Skocz do zawartości
Nerwica.com

"JĘCZARNIA"-czyli muszę się komuś wyżalić!

magdasz

Rekomendowane odpowiedzi

kurczę nie wiem, jest dobrze, ale jakoś tak czuję pustkę, zapytałem się  koleżanki o kawę, niby spoko, ale po tym taką zlewkę za/cenzura/a w pracy, że szkoda gadać, zapytałem się tylko o kawę, a potem ani się nie przywitała się, ani nie pożegnała, z innymi gadała na mnie wyjebane, cóż tak musi być miłość nie dla mnie, albo kiedyś znajdę kogoś wartościowego

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ludzie są w zmowie przeciwko mnie chca mnie zniszczyc calkowicie i popchnac chyba do odebrania sobie życia ale ja im tego nie wybacze, jeszcze przyjdzie mój czas, od dawna rózni ludzie okazują do mnie niechęć i odrzucają mnie, jest ich masa jest ich coraz wiecej... ale nie chcieli by byc w mojej skórze, zreszta potrafia oceniac tylko powierzchownie czy tam swoja miarą, ja nie jestem taki nawet jak nei podoba mi sie cos w jakims czlowieku to nie ucinam z nim rozmowy, nie unikam go itd. kazdemu ręke podaje, kazdego moge wysluchac, z kazdym moge sie napic i nie odwracam glowy jak jakas osoba idzie czy patrzy w moim kierunku.. to nie moja wina ze tak jest, to wina ludzi a za wine trzeba odpowiedziec, dlatego cchialbym zeby stalo sie tym wszystkim ludziom cos złego moze wtedy spokornieliby jakby dostali jakeigos raka czy cos.. ach szkoda gadac, ludzie powinni wyginac i tyle, nic nei jestesmy warci my wszyscy, tylko sie rozmnazamy i ciagniemy dalej te nieszczescie, wpakowywujemy niewinne dusze w te podle ludzkie ciala zeby przedluzyc gatunek, tylko do cholery po co, kur**** po co.... sprowadzanie czlowieka na ten swiat dla mnei nie rozni sie wiele od morderstwa i tyle... Antynatalizm forever!!! 

no dobra moze przesadzam moze maja racje i nei da sie mnie lubić i wogóle jestem niedobry taki ze szok...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi