Skocz do zawartości
Nerwica.com

Mój dzisiejszy dzień

daablenart

Rekomendowane odpowiedzi

Dzisiaj byłam u lekarza psychiatry. Założyłam czystą podkoszulkę. Dostałam receptę na leki takie jak: Fluanxol - 1.5 mg, Zolafren - 15 mg i Trittico CR - 50 mg, nie zmieniła mi leków, bo ja na tych dobrze się czuję, następna wizyta odbędzie się 8 czerwca. Byłam w aptece wykupić leki.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

15 minut temu, alone05 napisał(a):

Dzisiaj byłam u lekarza psychiatry. Założyłam czystą podkoszulkę. Dostałam receptę na leki takie jak: Fluanxol - 1.5 mg, Zolafren - 15 mg i Trittico CR - 50 mg, nie zmieniła mi leków, bo ja na tych dobrze się czuję, następna wizyta odbędzie się 8 czerwca. Byłam w aptece wykupić leki.

Zakładaj czystą codziennie najwyżej bluzę nos dwa razy

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Aktywny dzień. Poszłam to fryzjera i troche skróciłam włosy. Jakkolwiek to zabrzmi pierwszy raz  mualam u fryziera myte włosy. Wiedzialam że tak bedzie bo wizytę umawiałam przez booksy. Potem na trzy godziny pojechałam do galerii. Kupilam bluzkę i dwa sweterki. Przymierzyłam też pierdyliard spodni w H&M, ale wdzystkie były za małe. Wzięłam głównie rozmiar 36 jak nie było to 38 i... w 36 nawet sie nie zapięłam, a 38 za ciasne. Okazało się sie, że od przestania biegać przytyłam dwa rozniary na dole. Jeśli chodzi o górę to dalej wchodze w s ale też mi troche boczki widac. Jeszcze nie wiem czy sie tym przejmowac, czy to olać. Może za tydzień pojade,  to kupie jakieś spodnie jak od poczatku nastawię sie na szukanie wiekszego rozmiaru. 

Potem pojechalam do Rossmana po prezent dla taty. Kupiłam trimmer, żel pod prysznic Kawał Byka 8w1  dla faceta z jajami, duzy dyzodorant old spice whitewater (dla mnie najpiekniejszy męski zapach, ale to trochę przegiecie, że jego obecna cena to 30 zl bez promocji, choć ja na promocje sie załapałam). Do prezentu dokupilam jeszcze czekolade z nerkowcami a Lidlu.

Dzień zakończyłam zakupami w Biedrze. Wkurzyłam sie bo jakas para zablokowala 2 kasy. Każde z nich miało pełno kart stałego klienta i kupowali masła w churtowych ilościach nabjając na kazdy paragon chyba po 3 sztuki. Sorry, ale Biedronka to nie churtownia i tego typu zachowania powinny byc nielegalne. Rozumiem ze można wziąć od rodziny karty i przyjść powiedzmy z piecioma, ale każdy z nich miało tych kart dosłownie stos.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi