Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

Hejka wszystkim. Znacie jakieś dobre filmy, które wyszły w ciągu ostatnich lat? Jak znacie to dajcie tytuł, coś bym pooglądał. Może być fantastyka, thriller, czy dobry horror. Te klimaty.

Gwiezdne wojny, Blade Runner, Ghost in the shell, Logan, Mad Max, Marsjanin, Ex Machina, to z tych takich chyba bardziej głośnych xD

Zastanawiając się nad tym pytaniem uświadomiłam sobie, że ja w sumie nie lubię chyba filmów. Wolę seriale i bajki xD

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dziś był dzień wesoły.Zapytałem,naszych opiekunek Agaty 39 i Asi 36,czy słuchają muzyki faszystowskiej.Nie znają.

Zapytałem,też.Czy,gdyby były wolne.Chciały by mnie,na chłopaka.

Powiedziałem,że byłbym dobry w łóżku.

Asia,się śmieje.I mówi,ale dla mnie.Tylko,czy dla całej wsi.Wesoło,u nas jest.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Hejka wszystkim. Znacie jakieś dobre filmy, które wyszły w ciągu ostatnich lat? Jak znacie to dajcie tytuł, coś bym pooglądał. Może być fantastyka, thriller, czy dobry horror. Te klimaty.

Gwiezdne wojny, Blade Runner, Ghost in the shell, Logan, Mad Max, Marsjanin, Ex Machina, to z tych takich chyba bardziej głośnych xD

Zastanawiając się nad tym pytaniem uświadomiłam sobie, że ja w sumie nie lubię chyba filmów. Wolę seriale i bajki xD

Ooo, jesteś. Fajnie :smile:

No właśnie ja nie jestem teraz na bieżąco z filmami, dlatego zapytałem. Dzięki, ufam Ci, że to dobre filmy. Ale nie przejmuj się, jak mi się nie spodobają to nie będę zły na Ciebie (chyba ;) ). Nie, no nie będę ;)

Dziękuję.

Jak tam samopoczucie?

Czyli, że co, denne seriale są fajniejsze? Nie rozumiem. Bajki mają swój urok, seriale... no też... Ale są słabsze niż bardzo dobry film, słabsze aktorstwo i nakład finansowy na wszelkie efekty, w ogóle brak epickości w serialach...

A bajki tak, bajki lubię... ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wszystko fajnie, tylko, że jak dziewczyny się zgodzą i im się spodoba to będziesz musiał codziennie zaspokajać całą wieś. Nie wiem, może kozak z Ciebie ale ile tak pociągniesz, tydzień? Później kolejny tydzień na drugach, żeby nadążyć ze wszystkim i utrzymać odpowiedni "stan". Także uważaj na siebie, bo jak się zgodzisz, to może tak być, że wykończysz się przed upływem miesiąca...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wszystko fajnie, tylko, że jak dziewczyny się zgodzą i im się spodoba to będziesz musiał codziennie zaspokajać całą wieś. Nie wiem, może kozak z Ciebie ale ile tak pociągniesz, tydzień? Później kolejny tydzień na drugach, żeby nadążyć ze wszystkim i utrzymać odpowiedni "stan". Także uważaj na siebie, bo jak się zgodzisz, to może tak być, że wykończysz się przed upływem miesiąca...

A wieś duża ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

magic wolf, samopoczucie ok. Wracam porządnie do pracy dzisiaj, mam kawę, jestem szczęśliwa.

A jeśli nie jesteś na bieżąco z filmami, to z serialami może też nie, a na tym polu się dzieje niesamowicie dużo. Ostatnio powstają niesamowite tytuły i takie The Expanse miało chyba całkiem spory budżet ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzień dobry :smile:

JERZY62, możesz mieć ustawiony w profilu forumowym [uTC, Z] Czas Zachodnioeuropejski i dlatego pokazuje Ci 12:12 w dacie posta Aurory.

Przestawiając opcje na [uTC +1, A] Czas Wschodnioeuropejski wyświetla 13:12.

Albo jak masz Czas letni/DST zaznaczony na "Nie" to wtedy też pokaże 12:12.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Cześć. Nie było mnie kilka dni i chyba opuszczam forum, nie będę kasował konta, tylko wchodził od czasu do czasu.

We wtorek byłem na rozmowie odnośnie stażu dla osób niepełnosprawnych, chcieli mnie zatrudnić w sortowni listów na poczcie. Niby nie jest źle, ale po tym jak usłyszałem traktowanie osób z F'ką "a umiesz czytać i pisać? w sumie maturę masz" popadłem w jednodniową depresję (taa, wiem że jednocześnie mówili że "oni są za tym aby takie osoby nie były wykluczane", ale sami zachowywali się trochę nieodpowiednio), napisałem 4 wiadomości na OLX'ie odnośnie zatrudnienia. 3 nie dostały odpowiedzi. 1 firma startupowa postanowiła do mnie napisać.

Jutro mam rozmowę na skype, może zostanę programistą python + django. Chciał facet żebym napisał im stronę, myślałem że automat mi odpisał bo szczerze wyraziłem to, że mam orzeczenie z powodu schizofrenii, i nie jestem też po studiach. Ale wczoraj dostałem wiadomość o 9 "podjął pan wyzwanie?" i w sumie napisałem bardzo podstawowy kod bloga (aż razi w oczy, brak żadnego stylu, ale działa) w kilka godzin i im to wysłałem. Zaprosił mnie na skype. Zobaczy się co będzie. Jak się nie dostanę będę próbował dalej. Facet wydaje się być w porządku, aż nawet jak patrzę to wydaje się być lekko ekscentrykiem (10-20 naklejek na laptopie czyli typowy "programista unixowy :P"), więc tym lepiej dla mnie. Z kasą nie będzie wesoło bo może będę jako stażysta, czyli to samo co w sortowni listów, ale wolę tak pracować niżeli pieprzyć się na fizycznej.

Powoli zaczyna się wszystko układać, czuję że staję się normalny i mi nie odwala. Nawet jak piję energetyki to nie mam efektu jak kiedyś. Cały autyzm schizofreniczny mi przeszedł i nabyłem empatii i zrozumienia drugiego człowieka. Oh well.

Wam też życzę powodzenia.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Muszę się pochwalić ;)

Chcieli mnie wcisnąć na staż do sortowni listów. Rzuciło mi się lekko na psychikę, dostałem depresji i wysłałem 4 wiadomości do firm na OLX'ie.

Najprawdopodobniej zostanę stażystą Django/Python od 7 maja. Rozmawiałem z facetem całe 53 minuty na skype :P Spodobała mu się moja opcja i wiedza.

Z grupy dla schizofreników na facebooku - mój post! Udało się. Teraz zamiast marnować intelekt i palce na forum będę używał to do programowania!

Ehh, a mi się wydawało że chcę całe życie spędzić na bezrobociu, i piciu energoli xD Nie no jestem szczęśliwy. Zawsze to lepsze niż sortownia listów.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi