Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

Macie te reklame pod napisem forum psychologiczne? Mignęły mi ale niezbyt dobrze zauważyłem dwie 2K+1M. Ta po lewej bodajże w koronie, z twarzy bardzo ładna. Poczekam jeszcze by sprawdzić jeszcze raz, mam nadzieję, że się zmieni.

Jakąś mam, ale chyba czasem się nie pojawiają bo powinny, w sumie nauczyłem się je skutecznie ignorować. Mam adblocka, a teraz się wyświetliła, więc nie jestem "pewien".

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kosmostrada, fajnie sobie radzisz... piwniczka i te sprawy :lol: na rozluźnienie podziała. ;)

Przykra wiadomość dla Ciebie z powodu mamy przyjaciółki, tak, teraz ona potrzebuje dobrego słowa wsparcia.

Dobry obiad wykombinowałaś mimo niechęci stania w kuchni. Ale dałaś do wiwatu z tym tłuczkiem. Dobry sposób na rozładowanie napięcia. :D

U mnie leniuchowania ciąg dalszy. Zdjęłam jedynie pościel i nastawiłam pralkę. Jeszcze muszę świeżą założyć, a to już wysiłek i gimnastyka. ;)

Carica Milica, dwa leki do odstawki... sposobem, sposobem i może się uda bezboleśnie z nich zejść, Oby!

Monster6, te dziewczynki wpadły Ci w oko? Obie ładne, ta po lewej ma taką hinduską urodę, orientalną.

link do finalistek w Krynicy http://misspolski.pl/finalistki/

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Carica Milica, Masz już doswiadczenie w różnych wchodzeniach, schodzeniach, grunt, że Cię to nie przeraża.

mirunia, A mi się podoba ta z prawej. :105: A facet mi się nie podoba. O. :smile:

Jakoś to tak jest z tą zmianą pościeli, że na finiszu jakoś to tak słabo idzie. ;) . Ale i tak gratuluję mocy na taką czynność wieczorem. :smile:

No mówię Ci, tłuczek to jest to. :D

Melduję, że wino przednie. :smile: Gadałam chyba z godzinę przez telefon, co mi się bardzo rzadko zdarza. Niewiele osób mnie na tyle oswoiło. ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Monster6, te usteczka w dzióbek, nosek też i śniada cera przemawiają za urodą z orientu, być może z Indii, nie wiem.

To jest Miss Supranational z ubiegłego roku - trzeba odszukać w necie i będziemy wiedzieć.

kosmostrada, mnie też bardziej podoba się ta z prawej, a jeszcze tym bardziej, że to Miss Polski 2016 z moich okolic - niedaleko! Nawet nie wiedziałam, bo nie oglądałam.

Podałam link do tegorocznych kandydatek, to wyszukaj ze swojej okolicy, są dwie. :D

Cha, cha, winko przednie mówisz? O, to i ta długa rozmowa tel. też Ci pomogła rozluźnić się. A długość gadki to chyba Twój rekord? :D:great:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mirunia, Nic mnie dziś nie rozluźnia, chyba tylko jak dr Monster zalecał - masaż by pomógł. ;)

Ja zawsze uprzedzam jak odchodze, żeby forumowiczki się nie martwiły.

Nikt tu nie dba o moje życie i zdrowie, bo o mało nie zadławiłam się winem tym razem... :D Przepraszam Niecały, nie było Twoim celem mnie rozbawić, ale jakoś tak wyszło i jest to dziś zacne działanie. Nie zwracaj na mnie uwagi. ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Monster6, to już mamy dwóch doktorów na Spamowej. Tylko nie wiemy- jakiej jesteś specjalności... bo wiejski już sobie wybrał! :mrgreen:

kosmostrada, no widzisz, masz opiekuna na Wyspie, masaż proponuje, dba o bezpieczeństwo Twoje.

Jednym słowem integracja w pełni się zadziała. :brawo:

Dzisiaj od rana Chłopaki aktywne na forum i rozrabiają. :D

Alem się sforsowała, już mam założoną czyściutką pościel, teraz mykam do wanny. Miałaś rację Kosmuniu, to nie robota na wieczór. :zonk:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mirunia, Zalecał masaż, nie proponował... :lol: Ale to by było, gdybyś poszła do lekarza, a ten z błyskiem w oku, by powiedział - może zrobię pani masaż ... :D

Miłego wylegiwania w ciepełku!

Carica Milica, Dziękuję za rozwiązanie tajemnicy skarpetek! :D Przemyślę sprawę długopisów przy kolejnej lampce wina. ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

niecały, Ojej dziś Andrzejki? No popacz, nie powróżyłam sobie wczoraj. ;)

W jakim sensie gatunek? jeśli chodzi o barwę - czerwone, jesli chodzi o zawartość cukru - wytrawne - jeśli chodzi o szczep - Malbec, Cabernet Sauvignon, cabernet Franc i Merlot. :smile:

Ciekawy gust masz do kobiet. :105:

Carica Milica, Może mi się przyśnią długopisy - jest szansa, że będę dziś miała odjechane sny. :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kosmostrada,

Wyższa półka widzę ;) Ja czasami pijam czerwoną Kadarkę :P

sailorka,

Cześć, ja sobie nie wróżę, codziennie jakaś wróżka wysyła mi sms, że mam wielbicielkę, czekają mnie wielkie pieniądze itp., tak więc już mi starczy ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kosmostrada,

Pij, co Ci smakuje i poprawia humor.

Skoro tak mi radzisz < pssst - pociąga zawleczke od puszki do piwa >

8)

Andrzejki są, każdy coś tam sobie dryni... czegoś mi tu jednak brakuje :bezradny:

Muzyki!

Wrzucajcie swoje ulubione kawałki (chociaż po jednym) :yeah:

[videoyoutube=XTDu3NbTBjM][/videoyoutube]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Carica Milica, A jak ładnie byłoby Ci w mundurze... ;) No to za Twoje nowo odkryte talenty! :D

niecały, Smacznego! ;)

Ja i tak nie widzę kawałków, jak ktoś tu wrzuca, biała plama, ale nie będę się nad tym głowić.

Nie mam jednego ulubionego kawałka, zależy od dnia...

Ostatnio Iggy Pop Gardenia, nie mogę się uwolnić... ;)

Masz za mało uczestników, żeby rozkręcić imprezę. :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi