Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

acherontia-styx, tak zlapalo mnie na Targu , pomidorkow mi sie zachcialo , niby chwilka ale juz mi nastroj czjechal , pozniej juz bylo ok , poszlam wlasnie po liner i do Biedry i znajoma spotkalam wiec i herbatke zaliczylam u niej . Ale dobrze sie czulam ostatnio to masz. znienacka mnie hadra wziela :shock::shock: i lęk zafundowala.

Edytowane przez Gość

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

platek, gorsze chwile każdemu się zdarzają, ważne, że tych dobrych jest więcej i to na nich się skupmy :D

kosmostrada, a gdzie tam :P mało co ruszyłam w ogóle :P jutro planuję się za to porządniej zabrać (ciekawe czy mi wyjdzie :lol: ) ;)

na szczęście do egzaminu jeszcze tydzień także damy radę (chyba) :lol:

z przyjemności, o ile to można nazwać przyjemnością, to wróciłam w końcu do ćwiczeń :yeah: zobaczymy tylko na jak długo mi zapału wystarczy ;)

a jak tam się nowy lek sprawuje?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

acherontia-styx, No wiesz brałam na razie 2 razy połówkę, to wiadomo zmian nie ma , ale też nie jest gorzej, więc zgodnie z zaleceniem biorę dziś całego tabsa i zobaczymy jak wejdzie. :zonk:

Nie no tydzień to kupa czasu! Też w końcu lenia masz prawo złapac.

Do jakich cwiczeń wróciłaś?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

platek, w poniedziałek dopiero zajrzę do rosska jak będę w pobliżu większego Rossmana, zresztą jakąś białą koszulę muszę upolować na wspomniany wcześniej egzamin, bo kieckę zamówiłam, przyjdzie w poniedziałek lub wtorek :D

kosmostrada, ja pamiętam jak brałam Cital, to już po pierwszej tabletce była masakra ;)

no ale skoro piszesz, że na razie nie najgorzej to trzeba być dobrej myśli, że dalej też będzie dobrze :smile: początki brania leków niestety bywają ciężkie ;)

a tak sobie skaczę z Chodakowską, albo z innymi gotowymi zestawami z internetów ;) przymierzam się do siłowni, ale czekam aż otworzą nową u mnie w mieście, co ma nastąpić jakoś w przeciągu miesiąca ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

platek rozy, Kochana też o tym myślałam, bo to jest podobno hicior wśród leków dających najmniej uboków na wejściu, dlatego doktor go dla mnie wybrał. Ja powiedziałam , że nie będę przechodzic drugi raz tego co było z SSRI, gdzie miesiąc zamknięcia w domu , mordęgi i doopa. I żadnych też zamulaczy , uspokajaczy, bo efekt odwrotny. Albo wejdzie, albo zmieniamy. Tak było z Sulpirydem- wszedł bezproblemowo, oczywiście na efekt trzeba było czekac, ale stanu drastycznie nie pogarszał. Kłopot jest, bo oprócz wejścia, jednak oczekujemy, żeby pomógł. Trudno ze mną, tak jak z Tobą :bezradny:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

acherontia-styx, znaczy po prostu rzeźbisz ciałko, przygotowujesz się na lans na plaży... :D Ja w domu to mam mobilizację tylko do cwiczeń na kręgosłup i to gdy już mnie boli... Ale jak odzyskam swoją głowę to wsiądę na rower, no i dalej z psem będę się wypuszczac. To mnie utrzymuje w formie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

acherontia-styx, to daj znac jaki linerek kupisz :mrgreen:

kosmostrada, oby Ci przypadl ten lek , trzymam kciuki , zmiany i szukanie lekow sa okropne.

Ja tez go sprobuje .Tylko najpierw musze psychiatre znalezc.

Aranjani, i co On na to?:D

A ja uplumkalam sie , umylam wlosy i siedze w masce na pyszczku , mam z brazowej glinki ---odzywiajaca i wygladam jak kosmita.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi