Skocz do zawartości
Nerwica.com

"JĘCZARNIA"-czyli muszę się komuś wyżalić!

magdasz

Rekomendowane odpowiedzi

5 godzin temu, jerry29 napisał(a):

Izolacja działa jak błędne koło – im dłużej siedzisz sam, tym trudniej wyjść. Dlatego ważne są małe, powtarzalne wyjścia, nawet bez celu.

no chodze na spacery lub za miasto, w miejsca w ktorych nie ma ludzi

na miasto i kontakty trzeba miec hajs, ktorego nie mam za bardzo

A do mnie tez sie nikt nie odzywa sam, a ja tez sie nie odezwe, wiec trace czas. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

53 minuty temu, KochamBabkęBożą napisał(a):

A do mnie tez sie nikt nie odzywa sam, a ja tez sie nie odezwe, wiec trace czas. 

u mnie odwrotnie. Ludzie mi piszą i dzwonią a ja nie odpisuję i nie odbieram bo mnie irytuje to, że w jakiś sposób przekraczają moją granicę. Wolę z nikim nie gadać.

Od piękna do dekadencji.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

4 minuty temu, Sigrid napisał(a):

u mnie odwrotnie. Ludzie mi piszą i dzwonią a ja nie odpisuję i nie odbieram bo mnie irytuje to, że w jakiś sposób przekraczają moją granicę. Wolę z nikim nie gadać.

ja tez tak mam czasem, bo dzwonia koledzy np. i chca sie spotkac i cos porobic, a ja nie i tyle, a potem placze, ze samotny i nikogo nie mam 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

1 minutę temu, KochamBabkęBożą napisał(a):

ja tez tak mam czasem, bo dzwonia koledzy np. i chca sie spotkac i cos porobic, a ja nie i tyle, a potem placze, ze samotny i nikogo nie mam 

ja nie płaczę tylko się cieszę xddd

Od piękna do dekadencji.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

8 minut temu, Sigrid napisał(a):

Serio. Jestem skrzywiona xd 

Ja troche placze, ze 31 lata i prawiczek i nigdy nie mialem dziewczyny, i dostaje na leb, ale mam laptopa i gram sobie w gry,  ale pewnie gdyby nie gry to bym codziennie chodzil na spacery i zwiedzal, i zdrowszy tryb zycia i zawsze wyjscie do ludzi, no ale trudno, co ja poradze... Taki zryty leb :P 

Czytalbym tez ksiazki na pewno, gdyby nie internet, ale chroniczna samotnosc to straszna sprawa, i codziennie gnije w internecie, a jak wylaczam, to zaczynam cierpiec psychicznie, jakby mnie ktos od respiratora odlaczyl ;/ 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

8 minut temu, KochamBabkęBożą napisał(a):

Ja troche placze, ze 31 lata i prawiczek i nigdy nie mialem dziewczyny, i dostaje na leb, ale mam laptopa i gram sobie w gry,  ale pewnie gdyby nie gry to bym codziennie chodzil na spacery i zwiedzal, i zdrowszy tryb zycia i zawsze wyjscie do ludzi, no ale trudno, co ja poradze... Taki zryty leb :P 

Czytalbym tez ksiazki na pewno, gdyby nie internet, ale chroniczna samotnosc to straszna sprawa, i codziennie gnije w internecie, a jak wylaczam, to zaczynam cierpiec psychicznie, jakby mnie ktos od respiratora odlaczyl ;/ 

Jestes uzależniony od internetu. Ja mam takie fazy że albo siedzę codziennie w internecie albo znikam na 3-4 tygodnie z nikim nie pisze do nikogo się nie odzywam ale tak jak u ciebie net jest moim jedynym światem. .

Od piękna do dekadencji.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Godzinę temu, KochamBabkęBożą napisał(a):

Trochę podobnie mam. 30 lat, brak znajomych, nigdy związku. Nawet już gry nie cieszą i nie gram od pół roku. Ale w zamian scrolluje social media bezsensownie co mnie jedynie bardziej dobija. Mam wrażenie że sabotuje własne życie 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

1 godzinę temu, Sigrid napisał(a):

Jestes uzależniony od internetu. Ja mam takie fazy że albo siedzę codziennie w internecie albo znikam na 3-4 tygodnie z nikim nie pisze do nikogo się nie odzywam ale tak jak u ciebie net jest moim jedynym światem. .

Tez bym tak chcial, ze 3-4 tygodnie z nikim nie pisze i znikam, ale to trudne. Nie wiem jak to zrobic. 

36 minut temu, Warrior001 napisał(a):

Trochę podobnie mam. 30 lat, brak znajomych, nigdy związku. Nawet już gry nie cieszą i nie gram od pół roku. Ale w zamian scrolluje social media bezsensownie co mnie jedynie bardziej dobija. Mam wrażenie że sabotuje własne życie 

Aha. Ja wlasnie z social media nie korzystam. Czasem na reddit wchodzę poczytać, co tam w świecie gierek mmorpg, w które grałem za gówniarza. Lubię nadal powbijać poziomy, pozbierać loot, itp. 😜

Jutuba tez nie ogladam.

Edytowane przez KochamBabkęBożą

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jęczę na siebie, bo robię za mało z rzeczy jakie sobie zaplanowałam. Niektóre cele odhaczam, ale inne mi nie wychodzą. Albo za dużo naraz, albo się uda. Od dziś działam kurde. Muszę mieć satysfakcję i więcej robić.   🤯

Edytowane przez Morvena

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

SPLODZILISCIE MNIE I ZOSTAWILISCIE SAMEGO NA SPOTKANIE Z CHOROBAMI I SMIERCIA!!! SKAZALISCIE MNIE NA SMIERC A JA WOLALEM TE CIEMNOSC I PUSTKE KTORA BYLA ZANIM SIE URODZILEM!!!! DLACZEGO MNIE Z NIEJ WYRWALISCIE KUR*** MAC!!! NIE CHCE TERAZ ZDYCHAC NA RAKA!!!! JAK MI DOBRZE BYŁO W TEJ OTCHALNI, NIC NEI CZULEM TAM ZADNYCH ZMARTWIEN ZADNEGO SMUTKU ZADNEGO CIERPIENIA, BYLO CUDOWNIE!!!!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ach tam... moze po smierci dowiem sie calej prawdy o sobie i nie bede juz zyl w nieswiadomosci, moze stworca mnie uleczy i bede najdoskonalsza wersja siebie bez zadnych ograniczen bo nie akceptuje tego kim jestem, tego sie nie da zaakceptowac czy byc na to obojetnym, jest byle jak z banią jest byle jak z ciałem, lęki i smutek, poczucie beznadziei, dzieciorobom egoistom ktorzy marza o wspanialych dzieciach zycze takich wybryków jak ja >:)

kurde jak bylem maly to bylem lepszy, nei zapowiadalem sie na takie zwyrodnialstwo jakim jestem teraz

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

zreszta co bym nie zrobil to i tak to wszsytko skazane na porazke... to wszystko nic nie znaczy... rzucam sie jak ranna mucha lezaca na plecach zle trafiona lapka w ostatnich chwilach zycia... swoja droga lubilem sobie patrzec na konajace owady ale balem sie jednoczesnie ze mnie czeka podobny los i boje sie tego nadal... tyle co naogladalem sie best gore i sadistica, widzialem laske konajaca na raka i wlosy mi jeza staja jak sobie to przypominam no ale zeby rzucic sie z okna w hospicjum to tez trzeba miec odwage, czlowiek jak ten konajacy owad, chcialby z tych plecow sie przekrecic na nogi i spowrotem zaczac fruwac ale sie juz nie da. ledwo zywy a chcialby zyc nadal, pragnienie zycia jest w czlowieku silne no chyba ze nie mialby olanzapiny xd tzn mowie o sobie xd no mozna sie smiac ze taka mala tableteczka o wdziecznej nazwie a tyle potrafi zmienic, bez kitu... chwala ludziom ktorzy to wymyslili a tymbardziej chwala jesli glownym powodem poszukiwan byla chec pomocy innym ludziom wieksza niz potencjalny zysk

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi