Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

mam problem , 

mój profil w nagłówki jest opisany jako " ukończony 0%" ,

czy muszę wyrazic zgode na te 3 podpunkty ,żeby ruszyć dalej ?

• zgadzam się na przetwarzanie moich danych osobowych zbieranych w ramach korzystania przez ze mnie z usług **Wirtualnej Polski, w tym ze stron internetowych, serwisów i innych funkcjonalności, udostępnianych zarówno w wersji „desktop”, jak i „mobile”, (dalej „Usługi WP”), w tym także zbieranych w tzw. plikach cookies przez nas i naszych **Zaufanych Partnerów, w celach marketingowych (w tym na ich analizowanie i profilowanie w celach marketingowych) przez **WPM SA, **Wirtualną Polskę oraz **Zaufanych Partnerów. Wyrażenie zgody jest dobrowolne i możesz ją w dowolnym momencie wycofać korzystając z narzędzia dostępnego tutaj. (wszystkie definicje oznaczone symbolem „**” opisane są w polityce prywatności)
  • zgadzam się na przesyłanie przez Wirtualną Polskę, zarówno w imieniu własnym, jak i na zlecenie innych osób informacji handlowych drogą elektroniczną
  • zgadzam się na używanie przez Wirtualną Polskę, zarówno w imieniu własnym, jak i na zlecenie innych osób telekomunikacyjnych urządzeń końcowych oraz automatycznych systemów wywołujących dla celów marketingu bezpośredniego

dzieki

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Cytat

mam problem , 

mój profil w nagłówki jest opisany jako " ukończony 0%" ,

czy muszę wyrazic zgode na te 3 podpunkty ,żeby ruszyć dalej ?

• zgadzam się na przetwarzanie moich danych osobowych zbieranych w ramach korzystania przez ze mnie z usług **Wirtualnej Polski, w tym ze stron internetowych, serwisów i innych funkcjonalności, udostępnianych zarówno w wersji „desktop”, jak i „mobile”, (dalej „Usługi WP”), w tym także zbieranych w tzw. plikach cookies przez nas i naszych **Zaufanych Partnerów, w celach marketingowych (w tym na ich analizowanie i profilowanie w celach marketingowych) przez **WPM SA, **Wirtualną Polskę oraz **Zaufanych Partnerów. Wyrażenie zgody jest dobrowolne i możesz ją w dowolnym momencie wycofać korzystając z narzędzia dostępnego tutaj. (wszystkie definicje oznaczone symbolem „**” opisane są w polityce prywatności
  • zgadzam się na przesyłanie przez Wirtualną Polskę, zarówno w imieniu własnym, jak i na zlecenie innych osób informacji handlowych drogą elektroniczną
  • zgadzam się na używanie przez Wirtualną Polskę, zarówno w imieniu własnym, jak i na zlecenie innych osób telekomunikacyjnych urządzeń końcowych oraz automatycznych systemów wywołujących dla celów marketingu bezpośredniego

dzieki

jest tu dział " aktywne wątki " ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dryagan, z jednej strony masz racje przyzwyczailismy sie do starej skorki tylko...gdyby forum w obecnym stanie byloby bardziej przejrzyste i znikl ten wściekły czerwony kolor...nie mialabym nic przeciwko. Podobno beda dostosowywac do poprzedniej wersji...wszystko wymaga widocznie czasu. W tej chwili cieszmy sie, ze forum powrocilo...

Edytowane przez Linnea

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi