Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

platek rozy, na Citalu czułam się ok, ale za bardzo leciałam z wagą w dół i zmieniła mi lekarka na Setaloft. Ale jego działania nie umiem ocenić, bo z regularnością brania leków u mnie kiepsko :mhm: dzisiaj nawet chciała mi zwiększyć dawkę, ale się nie zgodziłam, bo wiem, że to nie lek nie działa, czy tam za mała dawka, tylko regularność brania kuleje ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

platek rozy, na Citalu czułam się ok, ale za bardzo leciałam z wagą w dół i zmieniła mi lekarka na Setaloft. Ale jego działania nie umiem ocenić, bo z regularnością brania leków u mnie kiepsko :mhm: dzisiaj nawet chciała mi zwiększyć dawkę, ale się nie zgodziłam, bo wiem, że to nie lek nie działa, czy tam za mała dawka, tylko regularność brania kuleje ;)

Mnie lekarka kazała na fonie powiadomienia ustawić.

No i w końcu nawet ja zaczęłam tyć po lekach. I już wiem, czemu mi muffiny nie urosły.

Matka się mnie pyta jak się czuję, a ja tłumaczę, że ja nie prowadzę skali humoru :roll:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dobry Wieczór Spamowiczom :D

Wpadłam na chwilkę. Niedługo wybieram się spać, po bezsennej poprzedniej nocy, nie czuję się najlepiej, a do tego ciśnienie niziutkie ;)

Napiekłam dzisiaj muffinek, by poprawić sobie nastrój, ponieważ zapach ciasta wyraźnie zmienia nastawienie do życia :D

Aktualnie specjalizuję się w miodowych wypiekach, z otrębami, albo płatkami.

Wspominaliście/łyście wcześniej o ciasteczkach owsianych - ja też mam mnóstwo sprawdzonych przepisów - roobiłam je dla moich Synowych w ciąży i karmiących.

-- 22 paź 2014, 22:58 --

Polecam też amarantusa, którego poznałam dzięki Wioli, a właściwie popping z amarantusa:

http://www.poradnikzdrowie.pl/zywienie/zasady-zywienia/amarantus-wlasciwosci-i-przepisy_35700.html

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Cześć ludziska. Kolejny dzień wtajemniczania taty w arkana współczesnej informatyki użytkowej. Robi to w swoim stylu. Ma trochę oldschoolowe podejście, ale w sumie ja też jestem staroświecki. Np. w Windows 7 na "Komputer" mówię "Mój komputer", chociaż ta nazwa dawno minęła.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

DżejnRołs, hehe. A dziwiłem się ludziom co mówią: "milicja" zamiast "policja" oraz babci, która ciągle przelicza na "stare złote".

Czytałem książkę o starej muzyce m. in. Wydana w 1973 roku. Niestety w moim domu są trudne warunki do czytania, jak tu jestem to włączam komputer. Nie wiem dlaczego, ale wynurzam się tylko do łazienki i do kuchni, żeby zjeść. Nie mam tutaj fizycznego miejsca, tak żeby usiąść i poczytać. Szkoda.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

waze 77 kg :why: znowu przytyłam a mam 168 cm :oops:

kupiłam pełno jogurtow, musli i wezme sie za siebie bardziej

75/167

Podajem Ci Łapkem

:*

58/173 było 52 potem długo 54

Tyje a naprawdę mało jem bo często mi się słabo robi i chodzę na spacery szybkim tempem czy do brata gdzie szpital jest na końcu miasta.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

monk.2000, fajnie by było gdyś mnie poduczył tylko dziś i jutro nie będę miała kiedy posiedzieć :( Zawaliłam naukę w tym tygodniu, w zeszłym nie lepiej bo a to psiaka kastracja a to brata szpital i za dużo stresu by przysiąść. Jestem do dupy, że nie potrafię stresu pogodzić z nauką, albo zbyt leniwa szmata ze mnie.

Jesteś już technikiem?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

monk.2000, bo samo Komputer to się za mało kojarzy z poleceniem. A ja jestem w ogóle retro, mam Windowsa XP z płytką do jego instalacji.

A tatuś mi często mówi o Czechosłowacji, nie wiem czy z braku ogarnięcia, czy po prostu lubi udziwniać swoje wypowiedzi.

Infinity, mało kto umie pogodzić stres z nauką, zwłaszcza jako dorosły. Nie bądź dla siebie taka surowa, bo na prawdę bardzo się starasz, z wieloma rzeczami musisz sobie radzić.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi