Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

platek rozy, trzymaj się !!! :papa::papa: i tak byłaś dzielna będąc w tylu sklepach i robiąc tak pyszny obiadek :105:

pomalutku i do przodu...

ja też niedawno wróciłam z miasta, nałaziłam się sporo, wróciłam padnięta i zdechła, odsapnę teraz trochę, bo nie mam sił i zjem dopiero obiad.

wieslawpas, pochwal się jak było wczoraj u lekarza i co Ci przepisał na nerwicę i spanie? zadowolony jesteś z wizyty? fest pospałeś! ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mirunia, :*********** niby zalatwilam ale mnie trzeslo w kazdym sklepie i nie lubie tego , zaraz mi sie wtedy leki wlaczaja ze ludzie mnie biora za narkomanke :hide::hide:

Co fajnego kupowalas na miescie? :mrgreen:

Anna Maria, :****************** Mialas mi pokazac bluzeczke :P

-- 31 maja 2014, 15:18 --

wieslawpas, ja to mialam zapisane kiedys , nie polubilam sie z tym lekarstwem.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

platek rozy, nie myśl nigdy "co pomyślą ludzie", ważna jesteś Ty dla siebie... ludzie i tak myślą, co chcą i nie mamy na to wpływu.

W sklepach oglądałam sandałki i klapki, byłam w galerii tam jest kilka sklepów z butami, pomierzyłam kilka par i nic nie kupiłam. Szukam takich fajnych tekstylnych sandałów na niewysokim koturnie, najchętniej w granatowo-białe paseczki... i ni ma! Klapki są różne, ale zbyt zabudowane i też nie kupiłam. Mam z tamtego roku, prawie nie chodzone, to będę w nich latać.

wiesławpas, wejdź na forum do "działu z lekami" i tam znajdziesz sulpiryd, poczytaj, popytaj... podobno dobry lek, uspokaja, pomaga usnąć, tylko trzeba brać regularnie, codziennie i nie zniechęcać się szybko. Nie brałam tego :bezradny:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

monmaria, o to super ze bylas na tancach :) uwielbiam tanczyc :105:

Ja nieza ciekawie sie czuje ... Jakos te komisje sie na mnie odbijaja i znow jestem w punkcie wyjscia . Mam depresje , leki ..Chyba juz tak zawsze bedzie ze co sie polepszy to sie popieprzy :bezradny::bezradny:

-- 31 maja 2014, 15:35 --

mirunia, o tez chodzialm niedawno za sandalkami ale tez nie wybralam nic dla siebie , jakies takie wszytskie sa na jednakowe we wzorach , marza mi sie takie kolorowe jakies z czyms blyszczacym , kamyczkami ale nie ma tez.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

platek rozy, nie miałam ochoty na imprezę, ale znajomi mnie z pracy na mówili i było super. Przynajmniej wytanczylam swoje ostatnie stresy.

Wiem, że masz masakrę z zus-em. Musisz to przetrwać kochana, na pewno wszystko się dobrze ułoży :****

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

monmaria, juz mam dosc tego i to niestety wychodzi teraz bo sie znw zle czuje .

A imprezka fajnie ze psozlas , oderwalas sie i naladowalas akumulatorki . :great::great:

-- 31 maja 2014, 15:41 --

Anna Maria, to jasne ze mozesz tak chodzic :mrgreen: a jeszcze szary z niebieskim sie ladnie komponuje :yeah:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja z reguły nosiłam czarne śliskie, a te są myszowate i inny materiał, bardziej mi się kojarzą przy domu do paputków :P

dostałam je od siostry, podobają mi się, ale właśnie, gdzie i kiedy wypada takie założyć :?:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi