Skocz do zawartości
Nerwica.com

Mój dzisiejszy dzień

daablenart

Rekomendowane odpowiedzi

hah! moj dzisiejszy dzien... od rana nerwy, zaczalem prace o 7 a skonczylem o 10ej, bo mi bedzie mowil jakis mieszaniec k..rwa turek z macedoni ktory moze co najwyzej kozy wypasac na polach... bedzie mi mowil ze nie moge czegos robic bo robie to nie dobrze, czegos co robie 6 lat! jak mi to powiedzial to myslalem ze sfiksuje tam! rece mi sie trzesly jak...! serce omalo przez gaedlo nie wyskoczylo! ok wiec jesli nie moge to nie bede brudasie, zrobilem swoje zadzwonilem do szefa i powiedzialem ze wlasnie koncze dzis prace u niego!!! nie bedzie mnie jakis buc uczyl co i jak mam robic, przyjechalo to z pastwiska od koz, pobylo za granica 2 lata i wie wszystko najlepiej, a sproboj takiego upomniec to sie do bitki bedzie sadzil! ogolnie mialem dosc masakrowalem go piesciami w myslach, ale jak tak spojrzalem na niego to sie balem naprawde bo bym go nie tknal... pracowalem w tej firmie 4 miesiace staralem sie jak moglem, zapie...alalem do utraty tchu... prowadzilem, organizowalem, pilnowalem... i nic za grosz szacunku!!! no nie moge!!!!! mnie ku..ica zaraz trafi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! zaraz cos roz..pce!!!!!!!!!! wszystko mnie denerwuje.. bylo drobnostka... nerwica na maxa....

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

emi 1402, mnie też czeka jeszcze sprzątanie jak wrócę do domu,a dziś znów zdechła jestem.Póki co nawet mi się nie chcę pomalować przy podłogi zmyć w biurze.Siedzę piję kawę i mam nadzieję,że się rozkręcę i odzyskam trochę energii.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

zmienny, jeśli nie pracujesz fizycznie jako cieśla na budowie to nie ;) Jestem wegetarianką od 13 lat i na nic się nie skarżę a morfologię mam rewelacyjną.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kasiątko, ale jestem aktywny fizycznie, silownia, bieganie. wiec moze sobie odpuszcze, o juz wiem, same ryby bede jadl, jest to jakis kompromis nie uwazasz?

siostrawiatru, 6 rano to dobry czas na pobudke, bo wtedy akurat jasno sie robi...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

zmienny, przejście na ryby jest dobre na początku by nie narazić organizm na szok,ale zachęcałabym aby później i z nich zrezygnować.Pragnę zaznaczyć,że wegetarianie nie jedzą ryb!Nie sądzę,żebyś był osłabiony co innego jest uprawiać sporty rekreacyjnie,a co innego zapierdalać na budowie po 12 godzin.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

siostrawiatru, rozumiem, kiedys najlepsza moja pora byl sen, czekalem tylko do wieczora zeby zasnac, rano jak sie budzilem to nie chcialem zeby to byla prawda, ze juz jest dzien.

mam nadzieje, ze nie jestes w takim ciezkim stanie jak ja wtedy.

kasiątko, ale ryby czuja bol? ewentualnie jakie zwierzeta jadalne, nie czuja bolu, to takie bym jadl najlepiej.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi