Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

Marcin2013, oki

Ahma, na tym dziennym chyba nie będzie wypadów do kina , kiedyś jak byłam na dziennym to czasami były wypady, wycieczki, kino czy teatr, jakieś ciekawe miejsca, mi nie zależy na tych wypadach tylko na terapii teraz, wiem, że będą relaksacyjne, psychodram a i 2 razy w tyg konsult z psychiatrą oprócz psychoterapii ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Hej Kochani!

Widzę że dziś nikogo pogoda nie rozpieszcza... Ciśnienie mnie trzepnęło w pracy, mój kolega aż musiał się położyc i krew buchnęła mu z nosa. :shock:

Megi_, Trzymam kciuki za pomyślne załatwienie spraw i mimo wszystko miłego wieczoru!

platek rozy, mirunia, Dziewczyny, wróciłyście? Jak tam u Was po południu?

Zebrec, Wszystkiego najlepszego, aby przyszłośc przynosła Ci piękne chwile!

Marcin2013, Trzymaj się, grunt że mama pod opieką.

tosia_j, A co złego w pożarciu rogala? W końcu zawsze to jakaś drobna przyjemnośc... ;)

amelia83, Chociaż Ty Skowroneczku dziś w jako takiej formie jesteś... :great:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

amelia83, Kochana wróciłam z pracy, słaba jestem i otępiała, łeb boli, ale dobrze że nic nie muszę robic, to odsapnę. Menszowi odgrzałam flaki, młodemu dam pierogi ze sklepu, dziś po najmniejszej linii oporu... ;)

Jelitka dziś u mnie szaleją, więc kawy nie piłam. Ale teraz muszę dziabnąc, bo inaczej się przewrócę. :bezradny:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

u mnie sąsiad następny zresztą robi remont jak w tamtym tygodniu wiercili teraz to, muzyką próbuję zagłuszać ale nie mam tu takiego sprzątu a poza tym moim staruszkom odpuszczam takich rozrywek,

ide tez po małą kawke

piłam dziś dwie, ale jedna malutką a druga late ale jakoś senna sie zrobiłam

siorbiemy? kto posiorbie jeszcze :mrgreen:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zebrec, f3859d79ea095d1efc4282390c1a58e9.jpg

kosmostrada, Hey Kochana:********* wrocilam , nie mam humoru , telepawka minela ale coz jak jutro bedzie aj waj to samo.

mam zamiar kilka slow cieplych powoedziec jutro moje pani psychiatrze.

Teraz siedze , mam akwe i probuje sie nie rozplakac chocia mam wielka ochote.

Jak Ty sie czujesz?

amelia83, tosia_j, :********* buziaczki Dziewczyny

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dostalam wreszcie dezycje z Mops , niestety luty juz zostal bez wyrownania , w marcu dostane d odatkowo 60 zl na lekarstwa.

Wkurzaja mnie ludzie ktorzy dzis po raz enty sie pytaja czemu nie jestem wesola i czemu sie nie usmiecham??? !!!! Pobyl by sobie jeden z drugim w mojej skorze to juz widze jakby im sie michy cieszyly!!!!!!!!!!!!!!!!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

platek rozy, Hej Plateczku!******* Tulam! Dobrze, że telepawka choc minęła... To jutro masz wizytę? Ciekawe, co Ci powie, napisz koniecznie. Ja idę do nfz-owskiej w czwartek i też zagadam, że może odstawic ten Sulpiryd, czy co. Bo truję się, a działania już nie ma.

Jak pisałam Amelce, pogoda mi dowaliła, licha jestem. Ale do zniesienia, bo na całe szczęście mogę sobie już pokocykowac i jakoś dzień minie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi