Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

Lunaa, Aż mi zbielały kostki. No i jak tu obiad robić z takimi zaciśniętymi łapkami... ;) Napisz, czy pomogło. :zonk:

mirunia, mam dalsze badania do porobienia. :bezradny:

Nie, nie mam dziś żadnych trudnych emocji, dzień jest bardzo ... powiedziałabym wewnętrznie twórczy. :105:

JERZY62, mirunia, Możecie trzaskać drzwiami, w celu zmniejszenia napięcia, ale to chyba jednak inna metoda. :D W stylu zen robimy to refleksyjnie i z pogodą ducha. :smile:

zupa z rzodkiewek, Widzę nie dałaś nam uschnąć z tęsknoty. ;) Cierpliwości, lada dzień wirusidło odpuści.

Holik, :papa:

Zajęcia z włoskiego mam przełożone na jutro, więc umówiłam się na kawkowanie z przyjaciółką. Idealnie, akurat dzień rozkmin. ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzień dobry...cieszę się, że znowu ruch na Spamowej, bo choć nie często piszę, odwiedzam Was prawie codziennie i wczoraj zostałam zaskoczona...

Najważniejsze, że wszystko zostało wyjaśnione :yeah:

kosmostrada, świetne ćwiczenie... Praktyki wschodu w wielu dziedzinach przewyższają, moim zdaniem, naszą przewspaniałą, podobno, cywilizację... Ja wykorzystuję często mudry...

Dwa dni temu zamówiłam sobie pierwszą książkę /wznowienie/ Agnieszki Maciąg - Smak życia... :yeah:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

misty-eyed,

Witam :yeah:

Zdaj recenzje później jak przeczytasz, mógłbym - rzecz jasna - guglnąć, ale wole by pierwszy opis wrażeń odnośnie tej książki jaki przeczytam, należał do Ciebie :) :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Cieszę się, że wszystko na Spamowej wróciło do normy i jest pełny skład ;) Jestem nawet w pozytywnym nastroju i cieszę się, że będę miała spokojny wieczór a moją głowę nie będą zaprzątać niepotrzebne myśli :105: Zmienić pewne mechanizmy i bodźce to niełatwa sprawa :evil:

Holik, napiszę tylko, że przeżyłam i nawet dobrze mi poszło ;)

kosmostrada, mirunia, dzięki i pomogło na pewno :D

Jutro wracam do obowiązków zawodowych ale tylko na 2 dni a później tydzień urlopu się szykuje :yeah:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mirunia, urlop zapowiada się domowy ale planuje jakieś rozrywki..może kino i coś bardziej szalonego...gokardy. Mam nadzieję, że plany nie spełzną na niczym i nie zaszyje się w domu na cały tydzień jak to mam w zwyczaju :roll:

Czy Twój avek przedstawia autentyczny obraz?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mirunia,

Tak sie mowi ale dolicz benzyne, parking, popcorn, cole i za kino wyjdzie stowka ;/ a ja to nie zyje sobie jak postacie serialowe :bezradny:

Lunaa,

Haha, juz na pewno :D

Avatar przefantastyczny. Ekspresją powala.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Holik, minimalizuj koszty..pod hipermarketami nie płacisz za parking, popcorn możesz zrobić w domu w mikrofali a cole kupić w sklepie. Bodajże w Heliosie są tanie wtorki więc oszczędzasz kilka złotówek :D Sumując..tani wtorek, bilet 19 zł, popcorn z mikrofali 2,50, cola 3 zł. Całkowity koszt ok 25 zł :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Lunaa, Yes!!! Udało się. :great: To obydwie dziś mamy pozytywny wieczór! :yeah:

Plany świetne, niech Cię poniosą! :smile:

Holik, Oj dużo wymyśliłyśmy na tym kawkowaniu, a w zasadzie bezalkoholowym grzańcu... Nie widziałyśmy się 2 miesiące, więc było do obgadania.

jak mówi Lunaa są tanie dni w kinach. Multikino w środy. :smile:

misty-eyed, Bycie zen rezonuje z jedną częścią mojej osoby. :smile:

Ale sobie zrobiłaś frajdę! Ja do Maciągowej mam mieszane uczucia, ale robi dobrą robotę dla wielu osób.

Śpiewam polecaną przez nią mantrę ochronną. ;)

Lapek naprawiony?

mirunia, Uff, avek w stylu Miruniowym! :great:

paramparam, Zmęczona? Jak Ci przesłać troszkę energii? :bezradny:

Wróciłam uskrzydlona. Nareszcie się wygadałam. A spojrzenie z boku przez kogoś kto Cię zna 20 lat, szczere, ale nie oceniające - bezcenne.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dobry wieczór :!:

kosmostrada, Ja Ją lubię, ale wygląda teraz nieładnie. Zabiegi medycyny estetycznej powinny być przemyślane i dopasowane do twarzy. Nie zawsze są udane...

Właściwie to dzięki Jej artykułom, popartych doświadczeniami, zaczęłam pracę nad sobą, mam więc sentyment do p. Agnieszki.

Kilka razy też wykorzystywałam przepisy z jej bloga.

Książka, którą zamówiłam zawiera właśnie cenne wskazówki żywieniowe. Na tym mi zależy najbardziej.

Laptopa jeszcze nie mam, oczekują na nową obudowę, bo naprawa samego zawiasu okazała się niemożliwa.

Na znajomych nie wypada naciskać ;)

Wierzę, że jednak doczekam się :D

Wróciłam uskrzydlona. Nareszcie się wygadałam. A spojrzenie z boku przez kogoś kto Cię zna 20 lat, szczere, ale nie oceniające - bezcenne.

, zgadzam się, bezcenne, ale niestety rzadkie ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Sluchajcie dzieki za dobre checi ale zadnego kina, bo trzeba jeszcze miec z kim tam sie wybrac - bylem kilka razy i juz mniej samotny to sie czuje w swoich 4 scianach :bezradny:

kosmostrada,

No to wieczor udany czas przypieczetowac winkiem i bedzie idealnie :105:

Edytowane przez Gość

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi