Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

Ferdynand k, dlatego nie ma co interpretować snów jak opisane są w senniku, tylko jeżeli sie powtarzają to znaleźć przyczynę :P jak sie uwolnimy od czegoś to i sny będą przyjemniejsze.

Mi sie dzisiaj sniło m.in. że robiłam zakupy w reserved <?> na 50% przecenach :D. Może pora na zakupy dla mnie :105: ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Moje sny to pociągi. W dzieciństwie je bardzo lubiłem, ale żeby się teraz śniły co kilka dni?

Może chodzi o niezrealizowane marzenia, kiedyś myślałem, że jak będę dorosły to zacznę podróżować pociągami po Polsce i kupię sobie bilet sieciowy na Przewozy Regionalne.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witajcie! :papa:

Wspaniała pogoda u nas, ale oczywiście nici z planów outdoorowych na weekend, bo młody uwięziony chorobą. A nie zostawię zbója na cały dzień samego, bo muszę raz na jakiś czas wpaśc do pokoju ze strasznym wzrokiem, żeby się uczył. ;) I obiecałam przepytac go z biologii.

Właśnie piekę kurczaka w ziołach, do tego podgrzybki ( kupione a nie zebrane niestety, chlip...) i fasolka szparagowa. Dziś bez specjalnego kombinowania w kuchni.

mirunia- kochana, dobrze że się odezwałaś! Mam nadzieję, że docelowo te zabiegi na wszystko ci pomogą.

monk.2000, a napisz jakie masz plany kucharskie.

makabra- mi się śniły 2 dni pod rząd chore zęby, a to podobno bardzo zły znak. I cóż mam zrobic, chyba że podciągnąc pod to nasze perypetie chorobowe z ostatnich dni.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kosmostrada, to tak:

1. kasza z jajkiem sadzonym

2. frytki i kotlet rybny

3. pizza mrożona ze sklepu

4. ryż z parówkami i sosem słodko-kwaśnym z lodówki

:D

Ale jestem podekscytowany. Już kiedyś sam w domu gotowałem, ale wtedy dałem plamę, bo nie miałem planu i było chaotycznie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi