Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

34 minuty temu, takie_tam napisał:

Mnie zaś się znudziło czekanie, wszyscy się gdzieś pochowali. ;) U was też tak wieje?

Ja siedzę cicho w kącie, ale jestem.

Wieje, ale głowy nie urywa, wczoraj było gorzej. Lubię jesień i pogoda w gruncie rzeczy odzwierciedla moje samopoczucie...

I jak zwykle w najgorsze dni - mam chyba napisane na czole CHCĘ Z TOBĄ POROZMAWIAĆ. Przyszłam do pracy, przegadalam pół dnia o wszystkim z ludźmi, po których nawet się nie spodziewałam sympatii względem mnie. Hmm.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

13 minut temu, takie_tam napisał:

@Mireadh, to dobrze, że z sympatią się spotkałaś. Jeżeli chcesz - służę uchem (tj. okiem,  a nawet ich parą). A co do wiatru - u mnie urywa...

Swoją drogą, jakie głosy macie?

Z uwagi na ilość obowiązków, siedzę sobie tu cicho i odzywam się sporadycznie, ale rozmową nie pogardzę. Musisz mi tylko wybaczyć niską częstotliwość odpowiedzi.

O swoim głosie już chyba opowiadałam ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Rozumiem @takie_tam, ze jestes chetny zagospodarowac ostatni kacik. Nie ma sprawy..mnie pasuje ale nie wiem co na to reszta dziewczyn? ;)

@Mireadh ja z kolei najchetniej bym zamknela buzie na cztery spusty ale w pracy musze rozmawiac z klientami wiec w domu milcze..co najwyzej do Was pisze :D

U mnie tez glowe urywa :(

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

19 minut temu, Lunaa napisał:

Rozumiem @takie_tam, ze jestes chetny zagospodarowac ostatni kacik. Nie ma sprawy..mnie pasuje ale nie wiem co na to reszta dziewczyn? ;)

@Mireadh ja z kolei najchetniej bym zamknela buzie na cztery spusty ale w pracy musze rozmawiac z klientami wiec w domu milcze..co najwyzej do Was pisze :D

U mnie tez glowe urywa :(

Ja jestem jak najbardziej za, ostatni kącik czeka ;)

Też rozmawiam z klientami, dziś niestety odstraszyla ich pogoda.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

@tosia_j tszymaj sie tam! 🙂

U mnie wczoraj wiało strasznie. Teraz pada deszcz. Jakaś zmulona i lekko smutna jestem i znowu mam zgagę, chyba mi się pogorszyło, ciągle ją mam i muszę więcej omeprazolu łykać; dobrze, że w listopadzie mam gastrologa.

Dobrego dnia!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi