Skocz do zawartości
Nerwica.com

"JĘCZARNIA"-czyli muszę się komuś wyżalić!

magdasz

Rekomendowane odpowiedzi

izzie,

izzie, dla takiej hipnotyzującej twarzy jaką masz nawet dziewczyny pozostawałyby lesbijkami i się pozakochiwały. ;D

o jaaaa, Twoje słowa sprawiły, że poczułam się silniejsza i dostałam jakiejś mocy :*

A tacie nie pozwolę się tak traktować, już nie... odgryzę się mu, niech zobaczy, że też mam coś do powiedzenia !

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zatem jeszcze raz:

Mirabeleee, zgadzam się z tym, co powiedział Marsal

:D

Moje ego zostało mile posmyrane. :D

Mirabeleee, trzymam kciuki, bardzo odważna decyzja. Jestem z Tobą. :)

izzie, takie podejście mi się podoba. Nie każdego na nie stać. Pokaż ojczulkowi kto rządzi Twoim życiem. :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

hahaahahhah rodzinka do mnie przyjedzie, nici. :D

Twój anioł stróż nad Tobą czuwa. ;)

izzie, teraz dokopałem się do Twoich zdjęć na forum. Chcesz po uszach?! Seksowna z Ciebie kobieta, a Ty dajesz sobie wkręcać, że jesteś gruba? A twarzyczkę i oczy to masz naprawdę hipnotyzujące. ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Skoro jęczarnia, to ja chętnie ponarzekam...

Poznałam na ostatniej imprezie chłopaka, fajny, miły, w porządku, wszyscy dobrze o nim mówią i w ogóle. No, ale przecież nie może być tak kolorowo... Więc tak, podczas imprezy wziął mnie do siebie do pokoju, rozmawialiśmy, potem zaczął mnie całować, a potem po prostu dobierać do mnie. Oczywiście raczej nie leży w mojej naturze by się na coś takiego godzić, o czym od razu go uświadomiłam i zmyłam się na dół, on mnie potem obejmował, pytał czy jestem zła itd... A ja oczywiście, że nie, jest ok, ale byłam zimna jak skała. No ale nie ważne, generalnie chodzi o to, że chłopak nie chce mieć ze mną żadnego kontaktu, nie było wymiany numerów ani nic... Rozumiem, że widocznie znalazł sobie mnie z myślą żeby mnie wykorzystać, rozumiem, że okazał się zwykłym chamem, ale to mnie po prostu boli... Chciałabym żeby się okazało, że wcale nie, że chciałby mnie poznać lepiej, nawiązać jakiś kontakt, cokolwiek. Ale nie. Niesamowicie mnie to męczy :( Chciałabym żeby było inaczej chociaż raz.. ;(

Przepraszam, że tak chaotycznie i bez sensu :/

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

latecafe, wcale nie głupie i wcale nie chaotycznie. Całkiem składny i spójny tekst.

Nie rozumie, nie pojmuję, jak faceci mogą być takimi ku...ami, bo inaczej nie można ich nazwać. I tak ma zachowywać się facet o którym wszyscy dobrze mówią? Zacytuję poetę: "I don't want live o this planet anymore".

I życzę Ci tego o co prosisz w ostatnim zdaniu tekstu, życzę z całego serca!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Irytuje mnie, że nigdy nie mogę trafić na kogoś normalnego. Nie wiem czemu. Zawsze jest tak, że jeśli już ktoś się mną zainteresuje, to tylko w taki sposób, na chwilę i koniec. Co jest ze mną nie tak? :( Nie wiem czy aż tak odpycham swoim wyglądem, osobowością...? Czuję się fatalnie :(

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kiya, a dlaczego? To takie samo miejsce jak każde inne...

latecafe, raczej staraj się nie przejmować takimi ludźmi bo jest trochę, a tych "normalnych" jeszcze znajdziesz ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie wiem, generalnie czyjekolwiek zainteresowanie moją osobą jest zjawiskiem tak rzadkim, że zaczęłam się już powoli oswajać z myślą, że widocznie nie jest mi pisane być z kimkolwiek, może po prostu mam być sama i np, spełniać się zawodowo...? Nie wiem, już zaczynam wątpić w to, że rzeczywiście spotkam kogoś wartościowego, kto byłby mną zainteresowany :bezradny:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

latecafe, a ile czasu szukałaś i ile osób poznałaś? Wydaje mi się, że czujesz dużą wewnętrzną presję na poznanie kogoś, a najlepiej niektóre rzeczy przychodzą naturalnie. Masz dopiero 17, a już myślisz, że całe życie bedziesz sama...

-- 03 maja 2012, 21:31 --

latecafe, 19 ;) Sorry, nie spojrzałem wpierw na datę postu ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Locust, Mam 19 lat i to nie jest tak, że ja chodzę i szukam. Poznałam wiele osób, ale nigdy nie byłam z nikim w związku, właściwie niestety, ale chyba wszyscy, którzy się mną interesowali liczyli tylko na krótki związek bez zobowiązań. Nikt nigdy nie interesował się mną w inny sposób :? Próbuję zrozumieć czemu tak jest, ale nie mam pojęcia

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

latecafe, ja też mając 19 nigdy nie byłem w związku, ale z czasem przeanalizowałem wszystko i doszedłem do wnioski, że po prostu trafiałem na nieciekawych ludzi. Bo czasem nawet jak jesteś bardzo w porządku to inni i tak Cię będę próbować wykorzystać lub później oleją. Nie ma co się oglądać na takie osoby, tylko patrzeć w przyszłość. Na nich świat się nie kończy. Porządnych ludzi nie ma za wielu, ale są ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kiya, a dlaczego? To takie samo miejsce jak każde inne...

No właśnie nie jest takie samo. Jesteś facetem, tym bardziej powinieneś podsłyszeć kiedyś męskie rozmowy na ten temat. Jak czekam na skm w piątek lub sobotę wieczór, to na peronie czekają grupki facetów rozmawiających o dupczeniu i zaliczaniu. Prawda jest taka, że spora część ludzi idzie na imprezy właśnie po to, by sobie trochę pomacać, "zabawić się", najlepiej bez zobowiązań. Nie mówię, że wszyscy, ale trzeba brać na to poprawkę. Zdarzają się oczywiście wyjątki, nie mówię, że nie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi