Skocz do zawartości
Nerwica.com

ot

elo

Rekomendowane odpowiedzi

Wyjaśnijcie sobie resztę na pw,temat zamykam do czyszczenia,następne dysputy zakończą się "dwudziestką-czwórką" na ochłonięcie.

:roll:

"Whoever fights monsters should see to it that in the process he does not become a monster. And when you look into the abyss, the abyss also looks into you"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Oświadczam że jestem erotomanem, jestem nieprzyzwoicie zajebisty i nie wierze w tunele czasoprzestrzenne, za to wierze że muszki owocówki żyją dłużej niż podaje to nauka! Jestem za uwolnieniem francuskich małży jadalnych, szogun to pipa, a świat to plandeka którą podtrzymują wieloryby!!! ludzie nie dajcie sie omamic !!!!!!!!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

weźcie się ogarnijcie! usuńciem i te osty dlaczego wszystkie kary mają na mnie iść, wielu gorsze rzeczy robiło i uszło im na sucho a wszystkie kary na mnie idą...

nie moge napisać norlamnie tematu czy posta bo 5 min. i znowu ban, to jest nie poważne, niby dlaczego i a co te osty, skoro główny mój "wielbiciel" Arhoj czy jak mu tam ma paranoje i osądza mnie o multi-konta co jest kłamstwem wierutnym, no przecież wcale mnie to nie dołuje tylko podbudowywuje że taki marni ludzie sragani paranoją i teorią spiskową dziejów mi utrudniają korzystanie z forum, więc proponuje skończyć tą błazenade, za wszystkie swoje występki przepraszam i oczekuje usunięcia tych bezpodstawnych ostów.

zespół natręctw; paroksetyna 60 mg, doraźnie diazepam 5 mg, fajki i kawa ogromne ilości

ściany mają uszy, ludzie to pluskwy, wiem to, część z nich jest jak szczury, co robią szczury - węszą, szklanka przy uchu życie na podsłuchu, i nawet nie wiesz kiedy już ziomek leżysz

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi