Skocz do zawartości
Nerwica.com

Ile macie wzrostu i ile ważycie?

Gość QueenForever

Rekomendowane odpowiedzi

W dniu 13.02.2019 o 17:01, Xonar napisał:

Waga waha mi się w przedziale 80-82, a mierzę ok. 180.Czyli w sumie dobrze, ale chciałbym być wyższy.

A ja bym chciał być niższy, tak ze 185 cm było by ok. Ponad 190 cm to kłopoty z dostaniem ubrania, nieprzystosowana infrastruktura, wiecznie problemy z zmieszczeniem nóg, schylanie się do zlewu itp. A kobietom raczej jest obojętne czy ma się 185 cm czy 194 cm, dla niektórych może być to za dużo wręcz.   

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

97 kg już od kilku lat tyle nie ważyłem, czyżby starość nadeszła. Wg BMI to nadwaga, choć na około wszyscy mi mówią że jestem chudy, ale te BMI to pic jakbym miał normalnej grubości kończyny to bym ze 110  kg ważył i miał wieczną nadwagę. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

167 cm. Dawniej ważyłam najwięcej 59, po pigułach anty zeszłam (samo zleciało, o dziwo), do 54 i tak wokół oscylowało. Po Zolofcie poleciało jeszcze bardziej w dół i super się czułam z wagą 52. Teraz mam dodatkowe leki i niestety apetyt nie do pohamowania, obecnie 54 kg.

Pomimo braku zaburzeń odżywiania mam małą obsesję na punkcie wagi, tych cyferek. Kiedy są satyfsakcjonujące, dają mi jakieś poczucie bezpieczeństwa - ktoś tak ma?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

20 minut temu, Melodiaa napisał(a):

Rzadko ktoś jest wyższy ode mnie z kobiet a tu miła niespodzianka 😁

16 minut temu, 94. napisał(a):

Jesteś wyższa ode mnie 😱 A wśród ludzi nie czuję się krasnalem, widzę wielu niższych od siebie 😂

To rodzinne. Mamę mam niską i siostry. A tak to wszyscy wyżsi ode mnie. Jeden z moich braci ma ponad dwa metry wzrostu, reszta braci około dwóch.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

56 minut temu, Dryagan napisał(a):

No to i ja: 191/80 (aktualna waga, czyli jednak przytyłem - czyżby leki? albo przekroczenie magicznej czterdziestki)

Moja waga ale wzrost wyższy o 16 cm. Nie wiem ile wazyles przed przytyciem 🙄😯 Szczupły jesteś bardzo z pewnością... 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi