Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

Purpurowy, bo mam wrażenie że się fochacie a nie wymieniacie swoje zdania. :P

A gdzie tam, ja się w ogóle nie focham. Nawet nie ma o co.

Jedynie co się w tym momencie "focham" to na muzykę. Znaczy się może nie focham, ale po prostu postanowiłem że nie będę się zajmował czymś do czego się zupełnie nie nadaję. Zajmę się tym co mi dobrze wychodzi, czyli... hmm, no właśnie...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzień dobry!

Padało w nocy, ale powietrze jest ciężkie, wilgotne, a miałam nadzieję na rześki energetyzujący spacer z futrzakiem. :bezradny: Słońce zamglone, czasami przebije się zza szarości. Poleźliśmy, ale bez poweru.

Wstałam z ciężarem na piersi i glutem w gardle, jakoś dobrze byłoby się tego pozbyć.

Na razie wypiję kolejną kawę, umyję łeb ku piękności, ale i otrzeźwieniu.

Pies obudził mnie szczekaniem o szóstej rano... :shock: Poleciał do drzwi, myślę, że ktoś się kręcił... Jest to o tyle dziwne, że to jest typ, który jak śpi, to nic go nie rusza. Pierwszy raz to się zdarzyło. Myślę, że jako że jesteśmy sami, to się uważa za mojego obrońcę i jest bardziej czujny.

Miłego czwartku!

WolfMan, No to koniecznie fota Hektorka po spa. :D Pani wygląda na dobrego specjalistę.

Ḍryāgan, Carica Milica, J3RZY62, Dzieńdoberek!!!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kosmostrada, Hej ;)

No zobaczymy czy po takich zabiegach ,,celebryta ,,będzie chciał pozować,i jak się będzie tam zachowywał-jest wykapany przygotowany -zobaczymy.

Ogólnie grzeczne z niego psiątko ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzień dobry Wyspiarze :mrgreen:

U mnie poranek nie za fajny - już standardowo. Wierzę, że wraz z dniem nastrój się poprawi. Wylegiwałem się do 10, potem zaliczyłem Biedronkę. Teraz czas na kawę :105: I relaks. Duchota. Nie jest nic lepiej pomimo deszczowej nocy.

Carica Milica, cześć prawie-rówieśniczko ;) Studiujesz słoweński w pociągu?

kosmostrada, z psiakami tak jest. Mi też się wydawało niegdyś, że mój by złodzieja wpuścił machając przy tym ogonem. Ale jak ktoś się kręcił po klatce po nocy, to pies-wartownik już pierwszy pod drzwiami i warczał. Umycie głowy pomogło na otrzeźwienie? ;)

WolfMan, zazdroszczę psiaka. Jeszcze kiedyś przygarnę jakiegoś. Jak pomyślę o moim psiaku to aż się łezka w oku kręci :cry:

J3RZY62, Dryagan cześć Wam :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

rolosz, A tam koopa, nic nie pomogło, jeszcze się zdołowałam, bo jak schyliłam głowę, to tak mną zabujało, że musiałam się złapać wanny, żeby utrzymać równowagę. Mdli mnie od tej karuzeli... :roll: Nie wiem, jak pójdę z psem, jak znów mną tak rzuca, a przynajmniej dwa razy muszę jeszcze z nim wyjść... :why:

Niech Ci się dzionek pozytywnie rozwinie!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mirunia, No pewnie, że nasze strachy trzeba olewać. Ja też dopiero co wróciłam. :great: Ale zakupasy!!! Rozpieszczona, a zarazem zaopatrzona na wyjście... :105: Super Kochana! Kiecka świetna, a jaki seksowny zameczek masz z przodu... :D A jeszcze mówisz, że za super piniondz.

Moja przyjaciółka też sobie na ślub i wesele kupiła taką niezobowiązującą, nie pańciowatą.

Jakiego masz butka do kiecki?

Stwierdziłam, że mam ochotę na melona ( teraz jest na nie sezon przecie ) i polazłam z futrzakiem do Biedry. Akurat było promo na zielonego melona i jeszcze było pokrojony, więc nie musiałam tachać całego. Boszsz jaki pyszny! :105: Zaszalałam i kupiłam sobie też Chupa Chupsa XXL. ( ledwo mieści się w policzku) :mrgreen: Wróciliśmy na około przez krzaczory i teraz Roloszku mam dopiero zaliczone wyjście... ;)

Chwilami duszny gorunc, pies po powrocie od razu poleciał do basenu.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzień dobry Kochani :D

Mam za sobą noc nieprzespaną i dlatego nie za fajnie się czuję, ale nie poddaje się :D

kosmostrada, bardzo cieszę się z Twojego poniedziałkowego terminu wizyty :yeah: , bo porządek z tym czas zacząć :!:

mirunia, bardzo ładna sukienka :great: , ciekawy wzór i kolory, dobra na każdą okazję - takie ciuszki lubię :!:

rolosz, Carica Milica, :D Od kilku dni planuję muffinki miodowe upiec /to tak a propos domowych słodkości/, ale chęci do działania brak ;)

Carica Milica, już jesteś na miejscu :?:

Tak bardzo marzy mi się taki normalny, spokojny spacer, ale ta pogoda odstrasza mnie. Nawet ok.22 duszno. Zasmucę niektóre, ciepłolubne osoby - niedługo nadejdzie ochłodzenie do ok.20 i kilku stopni C :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Purpurowy, jak Twoje sprawy zdrowotne, jest poprawa? Kiedy wybierasz się do specjalisty? Te problemy są mi dobrze znane, ponieważ Mąż miał operację w związku z tą przypadlością ;)

Badania dzisiaj porobiłem, a do specjalisty wybieram się... no właśnie, termin za dwa miesiące dopiero... chyba pozostała mi (tak jak w każdym aspekcie życia) Warszawa.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi