Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

platek rozy, Nie ekscytuj się,a z ciekawostek kupiłem dziś pomidory w Biedronce bo były na promocji ;)

Bardzo lubię posty typu zakupy w Biedrze. Takie cieszenie się drobnymi sprawami, czerpanie z codzienności. Nie wyśmiewaj ich, bo sprawiasz mi tym przykrość. Dla takich postów min. tu jestem.

Marcin2013, Tak Marcinie zabrakło Cię ogólnopolskim dyktandzie, co za strata... :D

Purpurowy, Podatek od bycia w związku to się płaci... Tylko nie w piniondzu. ;)

Leżę i czytam. Im bardziej leżę, tym bardziej jestem zmęczona... :shock:

Ever tried? Ever failed? No matter. Try again. Fail again. Fail better.

S. Beckett

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kurde, zapomniałam, że miałam iść do Biedry po olej kokosowy :evil:

"Im mniej człowiek wie, tym łat­wiej mu żyć. Wie­dza da­je mu wol­ność, ale unieszczęśliwia."

"Le­piej jest um­rzeć, kiedy człowiek chce żyć, niż umierać wte­dy, kiedy człowiek chce już tyl­ko umrzeć."

- E.M.Remarque

zabija mnie DEPRESJA ENDOGENNA

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja umieram.niemoge jeść,cały dzień chce sie wymiotować,jestem silnie osłabiony,boli mnie brzuch,mam gorączke.choruję już od 4 tygodni i mój stan się pogarsza pomimo stosowania syropu herbapect niby na każdy rodzaj kaszlu.może mam aids którego złapałem u dentystów kiedy to tysiące razy rozwiercali mi wiertłami którymi wszystkim boruja.albo salmonella po wczorajszym zjedzeniu łaty albo kolejna zasrana odwilż która mi zaszkodziła.albo teraz umrę.może być to zejściowa postać raka objawiająca się nagłym pogorszeniem samopoczucia. :cry::cry::cry::cry::cry::cry:

Edytowane przez Gość

psychicznie chorzy i upośledzeni intelektualnie umierają samotnie.podobnie jak narkomani.narkomani umierają w jakimś śmierdzącym sraczu a psychicznie chorzy i upośledzeni intelektualnie umierają za murami obozów psychiatrycznych we własnych odchodach.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

nieboszczyk a u doktora byłeś?

kosmostrada no dokładnie tak.

"Im mniej człowiek wie, tym łat­wiej mu żyć. Wie­dza da­je mu wol­ność, ale unieszczęśliwia."

"Le­piej jest um­rzeć, kiedy człowiek chce żyć, niż umierać wte­dy, kiedy człowiek chce już tyl­ko umrzeć."

- E.M.Remarque

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

nieboszczyk, Nie wiem, czy to nie jest Twój najdłuższy post na Spamowej. :shock:

Nie panikuj tylko idź do lekarza, wirusy paskudne panują, dużo ludzi choruje, trzeba dać się obejrzeć.

Ever tried? Ever failed? No matter. Try again. Fail again. Fail better.

S. Beckett

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

jutro trzeba bedzie szukać internisty

psychicznie chorzy i upośledzeni intelektualnie umierają samotnie.podobnie jak narkomani.narkomani umierają w jakimś śmierdzącym sraczu a psychicznie chorzy i upośledzeni intelektualnie umierają za murami obozów psychiatrycznych we własnych odchodach.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

I tak trzymaj nieboszczyk :brawo:

- E.M.Remarque

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kosmostrada, a ja w Biedronce sobie kupilam wielkiego micela :mrgreen: za 12 zlociszy , z AA , oplacalo sie bo one w Rossku sa po 18 zl.

Nigdy nie zaprosiłabyś do swojego domu złodzieja, więc czemu pozwalasz, aby myśli , które kradną Twoje szczęście rozgościły się w Twojej głowie?

Mój mózg jest fabryką strachu. Produkuje bzdury na skalę masową. ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Davin, ja myslalam zes dawno juz poszedl :P

Nigdy nie zaprosiłabyś do swojego domu złodzieja, więc czemu pozwalasz, aby myśli , które kradną Twoje szczęście rozgościły się w Twojej głowie?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kosmostrada, a mialas ten z AA? bo ja pierwszy raz kupilam a tak ogromnie lubie z Bielendy :105:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi