Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

halo Kochani : :papa::papa::papa: :*************

Ja dzis w domu caly dzien bo u mnie w miescie lalo jak z cebra i ogolnie pogoda do dupy.

Siedzialam wiec w domku , kurowalam sie , ogladalam filmy , czytalam i staralam sie wywachac zapachowe yankee candle ktore sobie dzis zapalilam ale niestety katar jeszcze za duzy i nic nie czulam :bezradny::nono:

Jednak Siedzenie w domu caly dzien nie sluzy mi bynajmniej i mam nadzieje ze w poniedzialek juz z niego wyjde .

jasaw, jakie pysznosci dzis gotowalas :105::105:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Makabra, Hey :******* katar mi sie zmniejszyl , juz nie musze siedziec z chusteczka przy nosie . Teraz siakam raz na czas. Mam nadzieje ze do wtorku minie bo mam terapie i chce polazic po miescie za butami , bo nie mam botkow na jesien zadnych. Mus kupic.

jak w szkole?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Makabra, Hey :******* katar mi sie zmniejszyl , juz nie musze siedziec z chusteczka przy nosie . Teraz siakam raz na czas. Mam nadzieje ze do wtorku minie bo mam terapie i chce polazic po miescie za butami , bo nie mam botkow na jesien zadnych. Mus kupic.

jak w szkole?

Fajnie, że zdrowiejesz :*** Moje botki też już się rozwaliły i muszę kupić nowe, ale to dopiero za jakieś 3 tygodnie ;) A w szkole, cóż... Od wtorku zaczynam indywidualne ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dobry wieczór dziewczyny i miauuu Ferdynand k, !

platek rozy, to nie dotarłaś do pracy?

Z tymi butami to jakaś masakra, nie wiem, czy nogę miałam inną , czy o co chodzi, bo znaleźc wygodne i ładne, to człowiek musi się nieźle nalatac... Ja chyba się na ten sezon poddam i przechodzę w tym co mam...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Makabra, tak, ma na imię Cziko, słodki, zazdrosny, pieszczoch...

Chyba jakaś burza Cię zatrzymała, bo czekam i czekam? A może juz za ciemno po prostu, może przełóżmy wizyte do jutra-jedzenie przechowam w lodówce :D

platek rozy, trochę przygotowałam...cieszę się, że smakowało gościom :D Nie masz gorączki już Kamilko?

Ja kupiłam w zeszłym roku na płaskim, z futerkiem i jestem zachwycona. To był mój pierwszy zakup butów online.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kosmostrada, nie bylam , mialam temp w nocy jeszcze i katar okropny , puscilo mnie troszke kolo 17....

Wlasnie z butami dramat , nie idzie nic wygodnego kupic . :bezradny:

jasaw, Kochana ja tego przepisa na schabik w sosie wezme z checia od Ciebie:)

Nie goraczka na szczescie juz w granicach 37 czyli moja normalna .

Kochana a gdzie te butki kupilas? ja to musze mierzyc bo mam stope 38 ale przewaznie musze kupi9c botki 39 bo na rajstopy grube nosze a oni szyja jakies waskie te noski

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

jasaw, bede czekala na przepis i dziekuje :**************

Nie nie ja 37 to mam tak normalnie codziennie. Taka moja uroda , chociaz mozliwe ze to od endometriozy tak mam ... w kazdym razie prtzewaznie taka mam temp .

-- 20 wrz 2014, 22:24 --

jasaw, az zajrze sobie do tego sklepiku :uklon::uklon::uklon:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Płatek, ja ostatnio na targu widziałam fajną ekoskórkę, tylko mój rozmiar taki jakiś trochę przy kusy był, a większy wisiał :roll:

Jasaw, uwielbiam pekińczyki :105: Spoko, moja miotła ma światła, zaraz dotrę :D Z lodówki to już nie to samo :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi