Skocz do zawartości
Nerwica.com

"JĘCZARNIA"-czyli muszę się komuś wyżalić!

magdasz

Rekomendowane odpowiedzi

Teraz, mała_mi123 napisał(a):

No chyba, że go ktoś krzywdził latami. To inna wtedy bajka.

Tez możliwe.Zastanawia mnie zawsze jedno,dlaczego np.seryjni mordercy boją sie kary śmierci?

Przeciez sami ja zadawali.Czyli że ich życie jest wiecej warte w ich mniemaniu,niz tych ktorym je odbierali.Jestem za kara śmierci dla takich zwyroli.

3 minuty temu, Sigrid napisał(a):

no właśnie tak średnio. 

😅

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Teraz, Lucy32 napisał(a):

Tez możliwe.Zastanawia mnie zawsze jedno,dlaczego np.seryjni mordercy boją sie kary śmierci?

Przeciez sami ja zadawali.Czyli że ich życie jest wiecej warte w ich mniemaniu,niz tych ktorym je odbierali.Jestem za kara śmierci dla takich zwyroli.

Dokładnie.

Aczkolwiek wydaje mi się, że wielu z nich jednak nie bało się KS.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

4 minuty temu, Lucy32 napisał(a):

😅

no mało interesujące są jego wrzody na dupie

Niebo deszczem spływa i płacze.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

6 minut temu, Lucy32 napisał(a):

Racja.Boi się śmierci,ale innym by z chęcią  ją zadał.Brak empati kompletny,ale może to choroba.

no bo w mojej glowie to jestem jakby napietnowany przez ludzi, ciagle mysle ze wszyscy o mnie ciagle mysla i to najgorsze rzeczy i cuzej sie pokrzywdzony i ze to ludziom nalezy sie kara za to, nie wychodzi mi wzbudznaie sympatii u innych, chociaz moze w kontakcie miedzyludzkim czasami sprawiam wrazenie ze jestem wrogo nastawiony ale to tak nei jest.. sam nei wiem o co mi chodzi teraz... rzucam sie jak jakas glista wyciagnieta z ziemi czy cos xd to wszsytko to o kant dupy rozbic xd

dlaczego ten pszczola odwraca wzrok jak na niego patrze, albo dlaczego tamte pedaly z silowni sie smiali za plecami?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Teraz, Ladyboy napisał(a):

dla mnie moje zycie jest tak samo nic niw warte jak takeigo pszczoly czy innych pedalow nei mniej boje sie smierci jak cholera

Dlaczego wyzywasz innych od pedałów? To pejoratywne określenie i chyba sam byś nie chciał gdyby ktoś w taki sposób się do ciebie zwracał. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

6 minut temu, Lucy32 napisał(a):

Dlatego ma taką niechęć do nich?

nie mam nic do pedalow, amoze nawet i ich szanuje bo dzieci nie robia przynajmniej ale nie chce uzywac innych zwrotow jak człowiek podły czy jakichs wulgaryzmow itd, pedal czyli ktos kto mnie wkurza ktos kto jest irytujacy, taka troche menda co nei daje spokoju

Edytowane przez Ladyboy

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

15 minut temu, mała_mi123 napisał(a):

Co robiłeś? Inwigilowałeś oraz podtruwałeś zwierzęta i ludzi? Przykładowo pisze. Czy może coś gorszego?

jestem niedobry, nieszczere intencje mam i bardzo niefajne zaburenia osobowsci no i jestem pasozytem gorszym jeszcze niz ferdek kiepski

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

2 minuty temu, Ladyboy napisał(a):

nie mam nic do pedalow, amoze nawet i ich szanuje bo dzieci nie robia przynajmniej ale nie chce uzywac innych zwrotow jak człowiek podły czy jakichs wulgaryzmow itd, pedal czyli ktos kto mnie wkurza ktos kto jest irytujacy

Ty też mnie irytujesz jednak mam w sobie nieco kultury i przyzwoitości. Radzę popracować nad tym. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

5 minut temu, Ladyboy napisał(a):

jestem niedobry, nieszczere intencje mam i bardzo niefajne zaburenia osobowsci no i jestem pasozytem gorszym jeszcze niz ferdek kiepski

Co to znaczy *nieszczere intencje* w twym przypadku? Przecież ty z domu chyba ledwie co wychodzisz. 

Edytowane przez mała_mi123

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

8 minut temu, Ladyboy napisał(a):

W sumie ,to chyba ci współczuję,bo mimo wszystko jesteś świadomy swojego problemu.Masz jakąś diagnozę?

Bo wiesz.... jesteś moim zdaniem niebezpieczny dla spoleczenstwa,z takimi myślami 🥺

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

2 minuty temu, mała_mi123 napisał(a):

Co to znaczy *nieszczere intencje* w twym przypadku? 

Przegląd od AI

Nieszczere intencje oznaczają, że czyjeś zachowanie, słowa lub czyny są motywowane ukrytymi, często samolubnymi celami, które różnią się od tych deklarowanych publicznie. Osoba o nieszczerych intencjach nie jest autentyczna, często manipuluje innymi i działa instrumentalnie, traktując ludzi jako środki do osiągnięcia własnych korzyści. 
POTENCJAŁ OSOBOWOŚCIPOTENCJAŁ OSOBOWOŚCI +2
Oto główne cechy i przejawy nieszczerych intencji:
  • Ukryte motywy: Deklarowanie chęci pomocy lub przyjaźni, podczas gdy celem jest uzyskanie korzyści materialnych, prestiżu lub władzy.
  • Manipulacja: Stosowanie dwuznacznych wypowiedzi, kłamstwo lub niejasne motywy działania.
  • Brak spójności: Rozbieżność między tym, co dana osoba mówi, a tym, co robi.
  • Instrumentalne traktowanie ludzi: Zainteresowanie drugą osobą znika, gdy przestaje ona być użyteczna.
  • Fałszywa uprzejmość: Nadmierna sympatia lub zainteresowanie, które wydają się nieadekwatne do relacji, często ukierunkowane na osoby wpływowe. 
    POTENCJAŁ OSOBOWOŚCIPOTENCJAŁ OSOBOWOŚCI +2
Nieszczere intencje często wyczuwa się jako brak autentyczności, co prowadzi do utraty zaufania.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi