Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

No znalazłam wystawę - "To zbiór prac tworzony zarówno przez cenionych dziś artystów, artystów na początku swojej kreacji i osób zdradzających trwałe lub przejściowe zaburzenia psychicznie, często umieszczanych w zamkniętych salach szpitali psychiatrycznych."

Wycieczka zorganizowana z forum powinna być, nie? :D

Pójdę dziś , albo jutro, może być ciekawie. :great:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witajcie Kochani:*********

Ja od rana walcze z serduchem , jakas arytmia mi sie wlaczyla ,s erce mi co jaki s czas przystaje i rusza energicznie i az mnie kaszle wtedy.Juz sie nakrecilam ze na pewno zejde na zawal czy cus ;)

Poki co wzielam milocardin ale mi nie przeszlo , trudno ide na ostatnia terapie przed tym dlugim urlopem.

Obym nie wyzionela ducha po drodze :D

Pozniej zakupy i moze zapisze sie kontrolnie na ekg do lekarki.

I tyle.

uaaaaaaaa jak nie urok to ..... :bezradny::bezradny::bezradny:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Cześć, wszystkim!

Z okazji "pierwszego dnia wakacji" odespałam, teraz siedzę z 30% kawy 70% cykorii.

Jutro mam rozmowę o pracę.

W sobotę i niedzielę robimy zlot.

W poniedziałek koleżanka ma gościa zza granicy i robimy kolejną rundkę po mieście.

A jeszcze za tydzień w góry z kuzynką na 4-5 dni.

Terminarz wypełniony :shock:

Ale dzisiaj się z domu nie ruszam, bo gra się sama nie zagra, trzeba się zaopiekować postaciami.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Oj jak się ciepło zrobiło, z ulgą zdjęłam adidasy... Znów japonki na stópki wskakują.

Byłam w przychodni, sezon urlopowy, nawet rejestracja dziś zamknięta... :evil:

Polazłam kawał szukać arbuza. No wróciłam, sama nie wiem jak, z psem, bluzą pod pachą i cholernym arbuzem. Jestem mokra. Wykąpię się, przebiorę i pójdę do pobliskiego sklepiku po warzywa na obiad. A potem zabieram się za zupę wiśniową (przytachałam też wiśnie) kolejny must have sezonu. A następnie słynna konfitura z arbuza naszego takie tam, trochę roboty będzie.

high, A Ty cały czas sprzątasz... :shock: Nie wpadłbyś do mnie przy okazji ze szmatą? ;)

Dulcynea, Taka pogoda...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A ja wrocilam , bylam jeszcze w bibliotece po zamowiona ksiazke i na malych zakupach . Teraz sobie zjem pierogi z zsoczewica , takie male odstepstwo ;)

Za to pyszne :)

I serce jak mi nie skakalo u T i na meiscie tak w domu mi zas skacze. Zapisalam sie na pon do lekarki .

JERZY1962, a ja dawno w nic nie gralam :o:o:o

kosmostrada moja T stwierdzila ze mi wychodza stresy poprzez takie serduchowe czy zoladkowe rzeczy . No a ze ich ostatnio mialam troche to coz. Oby to nic gorszego nie bylo ale raczej mysle ze nie ;)

Jak robisz zupe wisniowa????

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi