Skocz do zawartości
Nerwica.com

Mój dzisiejszy dzień

daablenart

Rekomendowane odpowiedzi

Nie najgorzej dzisiaj właśnie wróciłam z basenu, super mnie to energia naładowało jak zawsze , pływałam z kolega, teraz wypiliśmy herbatkę i poszedł do domciu, godzina basenu ładuje akumulatory na jakiś czas, chociaż na parę godzin:).

Ja też mam w planach basen, tylko nie mam z kim chodzić :? Chyba będę zmuszona łazić sama. Kocham pływanie :mrgreen:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

lutka, mi na wieczór zrobiło się lepiej. Ale boję się nocy bo spać mi się nie chce.

-- 05 lut 2013, 22:51 --

siostrawiatru, a ja nie umiem pływać... :hide:

na razie pod kontrola, atak przeszedl i oby sie nie nakrecic znowu...tez nie wiem czy zasne :mhm:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

lutka, jak nie zasne to znów będę do dupy a tak bym chciała iść jutro do fryzjera...

ha ja tez chce isc do fryzjera jutro :), sluchaj, ja zasypiam tak kolo 3 w nocy, o 7.20 mnie cora budzi, wstaje z dreszczami i niepokojem, po pracy kimam na kanapie i potem od poczatku jazda, obiecuje sobie, ze musze przetrzymac i nie podsypiac w dzien, ale nawet nie wim kiedy gasne..i bledne kolo.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wstałem po libacji u kolegi :) właśnie przyjechałem na chate bo nie wziąłem ze sobą concoru (ajjj ta skleroza) było fajnie. Chillout w dobrym starym towarzystwie chociaż moja psycholog uważa je za troche "złe" dla takiej osoby jak ja tzn. DDA, ale dobrze się przy nich czuję. Opijaliśmy wczoraj kolejnego inżyniera :mrgreen:. Wogóle to polecam wódke Grey Goose zero kaca, a smakuje jak woda nic nie pali nawet przepijać nie trzeba :) Lece do dziewczyny 3majta sie ludziska! :yeah:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi