Skocz do zawartości
Nerwica.com

Mój dzisiejszy dzień

daablenart

Rekomendowane odpowiedzi

9.17 juz napaliłam w piecyku bo było tylko 17 stopni biore sie za gotowanie makaronu wypilam kawke niechce mi sie bardzo niemam checi na nic najchetniej bym poszła spac jestem jakas rozbita dzis zreszta jak ostatnim czasem cały czas prawie postaram sie niepoddac z dnia na dzien obiecuje sobie wziasc sie zxa siebie ale niemam sily ciagle mi jej brakuje nic mi sie niechce

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

czesc emi,chyba same tu jeszcze jestesmy.ja juz tez posprzatalam,nakarmilam koty,wypilam herbatke bo wczoraj popilam z moim facetem.kawka pozniej.samopoczucie cudowne ale nie wiem jak bedzie pozniej.jak juz pisalam przez 5 lat mialam spokoj i nagle mnie znowu zlapalo 2 razy....jak narazie przeszlo...ale kto wie?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

emi 1402, ja pije 4 kawe. wzielam lekki,posprzatalam i- uwaga- wyszlam z domu. czuje sie podbudowana ale boje sie ze jak ochlone z zadowolenia to znow bedzie zle. nie chce tego ale ja czesto tak mam :mhm:

-- 24 lis 2012, 14:10 --

emi 1402, ja pije 4 kawe. wzielam lekki,posprzatalam i- uwaga- wyszlam z domu. czuje sie podbudowana ale boje sie ze jak ochlone z zadowolenia to znow bedzie zle. nie chce tego ale ja czesto tak mam :mhm:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

omeeena, dasz rade. ja jak wychodzilam to balam sie ze po paru krokach sie wroce. a teraz mam satysfakcje. zobaczysz-zrobisz dzis super zakupy

-- 24 lis 2012, 14:28 --

omeeena, dasz rade. ja jak wychodzilam to balam sie ze po paru krokach sie wroce. a teraz mam satysfakcje. zobaczysz-zrobisz dzis super zakupy

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

omeeena, moje tez sa male te krocżki. jak wieczorem podssumowuje sobie dzien to nieraz zdaje sobie sprawe z tego,ze one,te kroczki posuwaja sie w tyl zamiast do przodu. ale i tak staram sie byc zadowolona z tego co sie udalo bo to dla mnie sukces. dla zdrowej osoby to by bylo nic specjalnnego,ale dla nas to jak zdobyc szczyt

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

dominika92, dasz radę...i tak dzielnie się spisujesz.

Ja nie odzywam się za często :bezradny: , bo wiem, że mimo wszystko/naprawdę/, łatwiej rozmawia się rówieśnicami/rówieśnikami, a tego Ci bardzo potrzeba. Z perspektywy osoby mocno dojrzałej, Twoje problemy wyglądają troszkę inaczej...

Cieszy mnie choćby jedno Twoje słowo, które świadczy o tym, że dostrzegasz światełko nadziei...tulę Cię mocno ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Większość dnia przespałam, potrzebowałam tego. Byłam też w sklepie, sama. Nie miałam większych kłopotów, lęków. Obserwuję autentyczną poprawę, głównie myślenia, radzenia sobie z lękiem...to dobry znak.

-- 24 lis 2012, 20:03 --

kasiątko, amelia83, Kochane jesteście, i to bardzo :!::!::!::cry: wzruszyłam się, nawet nie wiecie jak bardzo. Zawsze miałam wątpliwości, czy jestem komukolwiek potrzebna, poza najbliższymi. A tu proszę....DZIĘKUJĘ WAM :uklon:

Nad tym, m.in.pracuję na teapii.

-- 24 lis 2012, 20:08 --

amelia83, prawdopodobnie naciągnęłaś jakiś, dawno nie używany mięsień. Trzeba to rozgrzać, natrzeć maścią, Amolem lub ciepłym prysznicem.

Mam te problemy opracowane, bo ogólnie mam problem z mięśniami szkieletowymi z powodu długiego siedzenia w domu. Dopiero teraz, od kilku miesięcy, zaczynam stopniowo więcej wychodzić i wzmacniam tym samym te partie mięśni.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

jasaw, ;)

Dzień narzekania zwłaszcza na szkołę.Dziś się dowiedziałam,że za 2 tygodnie mam obszerną pracę klasową z najgorszego przedmiotu,a i drugi muszę przypomnieć bo się łączą.Czeka mnie 2 tygodnie kucia by i tak dostać dwóję.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

secretladykkk, baaaardzo dziękuję.

Sądzę, że większość z nas, dotknięta różnego rodzaju dolegliwościami psychicznymi, ma w sobie mnóstwo empatii, chęci pomocy. Ja muszę przyznać, że Wasze ciepłe serdeczne słowa dodają mi sił i przekonanie, coraz większe,że moje słowa mogą być dla kogoś ważne. Bo naprawdę płyną z mojego serca :uklon:

secretladykkk, a tak przy okazji zapytam - czy można spodziewać się w najbliższym czasie, jakiegoś owocu Twojej interesującej twórczości :?:

-- 24 lis 2012, 20:23 --

kasiątko, najważniejsze byś zaliczyła. Oceny chyba nie mają większego znaczenia :?:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

sniadanie, seks, kapiel, zakupy, obiad, pichcenie roznych stałatek, a teraz robie sobie domowe SPA 8)

zainspirował mnie jeden z tych punktów :yeah:

pewnie domowe SPA ;) hłe hłe hłe

-- 24 lis 2012, 20:40 --

bedzie.dobrze, proszę o pomysł na domowe spa

ciepła woda+ miska+ sól do kąpieli+ stopy= mini domowe SPA..niczego lepszego dzis nie wymysliłam:x

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi