Skocz do zawartości
Nerwica.com

Samotność

ixi

Rekomendowane odpowiedzi

Brakuje mi męskiego ramienia, które ociepliło by mnie w tą beznadziejno-depresyjną pogodę (która jeszcze wszystko pogarsza) :-|

W pełni Cię rozumiem :) Czasem brakuje kogoś, kto się po prostu przytuli i powie 'będzie lepiej' :) Kogoś, dla kogo można się uśmiechać i ten ktoś również się do ciebie uśmiechnie.

Samotność jest cholerną zołzą :(

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Brakuje mi męskiego ramienia, które ociepliło by mnie w tą beznadziejno-depresyjną pogodę (która jeszcze wszystko pogarsza) :-|

Jak jesteś kobietą to nie ma problemu ale nie zaraz boje się. :D

Tak, jestem kobietą. Nie ma się czego bać. Nie gryzę (jeszcze :D ).

W pełni Cię rozumiem :) Czasem brakuje kogoś, kto się po prostu przytuli i powie 'będzie lepiej' :) Kogoś, dla kogo można się uśmiechać i ten ktoś również się do ciebie uśmiechnie.

Samotność jest cholerną zołzą :(

Dzięki. Przynajmniej jakieś pocieszenie, że ktoś to rozumie. Pozdrawiam ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja już nawet męskie ramię ostatnio olałam, którego jeszcze niedawno, świeżo po rozstaniu tak bardzo potrzebowałam. Z jednej strony źle, bo męskie ramię czuje się nagle zbędne i niepotrzebne, a z drugiej dobrze, bo zdecydowanie wolę żadnych ramion nie potrzebować. W tej chwili na myśl o przytulaniu mdli mnie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ej, jeżeli pójdę jutro do pracy mimo że mam wolne i powiem, że pomogę troszkę mojemu koledze i koleżance bo czuję się samotna w domu to czy wyjdę na idiotkę? :pirate:

Christina, absolutnie nie :) To właśnie dobrze, że jeśli czujesz się samotnie, to zamiast zamykać się w domu i ubolewać nad sobą, wychodzisz do ludzi :) A tym bardziej, żeby im pomóc :) W końcu pomagając komuś, my też stajemy się szczęśliwsi :) Powodzenia :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Christina, no ty się wydajesz taka kontaktowa. Zresztą chłopacy do ciebie tutaj zarywają, Marciny, Filipy a ty tylko sobie przebierasz. Z tym było beznadziejnie a z tym się nie umówię. To pewnie jakaś zajebista jesteś, dlaczego piszesz o tym na tym forum? Ja dopiero jak spadłem na dno zacząłem tu się umawiać z dziewczynami. Wcześniej normalnie w realu później przez internet, randki, sympatia itp. a później tu pisałem jak mi jest źle i że w ogóle potrzebuję kogoś... Czemu nikt w realu cię nie podrywa i czemu tam nie przebierasz sobie w chłopakach?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi