Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

adel, witaj :********* :D ciesze sie ze masz niezly poczatek dnia:)

kosmostrada, :*********** dziekuje Kochana za tulaski :) przydadza sie bo ja zdolowana na maxa . Szarosc za oknem dodatkowo dobija.

mam terapie na 12 wiec powinno sie troche poprawic.

Moze na miasto pozniej pojde zeby tak w domu nie siedziec i sie nie dolowac.

Pieniazki sie koncza co jest dodatkowym powodem do stresu.

Nawysylalam juz z 200 cv i nic.

Milego dzionka dla Wszystkich.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Makabra, jasno-różowy z efektem piórek, ciemnoróżowy z efektem skórzanym, kremowy z efektem asfaltu i cielisty, który zmienia kolor ze względu na temperaturę :shock:

Ale chyba kilka oddam z tych, których już nie używam, bo mi się skrzyneczka nie domknie :B

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witajcie! :papa:

Dziś dzień aktywny, więc udany. Rano wstałam w deprze jak zwykle, a tu jeszcze ciemno i buro (światło pierwszy raz musiałam zapalic). Rano z psem już włożyłam cały zestaw: rękawiczki, szal, czapkę. Ale potem słoneczko wyszło, a i mi się polepszyło. Byłam z rańca na targu i kupiłam ostatnie chyba już borowiki na wspaniały sos i podgrzybki do ususzenia. Serce mi się kraje, że nie wyszło nam grzybobranie i musiałam kupic.

cyklopka, to ja z moimi lakierami mogę się schowac. W jakiej drogerii są tak odjazdowe lakiery?

Ja dziś, wstyd się przyznac, nie pomalowałam pazurków, zabrakło czasu. I mam tylko kilka lakierów... No siedem... Czuję się zaniedbana. :cry:;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Drogerie Firlit, seria kosmetyków się nazywa essence, a wibo też ma takie odjazdowe w faktury i jest w Rossmannie też.

Właśnie wymalowałam sobie świeży próbnik kolorów i zrobiłam sobie piaskowe pazurki.

A teraz się idę odświeżyć i przepakować, bo za godzinę jadę do klientki.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Alooo Dziewczynki Kochane:*************

Wrocilam z miasta , zrobilam obiad ----klopsiki w sosie pomidorowym i do tego kasza i ogorki kwaszone.

Pani psycholog stwierdzila ze ja nie jestem dla siebie dobra bo zamiast cieszyc sie ze nigdy nie zrezygnowalam z jakiegos zalatwienia , zawsze ide do przodu to ja siebie karce w myslach za to ze sie np zle czuje w spozywczym , a w innych sklepach czuje sie dobrze wiec po prostu chyba nie lubie robic jedzeniowych zakupow :bezradny::bezradny:

I nie umiem byc dla siebie laskawa tylko sobie wypominam ze zle mi bylo chwile podczas robienia zakupow i efekt zamiast czuc sie dobrze jak sie czulam caly dzien jak nie zwracalam na to uwagi i mowilam sobie ze mi to nie psuje dnia to teraz sie doluje i doluje glupią jedna chwila z calego dnia.

cyklopka, o lakierkow tez mam mase do paznokci :105: jestem ciekawa tego efektu z piorkami :)

Jak Ci sie piaski zmywaja?

Bo kusi mnie jeden piasek z wibo.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

platek rozy, piaski z zasady zmywają się ciężko, mam jeden piaskowy z opi i zmywa się tak jak z wibo. Ale łatwo się malują i łatwo poprawic, jak coś odpryśnie, więc lubię je.

Dobrze ci nagadała ta twoja pani psycholog...Płatek masz naprawdę wiele sukcesów, codziennie podejmujesz wyzwania, min. dzięki twojemu przykładowi ruszyła moja droga ku lepszemu. Byłaś jednym z pierwszych kamyczków lawiny.

Makabra, takie zdrowe uzależnienie, bo przyjemności sobie trzeba sprawiac, o! Dopóki nie bierzesz pożyczki bankowej pod zastaw domu, w celu powiększenia kolekcji wszystko jest si. :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ellwe, kosmostrada, cześć

platek rozy, Makabra, piaskowe zmywają się niewiele gorzej od normalnych. No fajnie, czuję się jak posąg z piaskowca.

ja siebie karce w myslach za to ze sie np zle czuje w spozywczym

Racja, nie rób tego, to głupie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi