Skocz do zawartości
Nerwica.com

Osobowość chwiejna emocjonalnie (typ BORDERLINE)

atrucha

Rekomendowane odpowiedzi

Kontrast, uwielbiam Cię :mrgreen:

Staram się nie myśleć za dużo. Po prostu. Na codzien mam w sumie dość restrykcyjna dietę, sporo się ruszam, i do tego wrócę wracając do domu.

Próbuję wpisać swoją wybrakowaną osobę w klimat świat jak umiem i... Chyba mi się ostrożnie podoba.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

chojrakowa, jakby im wyjadła całe spiżarnie , to i tak by ci uja było. Więc teraz 3, 4 czy pięć talerzy nic ci nie zrobi. Najwyżej pod górkę podejdziesz szybciej dla własnego widzi mi się tej nie frasobliwej sytuacji.

A teraz Jedz, Pij i Kochaj, Siebie Kochaj.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Najadłam się jak prosię i popijam herbatę z nadzieją, że ból żołądka kiedyś minie.

Tęsknię za K, brakuje mi go, nie rozumiem czemu nie mogliśmy spędzić tego czasu razem. Zwykły smutek, nic więcej.

Wesołych dzieciaki, dobrze że się mamy.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Poplakalam się z tego powodu ze że tak strasznie nie chce żeby ktokolwiek był dla mnie miły, żeby się o mnie troszczyl i się martwił, tak cholernie na to nie zasluguje :why:

I mam takie okropne poczucie, ze wszyscy mają mnie w dupie

Wiem, sprzeczności

Jeszcze do tego mam ochotę cala się rozpiepszyc, ale bez złamań itd.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Carica Milica, No i tu docieramy do Szpitala jako pewnego symbolu. Co on dal nas oznacza, co może dać i czego de facto niego potrzebujemy. Czy przeniesienia barków, czy też faktycznie only farmakologia.

,,Chciałbym kiedyś z kimś gdzieś być, tak być jak wtedy kiedy o tym myślę i mam gęsią skórkę na rękach''

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.