Skocz do zawartości
Nerwica.com

Samotność

ixi

Rekomendowane odpowiedzi

Eteryczna, Gdybym miał się spotkać z kobietą i skonsumować to spotkanie na bzyknięciu się albo porozmawianiu i wzajemnym przytuleniu to wolę przytulenie. Chociaż nie pogardziłbym po wszystkim szybkim seksem. Ale czułbym niedosyt kiedy chciałbym się wygadać a byłby to tylko czysty seks i nic więcej.
romantyk :105: czy gaduła?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Eteryczna, Gdybym miał się spotkać z kobietą i skonsumować to spotkanie na bzyknięciu się albo porozmawianiu i wzajemnym przytuleniu to wolę przytulenie. Chociaż nie pogardziłbym po wszystkim szybkim seksem. Ale czułbym niedosyt kiedy chciałbym się wygadać a byłby to tylko czysty seks i nic więcej.
romantyk :105: czy gaduła?
romantyczna gaduła ;):P:mhm:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie chcę luźnej znajomości...chcę mieć kogoś bliskiego.

Zawsze,prawie zawsze kiedy się kogoś poznaję to wygląd zewnętrzny jakoś przyciąga lub zwraca uwagę.To jest pierwsza rzecz na którą się zwraca uwagę. Nie trzeba być pięknością miss,wystarczy mieć to coś w sobie i być zadbaną o sobą, osobą,stara się.

Myślę,że lepiej poznaćkogoś na stałe, kiedy chcesz to porozmawiasz,kiedy będziesz potrzebować przytulisz i zostaniesz przytulony. Lepszy jest seks z osobą,którą się kocha i dzieli się życie niż z osobą tylko na chwilę,bo później pustka,która zostanie nie zapchasz czymś innym,będziesz tęsknić za bliskością.

Edytowane przez Gość

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Myślę,że lepiej poznaćkogoś na stałe, kiedy chcesz to porozmawiasz,kiedy będziesz potrzebować przytulisz i zostaniesz przytulony. Lepszy jest seks z osobą,którą się kocha i dzieli się życie niż z osobą tylko na chwilę,bo później pustka,która zostanie nie zapchasz czymś innym,będziesz tęsknić za bliskością.

To prawda.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

zazdroszczę wam....tego że możecie sobie porozmawiać na takie tematy

ja przy swoim ujemnym doświadczeniu w relacjach damsko-męskich mogę sobie co najwyżej pomarzyć że w nocy mi się przyśni spacer z dziewczyną

Dlaczego? Nie trudno znaleźć dziewczynę. Znam przypadek gdzie chłopak nie był przystojny ani tamta dziewczyna urodziwa, oboje byli otyli. Jakoś się poznali,zakochali. Chyba,że się ma wysoko postawioną poprzeczkę. Czasami niezbyt piękna dziewczyna potrafi być kochającą osobą i z super charakterem.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dlaczego? Nie trudno znaleźć dziewczynę. Znam przypadek gdzie chłopak nie był przystojny ani tamta dziewczyna urodziwa, oboje byli otyli. Jakoś się poznali,zakochali. Chyba,że się ma wysoko postawioną poprzeczkę. Czasami niezbyt piękna dziewczyna potrafi być kochającą osobą i z super charakterem.

hahaha w takim razie moja porażająca urodziwość oraz super charakter tak odstraszają dziewczyny że nawet nie są w stanie się do mnie uśmiechnąć na ulicy czy w tramwaju

jestem poza wszelkimi normami

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

zazdroszczę wam....tego że możecie sobie porozmawiać na takie tematy

ja przy swoim ujemnym doświadczeniu w relacjach damsko-męskich mogę sobie co najwyżej pomarzyć że w nocy mi się przyśni spacer z dziewczyną

Uwierz mi,że każdy ma jakieś negatywne doświadczenia w relacjach damsko-męskich ważne aby mimo wszystko przełamywać jakieś wewnętrzne urazy,wyciągać wnioski z poprzednich relacji nieudanych i mimo wszystko próbować.

''Żaden człowiek nie jest samoistną wyspą:każdy stanowi ułamek kontynentu, część lądu.''

Ernest Hemingway

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

hahaha w takim razie moja porażająca urodziwość oraz super charakter tak odstraszają dziewczyny że nawet nie są w stanie się do mnie uśmiechnąć na ulicy czy w tramwaju

jestem poza wszelkimi normami

Dziewczyny są wstydliwe w większości lub to one czekają na Twój uśmiech. Z resztą ja brzydka nie jestem chyba,bo mam chłopaka,ale żaden chłopak się nie ogląda za mną na ulicy i nikt się nie uśmiecha. Więc to nie tu jest coś nie tak. Tylko na filmach przypadkiem poznana dziewczyna na ulicy zostanie Twoja. Ja też nie miałam szczęścia. Prawie każdy chłopak z którym byłam to tylko dlatego,że moja ładniejsza koleżanka dała im kosza. Oczywiście to nie wychodziło. Moją miłość poznałam w liceum,w pierwszej klasie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mam propozycję. Uśmiechaj się jutro do dziewczyn skromnych, które nie są w grupie innych dziewczyn. Jeśli chociaż 1/3 z wszystkich dziewczyn się uśmiechnie to znak,że nie jesteś brzydki. Masz może facebooka? Podobno teraz to życie tam się też toczy. Tam poszukaj w pewien sposób też dziewczyny (możesz) . Pisz normalnie. Typu" Cześć,wiem,że się nie znamy. Ale studiujemy na jednej uczelni i mi się podobasz. Czy miałabyś ochotę porozmawiać/poznać się?" Jeśli się wstydzisz. To zwykłe" Cześć,wiem, że się nie znamy. Ale czy miałabyś ochotę porozmawiać? "

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Może będę w poważnym związku z kimś przed pięćdziesiątką xD
To się nazywa optymizm :P ważne,że będziesz w udanym i tyle a reszta ...

Na razie w pierwszym związku byłem w wieku 26 lat i skończył się fatalnie, dlatego nie wierzę żebym był szybko w jakimś udanym... :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Może będę w poważnym związku z kimś przed pięćdziesiątką xD
To się nazywa optymizm :P ważne,że będziesz w udanym i tyle a reszta ...

Na razie w pierwszym związku byłem w wieku 26 lat i skończył się fatalnie, dlatego nie wierzę żebym był szybko w jakimś udanym... :P

Oj to prawda leciwy jesteś nie ma szans aby Ci następny się udał ;) grunt to optymizm !

Jeżeli wyciagnąłeś wnioski z poprzedniego i masz świadomosc tego co było nie tak to dlaczego następny miałby być nieudany?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja mam tak np kiedy muszę kogoś zapytać o coś albo nawet w grupie jak stoimy i zapytać czasami o coś kiedy jest cisza to sobie myślę "no mów,teraz... no teraz! dawaj! dobra... to uspokój się,wcale nie wyjdziesz na debila :) , pytaj śmiało" i pytam. A z uśmiechem to najlepiej kiedy nie ma za dużo ludzi,a przecież dziewczyna nie wyśmieje czy coś,bo po pierwsze uśmiech to nic złego.

Oj to prawda leciwy jesteś nie ma szans aby Ci następny się udał ;) grunt to optymizm !

Jeżeli wyciagnąłeś wnioski z poprzedniego i masz świadomosc tego co było nie tak to dlaczego następny miałby być nieudany?

Mojej znajomej też nie wyszedł związek. W wieku 24 lat była załamana,że nie znajdzie nikogo. Poszła na koncert,poznała chłopaka,który jest teraz jej mężem i mają wspaniałą córeczkę.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi