Skocz do zawartości
Nerwica.com

Dzienne Wrony - Nocne Darki (czynne 24 h na dobę)

shadow_no

Rekomendowane odpowiedzi

slow motion, jeszcze przyjemniej jest, gdy troszkę zmarzniesz, wracasz i wskakujesz do łóżeczka :D:D

Ja lubię spacery po zmroku, choć wiem, że nie zawsze jest to bezpieczne...

"Cierpliwość jest podporą słabości, niecierpliwość - ruiną silnych"

"Nie możesz dokonać wyboru, jak umrzeć. Ani kiedy.

Możesz tylko zdecydować, jak żyć. Teraz"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

jasaw, oj to prawda. Też lubię, ale wole z kimś. Ja nigdy się nie bałam, że coś może mi się stać. Ba! Byłam na tyle odważna, że potrafiłam iść z kolegą w nocy do lasu. Sama bym się jednak trochę obawiało. Jednak do tej pory wieczorami wracam ciemnymi zaułkami.

-- 04 lut 2012, 18:14 --

Vett, haha. Ja nie lubię grzebać w nieswoich rzeczach... :oops:

▪█─────█▪

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witaj Kasia ! U mnie dobrze, przynajmniej tak mi się wydaje. Wczoraj byłem na terapii. Wyjątkowo nie planowałem co mam powiedzieć przed wizytą i w efekcie rozmowa kleiła się jak nigdy. Oby tak dalej. A sobotę spędzam w domu. Nie mam z kim gdzieś wyjść...

Przyjaźń wcale nie jest nienaruszalną więzią. Jest raczej jak olbrzymia, piaszczysta wydma, pozornie potężna i trwała, ale pewnego dnia budzisz się, a jej już nie ma.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Bellatrix, Dokładnie tak, szkoda, że musiało to trwać ponad pół roku. Co masz w awatarze ? To wampirzyca :twisted: ?

Przyjaźń wcale nie jest nienaruszalną więzią. Jest raczej jak olbrzymia, piaszczysta wydma, pozornie potężna i trwała, ale pewnego dnia budzisz się, a jej już nie ma.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tylko pozazdrościć. Inna rozmowa, nie na fotelu w gabinecie. Następna wizyta dopiero w piątek i już nie mogę się doczekać. eh...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Bellatrix, Cieszę się bo to jedyna Kobieta z którą regularnie się spotykam. Może brzmi to trochę dziwnie... Jeśli płaczesz to terapeutka potrafi głęboko dotrzeć do Ciebie, takie moje odczucie. U Niej w gabinecie też są chusteczki... A tak przy okazji, czy Twoja psycholog często spogląda Tobie w oczy ? Mnie to bardzo krępuje, oczy są dla mnie bardzo intymną częścią ciała. Zawsze gdy mówię to skupiam wzrok na czym innym, sporadycznie tylko odwzajemniam i wpatruję się.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.