Skocz do zawartości
Nerwica.com

Ile śpicie?

eligojot

Rekomendowane odpowiedzi

6 minut temu, shadow_no napisał(a):

Podsyłasz pierwsze lepsze, nawet nie czytając? Przecież tu nie ma mowy o "głupotach w głowie", a ogólnej energii do działania i objawach fizycznych, za to drugi artykuł opisuje ryzyko udaru i demencji. Ale dobrze wiedzieć, co administrator myśli o zaburzonym użytkowniku tego forum, jakim jestem!

11 minut temu, shadow_no napisał(a):

Nie chciałem tak sugerować wprost.

Ale może jednak weź dziś podwójną dawkę tej witaminy

W tej chwili wyrzucam blister. 

Klik i robisz, co chcesz.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

14 minut temu, seleneles napisał(a):

Podsyłasz pierwsze lepsze, nawet nie czytając? Przecież tu nie ma mowy o "głupotach w głowie", a ogólnej energii do działania i objawach fizycznych, za to drugi artykuł opisuje ryzyko udaru i demencji.

Bo na szybko tylko zerkam teraz na forum i nie mam jak zrobić lepszego researchu. A te publikacje które czytałem były z rok temu więc pewnie nie znajdę nawet.

Wierzę w Was, że sobie poradzicie ze zweryfikowaniem tej wiedzy :D 

15 minut temu, seleneles napisał(a):

Ale dobrze wiedzieć, co administrator myśli o zaburzonym użytkowniku tego forum, jakim jestem!

Moja wiara w Ciebie jest silniejsza niż myślisz!

🗨️ Dołącz do naszej grupy na czacie:

💬 Discord

neptron.pl

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

3 minuty temu, Morvena napisał(a):

@shadow_no powinieneś dawać przykład kultury i ogłady, a zachowujesz się jak cep i burak. Może chociaż napiszesz, o jakie głupoty chodzi?

Dziękuję, ale myślę, że to tylko miał być taki żart i wyszedł mój brak poczucia humoru, chociaż się uśmiecham. ;) 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

27 minut temu, Morvena napisał(a):

@shadow_no powinieneś dawać przykład kultury i ogłady, a zachowujesz się jak cep i burak. 

😐

Przecież my sobie z @seleneles żartujemy tylko. Już któryś raz coś podobnego mi sugerujesz, podczas gdy wymieniam zdania z kimś innym. Jeśli masz trudności z wyczuciem czy coś co pisze z kimś innym jest żartem czy jest na poważnie to zakładaj to pierwsze. Nie zawsze się wypowiadam tylko jako admin. Udzielam się tu też prywatnie i towarzysko 

💬 Discord

neptron.pl

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

37 minut temu, Morvena napisał(a):

A co do wit.D to za dużo braci rodzeń. 😀

Przecież to powszechne zalecenia. W laboratoriach wiszą wielkie plakaty o masowym niedoborze witaminy D u Polaków.

1 minutę temu, shadow_no napisał(a):

W jakim okresie czasu? 2k to malutko a wynik 30 teraz ładny, chociaż mogłoby być wiecej

Przez jakiś rok. Jeszcze chcę podbić więc standardowo biorę 2 i raz po raz 4 tys.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

3 minuty temu, Pieprz w moździerzu napisał(a):

Przez jakiś rok. Jeszcze chcę podbić więc standardowo biorę 2 i raz po raz 4 tys.

Zwiększyć dawkę. Powtarzam zwiększyć dawkę. Organizm wytrzyma. Bez odbioru.

💬 Discord

neptron.pl

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

2 minuty temu, shadow_no napisał(a):

Odwapnie? Czemu od Witaminy D miałabyś się odwapnić

A nie wiesz że nadmiar wit D wpływa na gospodarkę wapniową i wbrew pozorom można się nabawić osteoporozy? Nie bez powodu na DC kisne z tych absurdalnych dawek jakie bierzesz. Tak, wit. D w nadmiarze szkodzi.

"Twój mózg jest wystarczająco potężny, by tworzyć strach.
Wyobraź sobie, co potrafi, gdy zaczyna tworzyć nadzieję."

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja zasypiam bardzo dobrze ale śpie "płytko" oraz wybudzam się około 3-4 gdy do budzika jeszcze daleko. A najgorsze, że już wtedy nie zasne. 

A co d owit. D to nie wierze w jakieś cudowne środki których uzupełnienie mnie ozdrowi. Brałem kiedyś wit. D i z 19 dojechałem do 40kilku i dlugo to utrzymywałem. Co to zmieniło w moim samopoczuciu, ciele? Nic nie zmieniło. Podobnie jak jakieś inne magiczne witaminy, mineraly itp. suplementy. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dlatego zapominam o suplementacji, wiem z czego wynikają moje problemy. Przypominam sobie jedynie, gdy czuję potworne zmęczenie i organizm naprawdę nie wyrabia. Miałem taki okres, w którym ciągle drzemałem, wtedy faktycznie wit. D mi pomogła.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Godzinę temu, shadow_no napisał(a):

😐

Przecież my sobie z @seleneles żartujemy tylko. Już któryś raz coś podobnego mi sugerujesz, podczas gdy wymieniam zdania z kimś innym. Jeśli masz trudności z wyczuciem czy coś co pisze z kimś innym jest żartem czy jest na poważnie to zakładaj to pierwsze. Nie zawsze się wypowiadam tylko jako admin. Udzielam się tu też prywatnie i towarzysko 

A to przepraszam. Myślałam, że coś na serio się wydarzyło. Bo wyglądało to poważnie. Sorka😄😄😄

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi