Skocz do zawartości
Nerwica.com

Mój dzisiejszy dzień

daablenart

Rekomendowane odpowiedzi

Przyjechałem rowerem do roboty. I zaczęło się ostre wyhamowywanie pobudzenia organizmu przez układ przywspółczulny pod postacią skurczów i bólów w klacie. Potem miałem okazję wrócić na chwilę do domu, również na rowerze, i wtedy mi przeszło. Głupia psychika.

Teraz na powrót w robocie i bóle znowu mnie szarpią.

Kiedy te dwa antagonistyczne układy (współczulny i przywspółczulny) w końcu się uspokoją i powrócą to normalnego rytmu pracy :evil: Jak nie mocne zdenerwowanie to silna wagotonia.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

fatuma03, póki co mam możliowść, powinnam wrócić do pracy i wstawać przed 6 muszę...

-- 30 lis 2012, 13:49 --

fatuma03, nie pracuję od 3 miesięcy, wiadomo wiecznie nie będą na mnie czekać aż wyzdrowieje, nie chce wyczerpać sobie limitu i tak patrzą na mnie łąskawym okiem, moim zdaniem

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

secretladykkk, kochana,wreszcie sie uumowilam na wizyte,prywatnie. niestety,dopiero na 10 stycznia,ale co tam. tyle na tych clonach przejechalam tto chyba dam rade? ten lekarz rejestruje po poludniu i w wybrane dni dlatego nie moglam sie dodzwonic wczesniej :D

-- 30 lis 2012, 16:25 --

omeeena, ja zasnelam o 1 ale nie jestem spiaca. i wciaz sie niezl :smile: e czuje

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Hej!! Dziewczyny i chlopaki pomozecie?

Otoz jak wiadomo mam problemy ze spaniem.Jest roznie,ale juz nie panikuje.Zastanawia mnie jeden stan.Otoz od czasu do czasu w godzinach nadrannych mam dziwny stan.To mi nie daje spokoju.Dzis o 4 rano kot zrobil pobudke i nie moglam zasnac.Meczylam sie przez 2 godziny i jak juz czulam ,ze zasypiam ze zmeczenia mialam dziwne obrazy przed oczami,pisk w uszach(jakby cisnienie) i ogolnie nieprzyjemne uczucie po ktorym zaraz otwieram oczy.Czy macie pojecie co to jest??Juz mialam dzis to drugi raz od paru tygodni.Oczywiscie boje sie,ze bedzie sie powtarzac:( To jest okropne uczucie :(

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

omeeena, jak to?? Co to jest? Nie chodzi mi o niedosypianie nad ranem bo z tym sie pogodzilam.Dziwi mnie co to za stan te niby zasypianie, pisk w uszach,cisnienie i nie da rady zasnac bo jakbym miala wyskoczyc z lozka.Caly czas swiadomosc jest.

To wszystko dzieje sie nad ranem,kiedy sen jest niby najprzyjemniejszy.Czy masz ktos pojecie co to moze byc?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kaja123, akurat wczoraj nie bralam zolpidemu.Padlam po pracy.Nie pamietam nawet kiedy zasnelam.Tylko nad ranem po 2 h przewracaniu sie w lozku ze zmeczenia czuje jakbym juz zasypiala a w glowie huczy,obrazki,pisk,spadek cisnienia.Moze to ze zmeczenia?

omeeena, Caly dzien? To niezle.

Ja ostatnio nie mysle o zlych rzeczach,omijam natretne mysli i sie udaje.Spania sie tez juz nie boje.Lek sie sam jakos ulotnil.Na szczescie.Wkoncu sie smieje,zartuje i trzezwo mysle.Wiem,ze bedzie lepiej.Musi byc.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi