Skocz do zawartości
Nerwica.com

ot

elo

Rekomendowane odpowiedzi

ladywind, wyjdź na ulice. Może zobaczysz :smile:

wole bys mi ich pokazał, moze bym wtedy Ci uwierzyła, a tak to czuje ze bredzisz :D

Festiwal psiego mięsa? Tak. Podpisując petycję wzrasta szansa na zaprzestanie tego mordu https://secure.avaaz.org/pl/stop_the_puppy_slaughter_loc/?bZXMgjb&signup=1&cl=10010551052&v=76652

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Za głoszenie tych herezji do Maciusia przyjdzie znowu w nocy diabełek i się skończy. I weźmie go od tyłu ucząc, że homoseksualizm jest dość przyjemnym zwyrodnialstwem.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A to ze brzydzi to jestem w stanie zroumiec,bo mnie dwie kobiety tez brzydzą.
A tego to ja na prawdę nie potrafię zrozumieć. :P
Jak paligłup przejmie władze to za nietolerancje Cie ukrzyżuje.
Nie przejmie, nie dał ludziom Marie Juany jak obiecał, już nie zagłosują. :P
Jak paligłup przejmie władze to za nietolerancje Cie ukrzyżuje.
No, ale jakby już przejął to ten argument może mnie przekonać do zmiany poglądów ;p

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A tego to ja na prawdę nie potrafię zrozumieć.
naprawdę? :D a co przyke,nego w tym jak dwie lesby sie liżą?

Festiwal psiego mięsa? Tak. Podpisując petycję wzrasta szansa na zaprzestanie tego mordu https://secure.avaaz.org/pl/stop_the_puppy_slaughter_loc/?bZXMgjb&signup=1&cl=10010551052&v=76652

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ok,temat poszedł w totalny OT,z autorką wszycho ok i nima czym sobie głowy zaprzątać,kosz.

"Whoever fights monsters should see to it that in the process he does not become a monster. And when you look into the abyss, the abyss also looks into you"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tak. Tutaj wyniki mistrz-avatara-wyniki-t50137.html

dzięki za głosy wszystkim. ;)

"Zajmij się życiem albo umieraniem"

Nie wystarczy mieć rozum, trzeba jeszcze posiadać go tyle, by go nie mieć za dużo.~~Andre Maurois

Jest cechą głupo­ty dos­trze­gać błędy in­nych, a za­pomi­nać o swoich

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ciekawe czemu wyjebano mój temat z twórczości.gdzie ja mam teraz kota wrzucać?

Spróbuj jak koledzy z zaprzyjaźnionej Korei Płn. - po oskórowaniu prosto do gara %21laugh.gif

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie - ale nie chcę o tym pisać bo to drastyczny temat i nie dla ludzi z nerwicami i depresjami...

(a poza tym poczekaj tylko jak zaraz wszystko pofrunie do kosza i tak %21laugh.gif)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Przeglądając różne wątki nie mogę się nadziwić, jak niektóre osoby były w stanie napisać ponad 3000, a nawet 9000 postów :shock: To tak jakby siedziały na forum non-stop i nic innego nie robiły. A może to po prostu kwestia dobrej organizacji czasu ... i na wszystko im go wystarcza.

Ale fakt, czytanie forum, a jeszcze bardziej aktywne uczestnictwo wciąga ;) Może to dobrze, bywają gorsze uzależnienia, a w dzisiejszym świecie tak trudno o normalne zdrowe relacje z innymi w realu, zwłaszcza dla nas - nerwicowców :zonk:

Dobrze, że jesteście :great:

Nie zamierzam się pod nikogo ustawiać, zamykać gęby, bo innym coś się nie podoba i brać na klatę czyichś zażaleń. Jestem sobą i sobą zamierzam pozostać.

Gdybym mówił językami ludzi i aniołów,

a miłości bym nie miał,

stałbym się jak miedź brzęcząca

albo cymbał brzmiący.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A co to robi w dziale leków? Sama się dziwie, że już przekroczyłam 1000 postów, ale faktycznie-siedzę tutaj non stop. Szczerze mówiąc nie mogę sobie przypomnieć co ja robiłam zanim tutaj przyszłam :mrgreen: Musiałam się niesamowicie nudzić. Coś jest w tej organizacji czasu bo mimo iż jestem tutaj tak często i gęsto to uczyłam się i skończyłam liceum z bardzo dobrym świadectwem, seriali na potęgę oglądam i jeszcze czasami nawet z domu wychodzę albo śpię popołudniami :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Widziałam wątek o podobnym tytule na innym forum. Przywodzi na myśl śluby i rozwody na turnusach kolonijnych. Może być przydatny samotnym i nieśmiałym... oraz forumowym swatkom.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Najwiecej postow nastukalam kiedy weszlam na forum.. wszystko nowe i mnostwo tematow do skomentowania... teraz moze 2-3 posty dziennie pisze i zagladam jedynie rano i wieczorem

-- 15 maja 2014, 23:27 --

A co to robi w dziale leków?

bo moze to trzeba leczyc :D

Nie musze byc najlepsza ze wszystkich. Wystarczy, że będę trochę lepszą sobą, niż byłam wczoraj.

Kazdy współczuje słabym.. na zazdrość trzeba zapracować ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A co to robi w dziale leków?

bo moze to trzeba leczyc :D

Dobre .... :D dawno się tak nie uśmiałam. Chociaż faktycznie zastanawiające jest, czy wszyscy użytkownicy forum mają jakieś lęki, zaburzenia, depresje i inne problemy psychiczne, czy jest to po prostu dobre miejsce do wygadania się ...

Nie zamierzam się pod nikogo ustawiać, zamykać gęby, bo innym coś się nie podoba i brać na klatę czyichś zażaleń. Jestem sobą i sobą zamierzam pozostać.

Gdybym mówił językami ludzi i aniołów,

a miłości bym nie miał,

stałbym się jak miedź brzęcząca

albo cymbał brzmiący.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi