jak mam się do niego oddzywać póki nie obrażam nikogo tutaj na forum i nie robię syfu jak kolega który chciał zabłysnąć taśmami prawdy a nabrał się na zwykłe prowo :D do tego napiszę że Argentyna rozpoczęła z wysokiego C mecz i widać że rozkręca się z kolejnymi meczami na tym turnieju. ;)

Edytowane przez Gość

Lamotrygina 150mg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jakby nie bylo tasmy prawdy zawsze pokazuja prawde o tym kto zostal powiedzmy sobie nagrany.

Opinie niech ludzie sobie wyrobia sami ktu tu kogo obraża. :twisted:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.