Skocz do zawartości
Nerwica.com

ot

elo

Rekomendowane odpowiedzi

Wole byc swirką niz trollem...

a kto to jest troll? To z bajki jakiejś ?, czy sama wymysliłaś ?Co ?

Popatrz w lustro to znajdziesz odpowiedz.

" nieważne jest to co mówią inni. ludzie zawsze gadają. szczególnie ci, którzy nie mają odwagi żyć tak jak ty. olej zdanie społeczeństwa. ty patrząc w lustro masz widzieć siebie, tego kim jesteś, a nie marionetkę uszytą z ludzkich upodobań."

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Popatrz w lustro to znajdziesz odpowiedz.

dobre ;)

jestem Trolem

małym bandziorem

jak podskoczysz

to za-pier..dolę

łeb ukręcę

a kości zjem

potem tylko

obliże się

jestem trolem

średnim psycholem

patrzę w lustro

o ja per-dolę!

\

>>>  Przyjdzie śmierć i będzie miała Twoje Oczy  >>>

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kalebx3, u yeee Bananeyessss.gif

ADHD tak w ogóle to u dzieci chyba występuje tylko.

"Zajmij się życiem albo umieraniem"

Nie wystarczy mieć rozum, trzeba jeszcze posiadać go tyle, by go nie mieć za dużo.~~Andre Maurois

Jest cechą głupo­ty dos­trze­gać błędy in­nych, a za­pomi­nać o swoich

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No to sie wystraszylam... chyba spac nie bede mogla :D

-- So maja 17, 2014 4:09 pm --

Kalebx3, u yeee Bananeyessss.gif

ADHD tak w ogóle to u dzieci chyba występuje tylko.

Tak a pozniej znika jak za dotknieciem czarodziejskiej rozdzki... Jak nie wiesz to sie nie wypowiadaj. Albo przed wypowiedzeniem sie na forum zaciagnij informacji u wujka google....

Boshe sami specjalisci...

" nieważne jest to co mówią inni. ludzie zawsze gadają. szczególnie ci, którzy nie mają odwagi żyć tak jak ty. olej zdanie społeczeństwa. ty patrząc w lustro masz widzieć siebie, tego kim jesteś, a nie marionetkę uszytą z ludzkich upodobań."

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

chyba spac nie bede mogla

zarzucisz ze dwa clony i zaśniesz ,,, i pamiętaj dziś we śnie przyjdę Cię postraszyć w przebraniu Trola mózgola ;)

Zapisalam w terminarzu... Trolliku.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ladyofdarkness, AADHD/AADD ;) wystepuje u dorosłych i będę się wypowiadała :mrgreen:

"Zajmij się życiem albo umieraniem"

Nie wystarczy mieć rozum, trzeba jeszcze posiadać go tyle, by go nie mieć za dużo.~~Andre Maurois

Jest cechą głupo­ty dos­trze­gać błędy in­nych, a za­pomi­nać o swoich

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ladyofdarkness, AADHD/AADD ;) wystepuje u dorosłych i będę się wypowiadała :mrgreen:

Gratuluję :blabla:

-- So maja 17, 2014 4:15 pm --

Zapisalam w terminarzu... Trolliku.

fajno , tylko się nie przestrasz , bo mogę być bez gaci

umyj du.psko tylko :great:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ladyofdarkness, sama atakujesz ludzi ;)

Nie przypominam sobie zebym pytala cie o zdanie

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

umyj du.psko tylko

dla Ciebie wszystko , wyszoruję pumexem na złoto ,,, z zachwytu nie wyjdziesz i będziesz chciała jeszcze tych zacnych widoków-wzlotów - szoków, ajajjajaaj ;)

ok, zadzwonimy zadzwonimy.... :tel2:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

wiesz to chyba Ty mi się dzisiaj śniłaś .Poważnie .

super. Napisz do przyjaciolki.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Może napiszę ,,, ale pózniej bo teraz muszę trawę iść kosić .

Pozdrówka . ;)

Pod pachami tez skoś :roll:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Pan kalebx otrzymuje za prowokację osta,pani darkness ostrzeżenie słowne,jak narazie.

"Whoever fights monsters should see to it that in the process he does not become a monster. And when you look into the abyss, the abyss also looks into you"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wypisuję się dziś z Zatoki erotomanów . Za dużo w moich wypowiedziach było dotąd akcentów podszytych tanim erotyzmem . Postanowiłem to zmienić ( a przynajmniej starać się zmienić ) . Nie potrzebne mi takie nakręcanie się , a być może i dawanie innym złego przykładu . Przepraszam wszystkich za wszelkie chamstwo , erotyczne i nieerotyczne ,niegodne Chrześcijanina .Taka lipna zmysłowość nie prowadzi do niczego dobrego, nie rozwija , a tylko wznieca niezdrowy ogień pożądania i chorej ciekawości .

Pozdrawiam .

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Bo bardziej zakłamanego typa nie spotkałam.

Lucy 1979 mam to w dupie co Ty w swoim życiu spotkałaś .

-gdyby nie to ostrzeżenie co wczoraj dostałem to bym Ci teraz więcej powiedział , ale nie chcę wszczynać zbędnych kłótni.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No właśnie, bardzo odpowiednia refleksja, zamiast wycierać sobie gębę Jezusem zacznij żyć wg Jego nauki. Bo bardziej zakłamanego typa nie spotkałam.

Takie rewelacje sobie przenieście na pw,nie publicznie.

"Whoever fights monsters should see to it that in the process he does not become a monster. And when you look into the abyss, the abyss also looks into you"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

jakiś czas już tutaj jestem, więc pora się ujawnić, ale tak na chwilkę tylko.

oto ja:

ok, chwila już minęła, można powiedzieć niejedna, a kto miał widzieć ten widział, kasuje foto :P

Edytowane przez Gość
http://www.poomoc.pl/beta.php - na jednej stronie wszystkie kółeczka do klikania (pajacyk, pusta miska itd.)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi