Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

Purpurowy, źle się czujesz? A co się dzieje jak możesz napisać to napisz.

Też nie za bardzo się czuje a raczej źle :-|

Mam zawroty głowy, takie że aż na szafę wpadłem, duszno mi, strasznie mocno mi serce bije.

Ale już nic, bo rodzice wrócili do domu.

A ja lecę.

Dobranoc.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A ja jakas taka niewyrazna ... czy po solku moge miec zamieszanie w glowie? No i chyba nie dam rady go brac bo pisze jak byk ze sie po nim tyje :roll: a ja na moj kregoslup utyc nie moge , tylko nie wiem po co mi lkarka wmowila ze to lek z tych co nie maja tycia w ubokach!

Moj dzien nawet udany , u koelzanki jednak nie czulam sie najlepiej a w knajpce mnie lęk zlapal i odrealnienie , jednak nie pomaga mi nic a nic to ustrojstwo ktore lykam .

Mialo byc lepiej juz od razu a buuuu :?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zostałam przegłosowana i Atak klonów obejrzeliśmy. Mam nadzieję, że jutro wreszcie obejrzę tą Zemstę sithów, bo całe życie po sto razy oglądam wszystkie cześci, a Zemsty Sithów nie widziałam...Jakieś fatum. :roll:

Pomalowałam trochę, film obejrzałam, no patrzcie i dzionek minął. Oby jutro przestało padać.

platek rozy, Nic nie utyłam od leku, a jest jak wół w ulotce, już Kochana nie wymyślaj pretekstów, żeby nie brać... :nono: Daj mu szansę, masz malutką dawkę, to cudów nie ma co się spodziewać od razu. Po 3 tygodniach zdecydujesz - brać, czy rzucić w pierdut. Nie masz jakiś strasznych uboków, myślę, że warto spróbować.

cyklopka, Pierogi to magiczne pożywienie... ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi