Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

@kia_ sportage, nic nowego,  na forum jest sporo fajnych rzeczy, kwestia przyzwyczajenia  :

W dniu 5.06.2018 o 21:15, Lunaa napisał:

gdyby forum w obecnym stanie byloby bardziej przejrzyste i znikl ten wściekły czerwony kolor...nie mialabym nic przeciwko.

@Lunaa też mi się ten kolor nie podoba, kojarzy mi z nowo otwartym kościołem szatana w Boliwii

biserica-lui-lucifer-600x313.jpg

Iglesia-que-adora-al-diablo-.jpg

https://www.click.ro/news/lume/biserica-lui-lucifer-vrea-sa-aiba-10-milioane-de-adepti

Dużo lepszym kolorem jest 
Satynowa_farba_lateksowa_Dekoral_Clean__
w sam raz na ściany do pokoju :D :D :D 

Miłego wieczoru życzę :D 

Edytowane przez Gość

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

@kia_ sportage mnie by to zszokowało jakby to ISIS, terroryści wybudowali, ale w Boliwii? To już jest szaleńcze, szalone, przyzwolenie na wybudowanie coś takiego w cywilizowanym państwie. Politycy za to siedzieć w pace powinni tam, jak i ci co to wybudowali.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzień dobry...!

Kolejny słoneczny poranek, jest pięknie, jeszcze nie za gorąco.  Nie spałam w ogóle, może w dzień uda mi się zdrzemnąć, choć mam w planie, poza codziennymi, domowymi zajęciami, zakupy i bibliotekę Zamówiłam kilka książek Joanny Bator. Cieszę się, że nie muszę iść do pracy dzisiaj /jutro też 😉/. 

kia_ sportage,  oby rozmowa zakończyła się powodzeniem-zatrudnieniem! Życzę Ci tego baaardzo, będę myślała o Tobie! Daj znać po...

MIłego dnia Kochani:papa:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kia_ sportage, to super! Czy ta praca jest blisko miejsca zamieszkania?

Ja, mimo niewyspania, byłam na większych zakupach. Potwornie gorąco dzisiaj, a jednak dałam radę...jestem zadowolona z siebie:yeah:

Jestem trochę zła, bo nadal nie wiem, jak ustawić avatar:bezradny:?

Nie potrafię też "zrobić" na czerwono podpisu osoby, do której się zwracam...

Edytowane przez misty-eyed

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam Wszystkich!!

@alone05 taka euforia powiadasz po czytaniu książki, że do ogrodu zapędza nie tylko i wyłącznie w ramach odpoczynku? hehehe  😄😊

Niech oni te emotikonki "naprawią", bo te są skandaliczne, zawsze to jakiś fajny załącznik do klikania na forum :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

@mirunia, bardzo miło Cię widzieć:yeah:. Wnioskuję, że masz się dobrze i jedynie upały męczą Cię. To uroki lata, niestety...wczesnego lata. Ciekawe jaki będzie lipiec i sierpień w związku z tym?

Dla mnie to koszmar, dlatego też rzadziej zaglądam do biura Syna, co mogę, zabieram do domu. Niedługo  mój "szef" wyjeżdża do Rosji - MŚ,  a ja będę miała wolne:classic_biggrin:

Kochana, kiedy planujesz urlopować się? 

Powinnam od tego zacząć, otóż , przede wszystkim, bardzo Ci dziękuję za szczegółowe wyjaśnienia, zrozumiałe dla mnie w końcu. Robiłam wiele prób, ale mam zbyt małą wiedzę w tym temacie, stąd niepowodzenia moich poczynań, pisałam o tym wiele razy.

Postaram się jeszcze pokombinować z avatarem / nicki ogarnięte/.

Jeśli znajdziesz czas i ochotę, napisz proszę kilka słów ... o sobie, o swoim samopoczuciu.

Pozdrawiam Wszystkich Spamowiczów, miłego, weekendowego wypoczynku życzę:papa:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzień dobry!

Ciężki dzień...nie czuję się najlepiej. Mam nadzieję, że przy Wnuczku, który ma być 2 dni pod moją opieką:roll:, samopoczucie ulegnie poprawie...

Wypożyczyłam kilka książek, m.in. Joanny Bator. Dobrze się czyta, chociaż pogoda nie sprzyja koncentracji, skupieniu się.

Spokojnej soboty życzę!

Edytowane przez misty-eyed

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witajcie 🙂

Zaliczyłam dzień w pracy a później pieczonki ze znajomym. Szczerze mówiąc umęczyłam się tym spotkaniem. Trochę dłużyło mi się a jak na moją introwertyczną duszę cały dzień z ludźmi to za dużo. 

Miłego wieczoru 🙂

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi