Skocz do zawartości
Nerwica.com

Wkurza mnie:

linka

Rekomendowane odpowiedzi

Ja miałem kiedyś wymyśliłem taki system 😁 bo często nie byłem pewien czy wziolem już leki czy nie a wzięcie dużej dawki beta blokery mogło być niebezpieczne a na pewno nieprzyjemne. Dlatego codziennie wieczorem wyciągałem blistry z lekami na biurko, a z rana po wzięciu chowałem je do szuflady. Polecam taki sposób. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jestem absolutnie zbulwersowana(żeby użyć ładnego słowa) tym, że nie mogę się dodzwonić do recepcji do lekarza. 

Po co podawać na stronie nr telefonu jeśli nikt go nie odbiera. Ja nie mogę też pozwolić sobie żeby w pracy przez kilka godzin próbować się tam dodzwonić. 

Kiedyś na temat jednej z recepcji do stomatologa przeczytałam, że tam się nigdy nie idzie dodzwonić, no i prawda, trzeba zasuwać np.  na drugi koniec miasta żeby się na przegląd zębów zapisać. Paranoja. 

Szczerze to ja nie lubię pisać skarg itp. ale się dziwię, że nikt się tym nie zajął bo przecież ludzie mają różne charaktery.

Odkryłem, że odwaga to nie brak strachu, ale pokonanie go. Odważny człowiek to nie ten, kto nie czuje lęku, ale ten, kto przezwyciężył ten strach. 

Nelson Mandela

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Godzinę temu, bei napisał(a):

Jestem absolutnie zbulwersowana(żeby użyć ładnego słowa) tym, że nie mogę się dodzwonić do recepcji do lekarza. 

Po co podawać na stronie nr telefonu jeśli nikt go nie odbiera. Ja nie mogę też pozwolić sobie żeby w pracy przez kilka godzin próbować się tam dodzwonić. 

Napisz maila? Ja zawsze tak robię jak nie mogę się dodzwonić i w 95% przypadków dostaję odpowiedź. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Godzinę temu, Nie lubię świtu napisał(a):

Nie złość się, jesteś wporzo, czasem xd

🤡

Otwórz się na swój najgłębszy lęk; po tym lęk straci moc, a lęk przed wolnością skurczy się i zniknie. Jesteś wolny.

Jim Morrison_Easy-Resize.com (1).jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

54 minuty temu, Dalila_ napisał(a):

Sprawdza ci się. Moje to prawda. Też sie sprawdza choć za te pyskówki czy brak owijania to chyba jest ze mnie impertynent

Czeba wam jakieś kubki z nadrukami zrobić, żeby ta cenna wiedza nie zagineła czy coś xd

Every breath corrupts the line

Till there's nothing left

But time

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

3 godziny temu, Dalila_ napisał(a):

Moje imię jest z łaciny 😊

a jak masz na imię? 

Otwórz się na swój najgłębszy lęk; po tym lęk straci moc, a lęk przed wolnością skurczy się i zniknie. Jesteś wolny.

Jim Morrison_Easy-Resize.com (1).jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

W dniu 26.06.2026 o 22:19, czarna rzodkiew napisał(a):

Przeglądanie ofert pracy i dochodzenie do wniosku, że do niczego się nie nadaję.

Me too, chociaż jak już się pójdzie do pracy, zacznie pracować, dostanie pierwsze wynagrodzenie od razu się inaczej myśli. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi