Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

Podeszwa dwudzielna. Wewnątrz wkładki amortyzujące. Podeszwy standardowo wykonane ze skóry welurowej. Doskonale zabezpieczają baletki przed przecieraniem, równocześnie umożliwiając swobodne "obciąganie" stopy.

Dlaczego obciąganie jest w cudzysłowie?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

<<>>

<<>>

<<>>

<<>>

<<>>

Dziwne byłoby nieco mówić o obciąganiu stopy w dosłownym znaczeniu. ;) Pamiętam, że trener na karate , jak chodziłem, mówił zawsze jak ważne jest obciąganie stopy przy takim jednym wykopie, żeby sobie palców nie połamać. :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kosmostrada, ale te pierwsze też do mnie pasują :zonk: Poza tym to szczewiczki :uklon:

Dark Passenger, ale dziwne, że nie można użyć słowa w jego zwykłym znaczeniu, tylko w związku z istniejącym wulgarnym zastosowaniem trzeba się cudzysłowem tłumaczyć?

O, i jeszcze takie cudowności :shock:

http://olx.pl/oferta/balerinki-skora-skorzane-cwieki-goth-gothic-lolita-CID87-IDaV5HF.html#fe2b3e90a0

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

cyklopka, czemu podlinkowałaś zalando? Właśnie zobaczyłam śliczną kiecuszkę i płaczę że jestem taka biedna :why:

co do butków to popieram bonsai, szpilki są fantastyczne! Ale cena taka, że chyba wolałabym za nią kupić pełne buty... bo częściej można założyć i styl bardziej uniwersalny. szpilki można znaleźć równie ślicznie w dużo niższej cenie... Ale to takie praktyczne spojrzenie, jeśli cena nie gra dla Ciebie roli to szpilki fajniejsze ;) Wyglądałyby rewelacyjnie przy spódnicy!

Swoją drogą w TV powiedzieli, że dzisiaj dzień spódnicy. To się przebrałam :mrgreen:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzień dobry i smacznego!

Cześć, dzięki.

Upolowałem zająca, ale strasznie się zmachałem, bo musiałem go z dzidą po lesie ganiać. Przydał by mi się łuk, ale to dosyć skomplikowane narzędzie i nie wiem czy bym sobie poradził z obsługą, bo ja jestem prosty chłopak z buszu co ma komputer na korbkę, a internet to mam tylko dlatego że się podpiąłem pod drut od telegrafu na poczcie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kochani Witajcie :**********

U mnie sloneczko cudne , a ja rozbujana ... Jade dzis na spotkanie z pania Kasia z klubu aktywizacji i z doradca zawodowym .

Chce sie ostatecznie rozmowic.

Kobietki od 2 Listopada w Rossku minus 49 % na szminki , blyszczyki i lakiery -- do 6 listopada a od 7 chyba beda cenie do oczu , tusze a nastepnie podklady , pudry.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

jakie halloween? hamerykański wymysł, ja dziady obchodzę :mrgreen:

Ja w sumie halloween obchodzę i nie obchodzę. Znaczy się obchodzę bo jestem zmuszony. Ograniczam swój wkład w to "święto" tylko w taki sposób, że jak przychodzą dzieciaki, to im daję paczkę ciastek, takich najtańszych. W sumie mogę nie dawać, ale nie chce mi się znowu elewacji malować.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzień dobry!

Jak fajnie miec luźny dzień! Zero pośpiechu... Mam dzisiaj trochę sprzątania, wieczorem gości, ale i tak fajnie.

Zgodnie z obietnicą pokazuję Wam coś z moich zabaw, niestety zdjęcie z telefonu absolutnie nie oddaje kolorów, czy faktury. No ale żeby nie było, że ściemniam... ;)

platek rozy, Platuś, czekam na wiadomości, co wynikło z rozmowy.

Dzięki za info o rossku, bardzo się mi to przyda, muszę uzupełnic kosmetyczkę.

Sciskam Was i miłego dnia!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

cyklopka, czemu podlinkowałaś zalando? Właśnie zobaczyłam śliczną kiecuszkę i płaczę że jestem taka biedna :why:

Nastawiałam się na kupno martensów, ale skoro zrezygnowałam z martensów, dodatku do GuildWarsa i warsztatów pieśni pogrzebowych z Podlasia, to mogę poważnie przemyśleć te buty, bo są i alternatywne, i mega dziewczęce, no i Burtonowskie prążki :105:

Kto z Was w tym roku będzie chodził w przebraniu po domach z okazji Halloween?

Skoro dzieci w Ameryce/Irlandii/itd. to robią, to dorośli w Polsce mają? Przecież to idiotyczne. :bezradny:

A i tak jak będę miała dobre kostiumy, to się będę przebierać o każdej porze roku, bo kto mi zabroni :yeah:

Zapisałam się do przychodni, do lekarki, którą znałam już wcześniej, mam jeszcze cały tydzień zwolnienia 8)

Zaraz będę gotować zupę, a gra się będzie instalować :mhm:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Skoro dzieci w Ameryce/Irlandii/itd. to robią, to dorośli w Polsce mają? Przecież to idiotyczne. :bezradny:

Idiotyczne powiadasz? Kilka lat temu ludzie by powiedzieli na przykład że idiotyczne jest że człowiek do biegania musi mieć GPS, endomondo, słuchawki z muzyką na uszach, a podczas biegu jeszcze musi sobie strzelić selfie. A teraz... Postęp, mądry czy głupi, ale postęp. Chociaż przyznam że jeszcze kilka lat temu nie musiałem się martwić o elewację 31 października...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie biegam, nie mam GPSa, a mp3 też mi padła.

Ale powtarzam, dlaczego niedokładnie kopiować jakąś tradycję? Jeśli w Ameryce na cukierki chodzą dzieci do 11 roku życia, to dlaczego u nas mieliby to robić dorośli? Poza tym mamy już w Polsce bogate tradycje przebierania się (bal karnawałowy), chodzenia po domach (kolędnicy) i niszczenia elewacji (yyy... tak), po co dodatkowy dzień na takie coś?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi