Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

Hey :)

U mnie bielusko , sniegu dosypalo, maly mrozik trzyma ale szaro , nie ma slonca.

Pozbieralam sie z mojego dolka dosc szybko. Teraz tylko reka mi dokucza bo we srode pojechalam zapisac sie na lekcje hiszpanskiego i wracalam w okrutnej sniezycy. Taka figure wywinelam , coby sie nie przewrocic, ze cos sobie chyba naciagnelam bo od czwartku wlasnie bol tej reki mam. :roll: Jak nie urok to s.... ;) Tudzież może byc to ze starosci :pirate:

Zyczę Wam milej i spokojnej niedzieli!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

zupa z rzodkiewek, oby sie poprawilo po antybiolu!

paramparam, wlasnie widac czym sie dla mnie osniezone ulice koncza ;)

Ḍryāgan, Hey , witaj . U mnie tez slizgawica.

mirunia, Hey Kochana :****** no niestety , cos musialam naciagnac bo mi dretwieje reka od lokcia do dloni :bezradny: i boli. Obsmarowana jestem ketonalem i mialam plaster naklejony... mam termin do ortopedy 3 lutego wiec jesli nie przejdzie to bede sie z nim zastanawiala co dalej.

Tez bylam na spacerku :D oraz na wystawie "Huta z lotu ptaka" . Calkiem fajne zdjecia . Teraz zjadlam talerz rosolu , (bardzo dawno nie gotowalam ) i juz raczej domowo. Jutro praca.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzień dobry!

Ale śnieżycowało dzisiaj. :105: Świetne powietrze. Od rana latałam po okolicy, a że jest na plusie, to wróciłam w wersji roztapiający się bałwan. :smile:

Musiałam nawet skarpety zmienić, bo mi napadało do sztybletów.

Śrubki ciąg dalszy, aż mi się rzygać chce z tej ekscytacji, dosłownie. :roll:

Dziewczyny jak nie brzydzicie się wleźć do czarnej wody, to polecam kąpiel w tej czarnej glince, fajna skóra po tym jest. Najpierw peeling szczotką, a potem chlup w bajorko. :D

Niech niedziela Wam przyjemnie upływa!

platek rozy, ****** Dziś mi noga się omskła na ukrytej pod śniegiem muldzie, zrobilam piękny telemark, od razu sobie Ciebie przypomniałam...

Jak mówiłyśmy, z dnia na dzień powinno być lepiej. Ściskam Waszą Obolałość!

zupa z rzodkiewek, Dobrze, że coś doktory poradziły. Zupko, ale o siebie też zadbałaś, żeby Ci się nie rozkręcało wirusidło?

paramparam, Brawo Ty za basen! :great: To teraz tylko dopieszczanie. :smile:

Prakseda, Jak dziś głowa?

mirunia, To miłego niedzielnego chillowania ! Co pichcisz?

Ḍryāgan, nieboszczyk, Hej!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam :) Czytam, że były tu dziś osoby które wyściubiły nos z ciepłego domu :D:D Ja do nich nie należę, wszędzie biało i zimno. Nie mam ochoty mieć zaróżowionych policzków ani ochoty marznąć :bezradny:

Ubrałam nawet grube skarpety bo mimo, że w domu ciepło ja trzęsę się jak galareta. Mogłabym teraz mieszkać na południu Europy albo tam gdzie jeszcze cieplej. Skupiłam się dziś na obiedzie i ugotowałam pyszny rosołek a na drugie mięsko z sosikiem :D

Nie wiem co tam porabiacie teraz drodzy spamowicze ale domyślam się, że mirunia kibicuje naszym skoczkom :yeah:

Miłego popołudnia wszystkim :great:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Hej!

Zrobiłem dzisiaj mix:

4 łyżeczki kurkumy, jedna pieprzu, dwie łyżeczki gałki muszkatałowej, 2 łyćzeki imbiru i 2 łyżeczki cynamonu, zalałem to wodą wymieszałem i wypiłem.

Bleeeeeeeeeeeee

ale teraz za to czuje się dobrze :] a mówiłem, że moje mixy działają :]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Już po skokach, oderwijcie się wreszcie od tych telewizorów i chodźcie tutaj bo mam propozycje.

Mianowicie ja już się wyspałem to jak tam polewamy jakieś drineczki? :yeah:

Wy tam pijcie te swoje winka, piwka czy co tam lubicie a ja się ubieram i jadę po sok na stacje 8)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Trzymaj ze mną...

A, lubię z tych obecnych "nie Polaków" - Ammana. Fajny chłopaczek. ;)

Hurra :D Udało się, mamy trzecią pozycję :yeah::yeah::yeah: W grupie siła..daliśmy radę :D

Simon to doskonały szwajcarski skoczek. Nazywają go Harrym Potterem ale podobno lepiej lata ;) Ech..pewnie niedługo przejdzie na sportową emeryturę...

Lecem latać razem z chłopakami :papa:

Teraz możemy odlecieć :P:D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zazdroszczę sportowcom tych pozytywnych emocji. Widzimy w tv ich radość i nam też się udziela, to niesamowite. Kiedyś byłam lepiej wysportowana i dosięgnęłam zaszczytu pierwszego miejsca może nie tak prestiżowego jak w konkursie międzynarodowym ale bardziej lokalnym. Pamiętam do dziś zawody i całe "szaleństwo" wewnętrzne z wygrywania, bycia pierwszym i niedowierzania, że to przytrafiło się właśnie mnie. Prawdziwe szczęście...nigdy chyba już nie miałam okazji doznać tak głęboko pozytywnych uczuć :?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

O żesz ale pięknie na dworze... Ciekawe, czy utrzyma się do jutra, bo nadal ciepło.

Byłam na jedzonku, nabyłam dobrą kawę na promo, świecę o ciekawym zapachu i super gadżet do kuchni marokańskiej, wywąchałam kolejne perfumy. :105: Same przyjemności mimo galopu w mojej głowie. ;)

Teraz jednak z przyjemnością pozalegam.

Lunaa, Dziś było u mnie bajecznie na dworze. Ale kocykowanie w grubych skarpetach jak najbardziej rozumiem. :smile:

Też lubiłam rywalizację sportową. :105:

Holik, Obawiam się, że mogłyby mi wypłynąć oczy od tej Twojej mieszanki. Ale śledzę z uwagą Twoje eksperymenty. :smile:

Ja mam resztkę wina, może być do towarzystwa? :smile:

mirunia, To polecam Ci błotkową kąpiel we własnej wannie. Może bez dodatkowych atrakcji, ale skóra fajna. :smile:

zupa z rzodkiewek, I co, huknęłaś na pajonka ? :smile:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dobry wieczór :D

Ja już po babciowych gościach :lol: Było miło, wesoło, kocham, kocham, kocham słodkie maluchy :!:

Jedzonko zapakowane na wynos, towarzystwo zabezpieczone na jutro :D

We wtorek imprezka w przedszkolu, babcia musi się jutro ogarnąć i przygotować jakoś :D

kosmostrada, u mnie też pięknie! Byłam, jak zwykle, na wieczornym spacerze, jednak jest trochę ślisko... Rozumiem, że infekcja/wirus już odpuścił troszkę i mogłaś wyjść, by sprawić sobie odrobinę przyjemności :lol:

AnissemSirch, ja gripexu nie stosuję, źle się po nim czuję ;)

zupa z rzodkiewek, nie masz inhalatora? To jednak ułatwia oddychanie w takich sytuacjach...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Reghum, Masz na imię Wiktor?

Patryk (teraz domyślić się moje nazwisko to jak rzut beretem >_>). Jestem z okolic Gutkowa, w sumie dobrze mi że mieszkam w tak spokojnej okolicy. Chodziłem tutaj do podstawówki i gimnazjum, potem uczyłem się w ekonomiku, rok studiowałem na OWSIIZie zaocznie (ale bez pracy) i go rzuciłem, teraz będę szedł na staż, ale nie wiem jak sobie będę radził.

Z tego powodu: nerwica-t62397.html

Ogólnie robię się senny i za chwilę idę spać. Od pewnego momentu (jakieś 3-5 dni) codziennie mi się coś śni, chociaż ciężko to zapamiętać później niż rano, więc większość snów nie pamiętam, choć ostatnio śnił mi się #segz z kobietą tj. trapem (jak ktoś nie wie co to trap to niech sobie wyszuka xD).

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi