Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

Dzień dobry! :papa:

Bardzo ciężki pogodowo i ciśnieniowo dzień. Głowa niby nie boli, ale taka ciężka. Jeszcze niecałą godzinkę i do domu!

Chlapa, ciapa na ulicach... tyle po wczorajszym śniegu zostało. :bezradny:

Natyrałam się dzisiaj nieźle, więc w domu odsapka, jeszcze zakupy po drodze.... i bamboszki czekają. ;)

Sigrun, od razu zrobiłam się głodna patrząc na tę książkę. :D

Miłego popołudnia!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Sigrun, :great: Uwielbiam dobre książki kucharskie, czytam sobie do poduszki. :D Wolę niż w necie.

mirunia, Hej!!! No właśnie myślałam, czy śnieżku Ci trochę zostało. Bo mojego porannego już nie ma, jest za to przymarzająca chlapa. :(

Plan masz zacny. :D

nieboszczyk, Trzymam kciuki!

Hej Chłopaki!

Szłam dziś za babką , która miała kozaki na obcasach. Aż mnie zaczęło bujać, jak popatrzyłam, jak się kobiecina męczy, żeby równowagę utrzymać. Jest to chyba brak instynktu samozachowawczego włożyć takie buty na dłuższe chodzenie w tą pogodę. ;)

Przeszłam się z psem na dotlenienie i zakupy. Zaraz zabieram się za eskalopki z indyka.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzień dobry!

cyklopka, Kochana bardzo enigmatycznie zabrzmiał twój ostatni post (ten o paleniu mostów). Coś się zdarzyło, czy po prostu gorsze chwile

Po prostu muszę przestać być w kontakcie z facetem, który już sobie ułożył z kimś innym życie, widocznie nie chciał takiego życia ze mną. Trzeba się pozbyć tej myśli, że mogłam być z nim szczęśliwa, tylko coś ktoś zawalił, bo najprawdopodobniej nie byłabym, więc po ch#j temat dążyć i się porównywać.

Mój ulubiony uczeń pytał, czy mam męża, to zapytałam, czy jest zainteresowany, że pyta :P

A tak w ogóle to David Bowie umar. Wiedziałam zanim mi powiedzieli, bo myślałam o nim i o tym, co będzie, kiedy go zabraknie. Albo przeczucia, albo zaś psychoza.

Leki biorę, niby nie zamulam, a przegrałam z 7-latkiem w szachy.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi