Skocz do zawartości
Nerwica.com

Jaką macie samoocenę w skali 1 do 10?

Dalila_

Rekomendowane odpowiedzi

chciałabym mieć chociaż te 4, jak ty... a tutaj to praktycznie na minusie, ale żeby dostosować się do twoich norm i skali to musiałam przewartościować mniemanie na temat własniej osoby i z nieco mniejszym obrzydzeniem, a może nawet większym, niczym ostra nauczycielka matematyki. No. Mocne jeden - to jest to. Więcej nie dam.

Niebo deszczem spływa i płacze.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

1 minutę temu, Cynthia napisał(a):

chciałabym mieć chociaż te 4, jak ty... a tutaj to praktycznie na minusie, ale żeby dostosować się do twoich norm i skali to musiałam przewartościować mniemanie na temat własniej osoby i z nieco mniejszym obrzydzeniem, a może nawet większym, niczym ostra nauczycielka matematyki. No. Mocne jeden - to jest to. Więcej nie dam.

No na pewno nie dodalas w szacunkach tego jak Cię tutaj lubimy i jak się wyróżniałas że nawet po latach twój awatar pamiętałam :3

4 minuty temu, libed napisał(a):

samoocene czego dokladnie ? 

ja sadze ze mam z 11 jesli chodzi o intelekt z kultury bym dal sobie tak z 5 :D

5? Mówisz o kulturze fizycznej chyba :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ciężko tak samego siebie oceniać. U mnie zależy od samopoczucia. Jak sie czuje w miarę to wyżej bo bardziej jestem sobą a jak beznadziejnie sie czuje to mocne 1 też. Ostatnio w pracy klientka mi sie wprost zapytała czy mam żonę bo ja taki przystojny niby gdzie fizycznie moze dałbym sobie 5 czy 6 w porywach Ale chyba ujęło ją to we mnie ze byłem jej dosc pomocny i stąd jej sie wzięło a nie zdziwiłbym sie tez gdyby byla po piwie 😆 

Mirtazapina 15mg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Taka łączona wygląd i cała reszta? Wolę skalę od 1 do 6 to daje 6. :D

A tak poważnie to to się zmienia w czasie. Na pewno im dłużej żyje na świecie tym ocena jest wyższa. I o taki trend chyba chodzi w życiu myślę. Żeby się lubić coraz bardziej a nie co raz mniej

🗨️ Dołącz do naszej grupy na czacie:

💬 Discord

neptron.pl

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja nie wiem, u mnie to też się zmienia, zależy od dnia, od tego co zrobiłam, czego nie zrobiłam itd.

Odkryłem, że odwaga to nie brak strachu, ale pokonanie go. Odważny człowiek to nie ten, kto nie czuje lęku, ale ten, kto przezwyciężył ten strach. 

Nelson Mandela

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

28 minut temu, Cynthia napisał(a):

który pamiętasz? :D 

Mówiłam już dawniej jak wróciłasz, ten czarny z irokezem. Chyba twój 1 to był 

19 minut temu, Perłowy napisał(a):

Ciężko tak samego siebie oceniać. U mnie zależy od samopoczucia. Jak sie czuje w miarę to wyżej bo bardziej jestem sobą a jak beznadziejnie sie czuje to mocne 1 też. Ostatnio w pracy klientka mi sie wprost zapytała czy mam żonę bo ja taki przystojny niby gdzie fizycznie moze dałbym sobie 5 czy 6 w porywach Ale chyba ujęło ją to we mnie ze byłem jej dosc pomocny i stąd jej sie wzięło a nie zdziwiłbym sie tez gdyby byla po piwie 😆 

Hahah dobre. Fajna historia

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Z wyglądu czasem 6-7/10, zależy jak w lustrze widać, bo czasem fajnie, ale jeśli chodzi o wnętrze, charakter i osobowość, to zdecydowanie 2/10, bo w życiu tyle fail'i zrobiłem i zrypałem i niepowodzenia prawie na każdym tle, że szkoda gadać. Zaburzenia percepcji i postrzegania rzeczywistości, traumy itp.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

53 minuty temu, Dalila_ napisał(a):

Mówiłam już dawniej jak wróciłasz, ten czarny z irokezem. Chyba twój 1 to był 

aaa no faktycznie, mówiłaś. nie, mój pierwszy avek był z taką rudą dziewczyną trzymającej lisa ;) nawet wygrałam konkurs na najładniejszy awek :P  bale to było w epoce kamienia łupanego. :D 

Edytowane przez Cynthia

Niebo deszczem spływa i płacze.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi