Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

Ciężka noc za mną. Bez przerwy się budziłam. Śniło mi się że Wiesława zaprosiłam do swojego domu.

a jak sie tam spawowalem? Ja te nocy nie spalem wcale juz sie przyzwyzilem

-- 12 sty 2015, 10:27 --

Dziś mam znacznie lepszy nastrój. Jadę na zakupy. Może poszaleje i coś sobie kupię, ale może i tak mnie przeraża że muszę kupić szampon, antyperspirant i odrobaczyć psiaki.

-- 12 sty 2015, 14:02 --

hobbyturysta, a jaki jest adres tego czata?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Cześć, obudziłam się koszmarnie niewyspana, myślałam terapeutce powiedzieć, żeby może siedzieć i paczeć, a ja się zdrzemnę :mrgreen: Ale wyszło na to, że plotłam cokolwiek, bo zaspana byłam, a ona zaczęła w tym widzieć jakiś wzór. #prawiejakhipnoza

Po drodze zdefraudowałam resztę z terapii na złotą mulinę, bo mam kanwę ze świętym obrazkiem, więc jadę na bogato, niech będzie jak prawilna ikona :great:

Dalej jestem niewyspana, mam się uczyć, ale zadeklarowałam się, że pójdę na te warsztaty wokalne, a jest konkretny plan przewidziany.

Ogólnie bardzo dziwny dzień, akurat był u nas syn przyjaciółki mojej mamy jak zadzwoniła ona powiedzieć, że jej szwagier zmarł. Mało go znałam, ale bardzo miły facet, dużo chorował, tę "ciocię" zawsze lubiłam i mają córkę 20-letnią, ale o niej śmiało bym powiedziała, że to jeszcze dziecko.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witajcie... hmmm pisałam rano ale nie ma mojego posta:/

Coś się popsuło widocznie.. moja mała wróciła z przedszkola ja w tym czasie w ciszy pojechalam z mężem po ubrania jakiej dla niej bo wszystko małe. . Juz 3 raz tej zimy zmieniamy rozmiar:/.. Właśnie robie listę zakupów spożywczych bo nic nie ma:/ senny dzień dzisiaj mam ale to pewnie przez ta ciężka noc... rano dostałam smsa od męża ze jego dziadek zmarł także czeka nas pogrzeb:/

wieslawpas, milo Cię widzieć :) mam nadzieje ze będzie dobrze:) bo sporo osób tutaj martwi się o Ciebie:) nie wywijaja nam więcej takich numerow:) ciężko jest ale damy radę. .. wszyscy mówią ze słabi ludzie maja nerwice ale zobaczcie ile mamy siły ze dajemy rade z nią żyć; )

Zosia_89 ja w sobotę robiłam pierniczki, jeszcze są więc zapraszam:)

Odnośnie pieczenia to zgłosiłam się zrobić ciasto do przedszkola na dzień babci i dziadka.. macie jakieś pomysły na dobre ciacho?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zosia_89, no ja ostatnio robiłam sernik takie tradycyjne bardziej ale właśnie myślałam nad czymś wymyślnym. .. na urodziny męża robiłam 3 torcik ze spodem z sucharow i nutelli środek ala sernik na zimno z bita śmietaną a wierzch galaretka z wiśniami. .. pychotka. .. ale wymaga lodowki:/

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

chocovanilla, bo styczeń to jest miesiąc złych wiadomości.

Wkurzyłam się, bo pokazywałyśmy sobie z koleżanką na wzajem jakie robiłyśmy ciasta na nowy rok, i jak ona pokazywała, to ok, fajne, ładne, a jak ja pokazywałam to od razu "chciało ci się?", "ty nie masz co robić?. A na prawdę lukrowanie pierdolniczków jest bardziej czasochłonne niż położenie paru biszkoptów w kształt "2015". Swoją drogą, pytanie z jakiej okazji robiłam deser z napisem "2015". Pewnie, kurwa, urodzin albo zaręczyn :roll:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Hey Kochani :******** :papa::papa:

Wrocilam do domu , od rana najpierw u madzi , pozniej w Um ale juz zalatwilam tam wszystko :)

Wode wlaczyli przed chwilka , bede mogla umyc garnki i glowe :)

Teraz pije kawe z wanilia i cynamonem i odpoczywam.

Jak Wam mija dzien?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi