Skocz do zawartości
Nerwica.com

Wkurza mnie:

*Wiola*

Rekomendowane odpowiedzi

@Melodiaa jeden adres zablokowałem, ale niestety ta oferta tabletek poronnych pojawiała się z kont rejestrowanych z różnych IP, tylko ten jeden zablokowany adres trzy razy się powtórzył jeśli chodzi o użycie przez spamerów (użycie nie rejestrację). 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

4 godziny temu, Dryagan napisał(a):

@Melodiaa jeden adres zablokowałem, ale niestety ta oferta tabletek poronnych pojawiała się z kont rejestrowanych z różnych IP, tylko ten jeden zablokowany adres trzy razy się powtórzył jeśli chodzi o użycie przez spamerów (użycie nie rejestrację). 

I tak ja wykurzymy. Mam pomysł 🙃

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

W dniu 24.10.2024 o 16:54, bei napisał(a):

Wkurza mnie moje przejście do kupowania rzeczy. Jak mam coś kupić to odpala mi się mission impissible znalezienia najlepszego egzemplarza. Odkąd pamiętam mam tak, że zanim coś kupię, wybiorę muszę przestudiować fora, opinie, przymierzyć niewiadomo ile egzemplarzy, porównać różne oferty. Masakra.

Też tak mam. A później po zakupie i tak nie jestem przekonany co do wyboru. Ewentualnie po zakupie szybko zapominam o tym i skupiam sie na rozkminianiu następnego "problemu". I tak w kółko. 

Edytowane przez AdamD

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wkurza mnie pseudo kierownik który drze mordę na ludzi. 

Nic w tym nienormalnego ale ten człowiek to totalna patologia. 

Czepia się jak ktoś stanie na moment ale zapomniał jak spał nachlany po kiblach zażygany.

Malo tego.... potrafił kiedyś wyjść na środek placu z opuszczonymi spodniami i tak spać z gołym zadem. 

Teraz taka patologia czepia się uczciwych ludzi a jego koledzy od kieliszka są nietykalni. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wkurza mnie, że życie się skończy i nie wiadomo wgl czy nas całkowicie nie będzie, czy będzie pusto lub całkiem po nas. 

Cisza.

Bolesna cisza, nie ma nikogo.

Potrzebuję drogowskazu, lekcji życia? Ale po co to wszystko?

Jaki sens, cel istnienia?

To mnie wkurza. Że tak wygląda życie i ból istnienia. Te wszystkie starania, małostkowość i powierzchowność ludzi.

Zakładanie masek i wciąż musimy pod presją działać. Weż tabletki i wyzdrowiej, bo jeseś ułomna nie tak jak my... Rozsądni, wyintelektualizowani, my mamy prawdziwe życie, wiemy więcej.

Wkurza mnie, ze ludzie udają, relacje upadają. Nie ma nigdzie prawdziwości i głębi jakiej potrzebujemy.

Blahość istnienia

5d39d3ea56929a14d407d9b146c39fa8.jpg

Edytowane przez Verinia

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wkurzają mnie mój najmłodszy i najstarszy brat. Najmłodszy (lat 13) siłował się z ojcem i się zeszczał... Na drugi dzień, osrał sobie plecy (nie mam pojęcia jak to zrobił) i położył się w łóżku. Do tego wysmarował drzwi od sracza stolcem. Nie wiem, może poczuł się gównianym Michałem Aniołem i malował freski... Później wziął nożyczki i upierdzielił sobie kępkę włosów na głowie. 

Najstarszy zaś (lat 32) śmierdzący ćpun, znowu zwalił się do Polski i robi gnuj fhooj.

Z naszej dziewiątki, jedynie siostra jest ogarnięta...❤️

I jeszcze mnie wkurza nieprawdomówność osób sprzedających samochody. Przejechaliśmy prawie 200km, żeby zobaczyć samochód, w którym bez zaglądania pod spód, od razu widać że progi nie istnieją... Oczywiście przez telefon wszystko miało być cacy...

Edytowane przez Purpurowy

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi