Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

Purpurowy, do peru sie wybierasz, a gdzie to? :D Jak za chranicą byłem tylko w słowacji, raz, przez dunajec przepłynołem, łódką oczywiście :mrgreen: Serio łódką przewoźnik przewoził :D

Peru jest w Ameryce Południowej. Wczoraj zapalili jakieś peruwiańskie... coś, a ja siedziałem przy pierwszym stoliku, więc było naprawdę super. :great:

neon, cześć.

Edytowane przez Gość

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Heloł Wszystkim!

A u mnie wbrew wszelkim prognozom słońce było. :great:

Nie żebym zaraz jakoś wyjątkowo korzystała, ale zupełnie inaczej się coś robi w świetle naturalnym... :105:

No i rozstałam się dziś na amen z wieloma rzeczami, pojechałam oddać potrzebującym. Troszkę tak dziwnie, tęskno mi. :P

BratKat, Jakoś nie widzę nic romantycznego w ciemnościach o dwunastej w południe... ;)

mirunia, Już niedługo będzie więcej światła, damy radę doczekać. :smile: Jak dzionek, mija spokojnie?

Maggda92, :papa: To życzę, niech Twoja droga wyłażenia z depresji będzie łagodna i szybka!

Purpurowy, Ja tez kcę do Peru, ale metodą teleportacji :105: ... Ale w sensie, że co zapalili peruwiańskiego?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Heloł Wszystkim!

Purpurowy, Ja tez kcę do Peru, ale metodą teleportacji :105: ... Ale w sensie, że co zapalili peruwiańskiego?

Cześć.

Podawali nazwę tego co zapalili, ale nie spamiętałem jak to się nazywa... :(

W każdym razie, co by to nie było, to jeszcze mi się gęba cieszy. :mrgreen:

Wróciłem od mężczyzny mojego życia. ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Purpurowy, Fatalnie, no już jakiś czas mnie trzyma. Włączyli mi antydepresant i lorafen i zwiększyli ketrel z 200mg do 400mg. Proponowała nawet szpital ale poza moim miastem więc się nie zgodziłam i tak leżę w łóżku i czekam na cud. W środę znowu do psychiatry.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Purpurowy, Fatalnie, no już jakiś czas mnie trzyma. Włączyli mi antydepresant i lorafen i zwiększyli ketrel z 200mg do 400mg. Proponowała nawet szpital ale poza moim miastem więc się nie zgodziłam i tak leżę w łóżku i czekam na cud. W środę znowu do psychiatry.

Może ten szpital to nie było by takie złe rozwiązanie?

Niedawno jedna osoba stąd, też z CHADem zgłosiła się do szpitala i z tego co pamiętam to bardzo sobie chwaliła pobyt, że bardzo dużo jej dał.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi