Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

ile bylo sztuk tych kazdych jednych??

Policzyłem. Było 16. Oczywiście i tak popełniłem błąd że nie pytałem dalej, bo przecież tak się zdarza że kawalerowi 16 pań po kolei odmawia i ta 17-sta na pewno by się zgodziła.

Albo nie, czekaj. Źle prosiłem.

Edytowane przez Gość

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

16 ignorantek w jednej rodzinie :silence:

Tam zaraz ignorantek. Po prostu kobiet które mają gust i szacunek do samych siebie i z byle lamusem nie tańczą. Nie powiem żeby mnie to zaskoczyło, bo się tego spodziewałem, nie wiem tylko po co moi rodzice, wiedząc jaka jest sytuacja, naciskają na mnie żebym łaził i się pytał.

Purpurowy, no to trochę stresu się najadłeś...

Stres to pół biedy, bardziej wkurzony jestem.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Na weselach się tańczy ze wszystkimi, jeśli już o grzeczności mowa.

Ze wszystkimi, widać pomijając mnie.

Purpurowy A wesele w remizie, z zarozumiałym wodzirejem, disco polo i bitką między pijanymi samcami?

Czy ja wiem.

Sala weselna.

Zespół - repertuar raczej w styl "Gdzie się podziały tamte prywatki" czy "cykady na cykladach."

A jak wychodziłem to jeszcze nikt się nie bił

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzien dobry :********

Wstalam znow z migrena .... @ wiec migrena pewnie z racji tegoz.

Wczoraj wybralam sie na miasto do Wojewodzkiej biblioteki , mam stos ksiazek do czytania. Pozniej poszlam kupic maly prezent koledze do ktorego szlam na impreze urodzinwa. Zrobilam jeszcze zakupyw carfie i wrocilam do domu.

Na imprezie do polowy czulam sie dobrze , pozniej zaczelo mnie bujac z nerwicy , napiecie uroslo i sie czulam do dupy. Jakbym caly czas w kasku na lbie siedziala , plus bujania i odrealnienie. No ale wysiedzialam do polnocyi wrocilam do domu. Wkurzona s mutna na te sytuacje.

Dzis piekne slonce a ja przerazona moim powrotem do pracy. Zwlaszcza ze w ostatnich dniach zrobilo sie tam bardzo nieprzyjemnie ... ale to nie temat na wszem i wobec.

Planow na dzis nie mam.

Jest wprawdzie art food bazar organizowany ale nie mam aksy no i mam migrene.

Ponoc dzis ostatni dzien taki cieply.

14359204_766754980132830_8212032756811759315_n.jpg?oh=655354380acc0e1081864d27872d74d0&oe=5871DF77

Jaka piekna wies na Podlasiu :105:

Co bedziecie porabiac?

kosmostrada fajna ta kurtalka od Baczynskiej . Moze zajrze u mnie do rosska ale to pewnie raczej w tygodniu.

Dzis nie mam weny na nic. Wkurwiaja mnie te bujania z nerwow . Wszyscy pili wczoraj na imprezie oprocz mnie ale to ja sie czulam najbardziej pijana .. Kuzwa ironia :lol::?

mirunia wybierasz sie dzis na ten spacerek z kolezanka????

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

J3RZY62, ja tez bym mieszkac w takiej wsi nie chciala ale pojechac na weekend - pojechalabym z checia :)

Pogoda takze mi taka odpowiada. Nie ma upalu ani zimna jest, slonecznie i milo.

Ḍryāgan, a co czytasz????

Dziewczynki a ja juz powyjmowalam zapachowe woski i swieczuszki :) Wieczorem sobie zapodaje od kilku dni...

large.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mam nieco dziwne zainteresowania, bo interesuję się ezoteryką i zjawiskami paranormalnymi (duchami) czuję się samotnie ze swoimi zainteresowaniami, bo nie znam nikogo kto by się tym interesował, od jutra będę chodzić na zajęcia z języka angielskiego, zawsze warto zdobywać wiedzę i uczyć się czegoś nowego :-*

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi