Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

JERZY62, jerzy kurwa!! Co ty ze mną sie nie napijesz!!!????? Hahhaha

.....każdy ma swój rozum, i wie czy chce, i kiedy przestać, tzn powinien. Nie każdy wie. :105:

Jestem przy 30 i mam rowiesnikow, ktorzy zapomnieli wytrzezwiec jakies 15 lat temu ;-P no coz mysle że pare lat i beda zbierać sie z tego swiata.

Im dłużej tkwisz w swojej niszy, tym coraz bardziej obcy, a tym samym groźny bedzie swiat.

Idź, bo tylko tak zostaniesz przyjęty

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

JERZY62, tym bardziej ze namaiajacemu nie zalezy na twojej obecnosci tylko zeby sie schlac jak swinia, niech chleje do lustra!

Im dłużej tkwisz w swojej niszy, tym coraz bardziej obcy, a tym samym groźny bedzie swiat.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

zzzzz, ile kosmostrada miała nas niańczyc? I bardzo dobrze ze niem pisze, i tak bardzo duzo od siebie dała.
Nie czułem sie niańczony ,to jest miła osoba ,miło się ją czytało i miło rozmawiało.

pora na dobranoc bo już księżyc świeci...

:mrgreen::yeah::mrgreen::yeah:

pora na dobranoc bo już księżyc świeci...

dzieci lubią misie ,misie lubią dzieci

la la la -la laaaa -la laaaaaaaaaaaa

:mrgreen::yeah::mrgreen::yeah:

Dobranoc wszystkim :papa: [ gasze światło na Spamowej]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witajcie :D

Każdy kto tu zagrzał miejsce wcześniej lub później wraca...może nie każdy ale większość, zmieniają się tylko nicki.

Ja jeszcze zajrzę na krótki czas, kiedy będę bez leków aby opisać jak się będę czuł oraz porównać do tego jak się czułem oraz jak się teraz czuję.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Sprzedam konto na nerwica.com 8000 postòw, nieskazitelna reputacja, ciety dwocip, czysta kartoteka. Prosze tylko powazne oferty, oferty normalsòw beda automatycznie odrzucane.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

tosia_j, korone mi zajumał nalesnik ;-P

Hej, co tu się wyprawia? Kosmostrada i Mirunia naprawdę odeszły ze spamowej? Panie, jak żyć... jak żyć... neon, a Ty co odpierdalasz? Jak nie będzie starej gwardii, to ja też uciekam :zonk:

Ja jeszcze nie uciekam ale za 2-3miechy to moze byc amba fatima permanently. Chce sprobowac zyc od nowa ;-P i jak mi sie uda to juz tu nie zawita, moze kiedys zajrze z sentymentu :P

Nie oszukujemy sie, to forum ne jest zadnym wsparciem dla zdrowienia, to jest obosieczna broń, z jednej strony daje ci jakies marne uczucie przynaleznosci, uczestnictwa w zyciu społecznym, i posiadania wpływu na nie. Z drugiej strony wpedza cie w jeszcze wieksze problemy zdrowotnie uzalezniajqc cie od internetu, a to prowadzi rowniez doroznych konsekwenxji.

W ogole to forum jest niezdrowe. Wszyscy to tu wiedza, i wielu odchodzi lub pròbuje to zrobic.

Co do miruni, i kosmostrady to ja im zyczenajlepszego i zeby tak mialy fajne zyciew rl, zeby nie musiały juz tu sie logowač. Chociaz mirunia to ostatnio sie loguje tylko zeby mnie zjebač :bezradny:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie oszukujemy sie, to forum ne jest zadnym wsparciem dla zdrowienia, to jest obosieczna broń, z jednej strony daje ci jakies marne uczucie przynaleznosci, uczestnictwa w zyciu społecznym, i posiadania wpływu na nie. Z drugiej strony wpedza cie w jeszcze wieksze problemy zdrowotnie uzalezniajqc cie od internetu, a to prowadzi rowniez doroznych konsekwenxji.

W dziwny sposób uzależniłem się od użalania i narzekania w każdym poście, nawet na spamowej. Ostatnio spamiłem o IT bez sensu. Uznałem, że skoro i tak spam to spam, dzisiaj odpaliłem Hackintosha, przeczytałem poradnik jak postawić bloga na Jekyllsie, i piszę sobie tutaj: https://hoshiyamazaki.github.io/

Mogę wyrazić swoje emocje, czy ktoś mnie słucha czy nie, pisać i tak piszę. Ja od komputera nie odejdę. Nie wiem, ale nie potrafię być mocno ekstrawertyczną osobą. Wychodzę na PokemonGO i nawet więcej przesiaduję na dworze niż przeciętni ludzie (co brzmi lekko absurdalnie). Ale siedząc na forum narzekając na swój los nic nie da. Prawda taka, że ludzie, którzy prowadzą teraz szczęśliwe życie, nawet jeżeli są chorzy, nie piszą na forum. To jest blokowanie samorozwoju przez zabijanie nadmiaru czasu.

Z innej strony - do dużej części prac na aktualnym rynku nie są potrzebne jakieś wybitne umiejętności, a studia niczego praktycznego nie uczą, więc w czym się rozwijać? Dlatego warto wziąć coś, co daje zyski, i jest pasją. Ja wziąłem IT, chociaż często brakuje mi smykałki. Myślę że wiele ludzi tutaj nie ma pomysłu na siebie, boi się nawet wyjść spoza choroby, i siedzi tutaj. Przecież wiele ludzi normalnych gra w mmorpg, a mogło by malować, tworzyć muzykę, więc to nie tyczy osób tylko chorych.

Z innej strony trzeba też coś lubić, bo mityczne programowanie za 15k to chyba tylko na wykopie. Za 500+ i zasiłków z mopsu możesz mieć nawet więcej jak programista, ale poziom życia inny. Zresztą ja nie chciałbym mieć kilku bachorów na głowie ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dobry wieczór :D

Ostatnio wpadam rzadziej, bo mam nowe obowiązki, które pochłaniają sporo czasu. Czytam jednak Was , w miarę możliwości :D

Nie zgodzę się, że forum nie pomaga. Mnie bardzo pomogło. Trafiłam tutaj w 2011 r, byłam w okropnym stanie. Nie wychodziłam z domu, byłam tak mocno sparaliżowana przez lęk i wszystkie towarzyszące mi objawy, że gdyby nie wsparcie wspaniałych Dziewczyn, m.in. Wioli, Moniki, Candy i innych cudownych osób z forum, nie wiem, gdzie byłabym teraz? Wiele wskazówek, porad, słów mobilizujących, obudziło we mnie wolę walki, chęć do życia.

Odeszłam stąd na kilka miesięcy, powróciłam jednak, bo brak mi było tej atmosfery, możliwości wypisania się, gdy potrzebowałam. Zdaję sobie sprawę, że w związku z różnicą wieku, nie zawsze jestem "blisko" Waszych problemów, ale zawsze można porozmawiać i wymienić poglądy na tematy wspólne :D , a także dowiedzieć się czegoś ciekawego :D

Miłego wieczoru i nadchodzącego tygodnia!

"Sugeruję, że religijne skłonności czy wiara nie są niezbędne. Niekoniecznie trzeba być wierzącym. Nawet jeśli jesteś niewierzący, bądź dobrą ludzką istotą, człowiekiem ciepłego serca. Życzliwość i serdeczność stanowią według mnie religię uniwersalną."

Dalajama XIV

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No wlasnie, kazdy jest inny. Ale ilosc ludzi,ktorzy opuscili forum jasno wskazuje tendencje. Gdyby to bylo zdrwe, bylaby tu masa ludzi.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi